ΕΛΛΑΔΑ

Οι Iron Maiden ευθύνονται για τις πυρκαγιές στην Αττική… γιατί αυτοί είμαστε!

Βγήκαμε δεύτεροι στις θεωρίες συνωμοσίες, το ξεχάσατε; 🙂

Neopolis Team

21 Ιουλίου, 2022

Ξυπνάς το πρωί με την ευχή να έχουν σβήσει οι φωτιές και να μην προκληθεί άλλο κακό, και πέφτεις πάνω στο πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας».

Δείτε το πριν το κατεβάσουν όσο θέλετε, δε θα το κατεβάσουν. Κάτι τέτοια συνιστούν τον πολιτισμό της χώρας μας. 

Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν τι κακό κάναμε κι αξίζαμε την οργή του Θεού, η απάντηση είναι ότι φέραμε τους Iron Maiden (ξανά) στο ΟΑΚΑ. Όταν παίζεις με τη φλόγα – στην προκειμένη τους υποστηρικτές του Σατανά – καίγεσαι. Κυριολεκτικά. Και το χειρότερο είναι ότι πήραμε μία φορά το μάθημά μας, αλλά αποφασίσαμε να το αγνοήσουμε και να προκαλέσουμε ξανά την τύχη μας.

Φυσικά μιλάμε για τις φωτιές στο Μάτι, για τις οποίες ελάχιστοι γνωρίζουν την αλήθεια.

Όπως ο παρακάτω χρήστης του fb, που με ένα post του έριξε φως στα αίτια της πολύνεκρης πυρκαγιάς του 2018 και ταυτόχρονα προέβλεψε τα επακόλουθα της φετινής συναυλίας του συγκροτήματος. Και μετά σου λένε ότι τα καλύτερα μυαλά φεύγουν από τη χώρα. Εδώ είναι, αλλά αρνούμαστε να τα εκμεταλλευτούμε καταλλήλως…

Όσον αφορά το εξώφυλλο της εφημερίδας βέβαια, διακρίνουμε μια επιείκεια απέναντι στους 50.000 θεατές, πράγμα που δεν αξίζουν. Γνώριζαν πολύ καλά πού έδιναν τα λεφτά τους, απολαμβάνοντας μάλιστα το θέαμα (οι αποδείξεις παρακάτω), και τώρα την πληρώνουμε όσοι απείχαμε από τη σατανιστική τελετή. Πού είναι η Ιερά Εξέταση όταν τη χρειάζεσαι; *ένα δάκρυ κυλάει όσο αναπολεί τον Μεσαίωνα*

https://twitter.com/le_cannibal/status/1550008128590290944

Μπορεί οι εικόνες από την επόμενη μέρα των πυρκαγιών να μην αφήνουν περιθώρια για αστεία, αλλά στην τελική…

Αναρωτιέσαι γιατί βρισκόμαστε εδώ και μετά θυμάσαι ότι με αφορμή τον κορωνοϊό, έρευνα που διεξήχθη κατέταξε την Ελλάδα δεύτερη ανάμεσα στις χώρες που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας. Τα εμβόλια είναι η τέλεια κάλυψη για να μας περαστούν τσιπάκια, οι διαβολικοί Iron Maiden είναι ο λόγος που ξέσπασαν φωτιές. Makes sense.

Δεν είναι κι ό,τι πιο ευχάριστο να συνειδητοποιείς πως αυτές είναι actual απόψεις ανθρώπων γύρω σου. Από το να μη γνωρίζεις όμως και να αναρωτιέσαι πώς φτάσαμε ως εδώ, καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος. Να ξέρεις να μην ελπίζεις.

Προς το παρόν, κάψτε όσους δίσκους έχετε από το συγκρότημα, διαγράψτε κάθε βίντεό τους από το ιστορικό σας και μετανοήστε φριχτά για την παρουσία σας στη αντιχριστιανική συναυλία. Έχουμε έναν ολόκληρο Αύγουστο μπροστά μας, ας σώσουμε ό,τι προλαβαίνουμε.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET