SPILL THE TEA

Η Jules του ‘Euphoria’ επιβεβαιώνει παλιές φήμες ότι έβγαινε με την Rosalía!

Rue, when was this? Άκυρο, μάθαμε!

Neopolis Team

3 Απριλίου, 2024

Source

Οι πρωταγωνιστές του Euphoria έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο να δίνουν συνεντεύξεις, αφού τα γυρίσματα της 3ης σεζόν δε λένε να ξεκινήσουν! Ναι, ξεκάθαρη μπηχτή προς τον Sam Levinson. Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια, ο λόγος που καθυστερεί η παραγωγή είναι γιατί τα μεγάλα της ονόματα όπως Zendaya, Jacob Elordi, Sweeney Sydney έχουν υπερφορτωμένο πρόγραμμα. Μέχρι και ακύρωση της σειράς έχουμε ακούσει σαν πιθανό σενάριο, που το απευχόμαστε όλοι.

Στο θέμα μας όμως, η Hunter Schafer, σε μια τέτοια ελεύθερη στιγμή της ημέρας της, έδωσε μια συνέντευξη στο GQ όπου μίλησε για πολλά και διάφορα. Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η αναφορά στη φημολογούμενη σχέσης της με την Ισπανίδα τραγουδίστρια Rosalía. Τελικά, οι φήμες αποδείχτηκαν αληθινές, καθώς πίσω στο 2019 (όταν η τραγουδίστρια γινόταν γνωστότερη με το ‘Con Altura’), οι δυο τους έβγαιναν για ένα διάστημα, ενώ σήμερα παραμένουν φίλες.

Έχω πολύ όμορφες φιλίες με άτομα που κάποτε είχα σχέση. Είναι οικογένεια (σ.σ. η Ροζαλία), ό,τι και να γίνει.  

H Hunter συγκεκριμένα, αποφάσισε να επιβεβαιώσει το fling τους αφού το προηγούμενο βράδυ είχε συμφωνήσει γι’ αυτό με την Rosalía. Οι δυο τους είχαν εντοπιστεί πρόσφατα να κάνουν ψώνια και να κοιτάζουν έπιπλα σπιτιού, με τη συνάντησή τους να υπενθυμίζει και να φέρνει στην επιφάνεια τις παλαιότερες φήμες.

Η ηθοποιός του Euphoria είπε πως ήθελε να τελειώνει εν μέρει με το θέμα, μιας και όλα αυτά τα χρόνια είχαν ακουστεί διάφορα, ενώ ταυτόχρονα θεωρεί πως δεν είναι δουλειά κανενός το αν διατηρούσαν ή όχι σχέση. Σε κάθε περίπτωση, the tea was spilled.

@mtvuk Hunter Schafer just confirmed she did date Rosalía in 2019, telling @GQ they dated for five months and are still friends — scratch that — “family” 🥹🫶 #hunterschafer #rosalia #wlw #mtvuk #mtvceleb @La Rosalia @Hunter Schafer #euphoria ♬ soaked mikaavfx – edit audios!

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν, μιας και μην ξεχνάμε ότι η Ισπανίδα τραγουδίστρια είναι με τον ηθοποιό Jeremy Allen White, αφού χώρισε με τον αρραβωνιαστικός της, Rauw Alejandro. Να το πoύμε; Θα το πούμε. Όλες της οι σχέσεις είναι πολύ ράντομ. Τόσο το – παλιό – ειδύλλιο με την Hunter όσο και το καινούριο με τον πρωταγωνιστή του ‘The Bear’ (και της καμπάνιας Calvin Klein ofc), μας είχαν σε φάση ‘Rue, when was this?’.

H ηθοποιός του Euphoria από την άλλη, είναι single και θέλει να παραμείνει έτσι μέχρι να νιώσει έτοιμη να ξεκινήσει κάτι νέο. Παραδέχτηκε άλλωστε ότι ακόμα βρίσκεται σε φάση που ξεπερνάει την τελευταία της σχέση, εκείνη με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά, Dominic Fike.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET