ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ο Τζέισον Μομόα είναι ο Άνδρας της Χρονιάς 2019 κι από εμάς είναι ένα μεγάλο… ΑΧΝΕ!

Τον γνωρίσαμε ως Κόναν ο Βάρβαρος το 2011, ως Καλ Ντρόγκο στο Game of Thrones και πέρσι ως Aquaman. Ο λόγος για τον έναν και μοναδικό και – σχωράτε με – κ@υλωτικό, Τζέισον Μομόα. Το χαβανέζικο αυτό αγόρι που έχει κατακάψει καρδιές με τα μπρουτάλ χαρακτηριστικά του, κατάφερε να ανακηρυχθεί ως «Άνδρας της Χρονιάς 2019» […]

Θεώνη Σταματοπούλου

17 Δεκεμβρίου, 2019

Τον γνωρίσαμε ως Κόναν ο Βάρβαρος το 2011, ως Καλ Ντρόγκο στο Game of Thrones και πέρσι ως Aquaman. Ο λόγος για τον έναν και μοναδικό και – σχωράτε με – κ@υλωτικό, Τζέισον Μομόα. Το χαβανέζικο αυτό αγόρι που έχει κατακάψει καρδιές με τα μπρουτάλ χαρακτηριστικά του, κατάφερε να ανακηρυχθεί ως «Άνδρας της Χρονιάς 2019» από το περιοδικό GQ της Αυστραλίας. Αν πούμε ότι μας κάνει εντύπωση, ψέματα θα είναι. Ο άνθρωπος αυτός το έχει μεγάλο το… ταλέντο!

Νωρίτερα μέσα στο χρόνο, στο τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου, ο Τζέισον Μομόα είχε φωτογραφηθεί και γίνει εξώφυλλο για χάρη του περιοδικού. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Αυστραλία ήταν ένα μέρος που γυρίστηκε μεγάλο κομμάτι της ταινίας Aquaman, οπότε ο ηθοποιός έχει ζήσει και έχει γνωρίσει αρκετά τόσο τη χώρα όσο και τους ανθρώπους εκεί. Οι ιθύνοντες του περιοδικού, θεώρησαν ότι είναι ο ιδανικός για να κερδίσει το βραβείο του Άνδρα της Χρονιάς 2019, μιας και όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο διοργανωτής στη διάρκεια της παρουσίασής του:

Για το επόμενο βραβείο (του Άνδρας της Χρονιάς 2019), λίγοι άνθρωποι είχαν μία τόσο σημαντική χρονιά όσο αυτός ο άνδρας. Δεν πρωταγωνίστησε απλά ως Aquaman, αλλά έγινε Aquaman και στην πραγματική ζωή. Έχει γίνει εκπρόσωπος των ωκεανών και της αλλαγής του κλίματος, ύστερα από την ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη.

Τα λόγια του ηθοποιού την ώρα που παρέλαβε το βραβείο του ήταν τα εξής:

Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα γίνω ο «Άνδρας της Χρονιάς 2019» από το GQ, είναι πραγματική τιμή για εμένα. Δυστυχώς, έχω μόνο ένα μήνα μπροστά μου για να απολαύσω το στέμμα μου. Αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που κατάφερα να κερδίσω τους Hemsworths (Κρις και Λίαμ), επειδή… ξέρετε… τελικά το αξίζω.

Ο Μομόα έκανε αυτόν τον αστείο υπαινιγμό για τα αδέρφια Hemsworth, γιατί πράγματι είναι «αντίπαλοί» του σε αυτά τα βραβεία, μιας και ουκ ολίγες φορές έχουν βγει οι πιο σέξι και θελκτικοί άνδρες της χρονιάς από το εν λόγω περιοδικό. Και πώς να μη βγουν άλλωστε; Τους λείπει τίποτα; Ωραίοι είναι, ομορφιά έχουν και πάνω από όλα είναι και όμορφοι. Ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια, καλοσχηματισμένα κορμιά, αυτά που πήρε ο Θεός από εμάς δηλαδή, τα έδωσε σε αυτούς! Ένα ακόμη συν βέβαια, αποτελεί το γεγονός πως είναι Αυστραλοί, οπότε αν δεν τους τιμήσει το σπίτι τους τότε ποιος;

Τέλος, ο ηθοποιός πρόσθεσε:

Επίσης, Αυστραλία, ξέρεις πόσο σε αγαπάω. Ελπίζω να επιστρέψω πάλι για το Aquaman 2. Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Πράγματι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο σκληρά έχει εργαστεί ο Μομόα τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο σχετικά με το επάγγελμά του, αλλά και για τα παιδιά του και για ολόκληρο τον κόσμο, μιας και αν ρίξεις μία ματιά στο Instagram του θα δεις τις εθελοντικές του κινήσεις και πόσο ευαισθητοποιημένος είναι σχετικά με το περιβάλλον.

Ο Τζέισον Μομόα δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος και όμορφος άντρας, αλλά και ένας πολύ ευχάριστος και εναλλακτικός τύπος που όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε παρέα, γιατί βγάζει προς τα έξω αυτό το coolness και το ακομπλεξάριστο, που λείπει από πολλούς σταρς του Χόλιγουντ. Φυσικά και άξιζε λοιπόν αυτόν τον τίτλο και του ευχόμαστε να κερδίσει πολλούς ακόμα και σημαντικότερους στο μέλλον.

Α! Και να μη μας στερεί τη δυνατότητα του οφθαλμόλουτρου φυσικά. Θέλουμε να τον βλέπουμε όσο περισσότερο γίνεται, γυμνό ή χωρίς! Well played, Τζέισον, well played!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET