ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Κάνε τον γύρο του κόσμου μέσα από το πιο μαγευτικό scroll στα social media!

Κάνε τον γύρο του κόσμου μέσα από το πιο μαγευτικό scroll στα social media!

Neopolis Team

26 Οκτωβρίου, 2022

Αν βλέπεις φωτογραφίες στα social media από διάφορα μέρη του κόσμου και λες “ΟΥΑΟΥ”, να σου πω ότι το πιο πιθανό είναι αυτές οι φωτογραφίες να ακούνε στο όνομα Δημήτρης Τζανκατιάν. Ο άνθρωπος που θα σε ταξιδέψει σε οποιοδήποτε προορισμό μπορείς να φανταστείς, χωρίς να χρειάζεται καν να κλείσεις εισιτήρια…αρκεί ένα απλό follow στον λογαριασμό του. Αξιοθέατα, πανοραμικά τοπία και βίντεο με drone είναι αυτά που γεμίζουν το feed του Δημήτρη στο instagram.

Ο Δημήτρης δηλώνει φωτογράφος στο επάγγελμα (προφανέστατα) και πιο συγκεκριμένα επαγγελματίας πιλότος drone. Ο ίδιος μένει στην Αθήνα και σε περίπτωση που δεν είναι οφθαλμοφανέστατο ήδη να σε ενημερώσω ότι λατρεύει τα ταξίδια. Το account του μπορεί εύκολα να θεωρηθεί (αν δεν θεωρείται ήδη δηλαδή) έκθεση φωτογραφίας, καθώς μπορείς άνετα να χαζεύεις ένα – ένα τα post του με τις ώρες (γιατί όχι και με ένα light ποτάκι στο χέρι). Φυσικά, μπαίνεις απευθείας στο mood του “θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο, χθες!” και οριακά έχεις κάνει ήδη αναζήτηση στην Google για αεροπορικά εισητήρια.

Το τοπία που έχουν καταγραφεί με drone, σου δίνουν μία τρισδιάστατη εικόνα που αυτόματα σε μεταφέρουν στον χρόνο, τόπο & χώρο. Εικόνες που οριακά πιστεύεις ότι έχουν επεξεργαστεί στο photoshop και αποκλείεται ένας φακός να έχει καταγράψει την πραγματική τους ομορφιά. Κι όμως το drone του Δημήτρη Τζανκατιάν τα αποτυπώνει όλα ως έχουν!

Λένε ότι όταν κάνεις επάγγελμα αυτό που πραγματικά αγαπάς, η επιτυχία είναι μονόδρομος. Αυτό συμβαίνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Με μία επίσκεψη στο site του Δημήτρη, καταλαβαίνεις ότι η φωτογράφιση με drone μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη, πέρα από το να μας κάνει να ζηλεύουμε αξιοθαύμαστους προορισμούς που δεν έχουμε πάει.

Μέσα σε όλα τα ανούσια λοιπόν που βλέπουμε στα social media, ας δώσουμε ένα tap παραπάνω και σε πράγματα που έχουν μία μοναδική αξία. Η δουλειά μου εμένα κάπου εδώ τελειώνει, με μοναδική ευχή το “Καλό Scrollάρισμα” και που ξέρεις, ίσως οι ορκομωσίες σε λίγο χρόνια να γίνονται με κάλυψη drone, δ’ εν κακό!

Instagram Account: d.tzankatian

Site: https://www.drone-photography.gr/

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET