ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Καλλιτέχνης μετατρέπει τις φωτογραφίες ανθρώπων με τα κατοικίδιά τους, σε πανέμορφες εικόνες ως χαρακτήρες καρτούν!

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης Robert DeJesus έχει σαν χόμπι να μετατρέπει φωτογραφίες αγνώστων με τα κατοικίδια τους, σε καρτουνίστικες εκδοχές. Το έχει επιχειρήσει αρκετές φορές και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό! Ο DeJesus αναφέρει «Το σχέδιο και τα anime μπήκαν στη ζωή μου, όταν ήμουν στο λύκειο. Αφότου πέρασαν κάποια χρόνια κι άρχισα να παρευρίσκομαι σε […]

Default avatar

Guest Author

7 Φεβρουαρίου, 2017

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης Robert DeJesus έχει σαν χόμπι να μετατρέπει φωτογραφίες αγνώστων με τα κατοικίδια τους, σε καρτουνίστικες εκδοχές. Το έχει επιχειρήσει αρκετές φορές και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό!

Ο DeJesus αναφέρει «Το σχέδιο και τα anime μπήκαν στη ζωή μου, όταν ήμουν στο λύκειο. Αφότου πέρασαν κάποια χρόνια κι άρχισα να παρευρίσκομαι σε εκδηλώσεις σχετικές με manga και anime ως καλεσμένος, οι καρικατούρες που έφτιαχνα άρχισαν να αρέσουν στους followers μου, κι από τότε συνέχισα να τις φτιάχνω». Πλέον ο Robert δημιουργεί μόνο κατά παραγγελία πορτραίτα μέσω του eBay, όπου οι πελάτες μπορούν να συμμετέχουν σε δημοπρασίες έτσι ώστε να αποκτήσουν το δικό τους πορτραίτο. Αναφέρει ξανά «Μακάρι να μπορούσα να φτιάξω σε όλους το πορτραίτο τους, όμως φοβάμαι μήπως ταυτιστώ με αυτό. Ουσιαστικά μέσω αυτού, θέλω να κάνω κάποια πρότζεκτ που έχω στο μυαλό μου».

Ας δούμε μερικά από τα αριστουργήματά του:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET