ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

INVISIBLE RESIST: Τα νέα αποσμητικά πολλαπλής δράσης με διάρκεια 72 ωρών από τη Vichy!

Υπόσχονται πολύ μεγάλη διάρκεια (72 ώρες) αόρατης προστασίας, τόσο από τον ιδρώτα όσο και από τις οσμές.

Neopolis Team

25 Ιουνίου, 2024

Οι τάσεις της αγοράς δείχνουν μια αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για αποσμητικά με πολλαπλά οφέλη. Ο καταναλωτής σήμερα αναζητά καινοτόμες συνθέσεις με μέγιστη διάρκεια, πρακτικά στη χρήση και παράλληλα φιλικά προς την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Επίσης, οι τεχνολογίες που βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, δεν αφήνουν υπολείμματα και ταυτόχρονα είναι κατάλληλα για κάθε φωτότυπο, κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην προτίμηση του καταναλωτή.

Η VICHY, ως η #1 μάρκα αποσμητικών στα φαρμακεία στην Ελλάδα, και πρωτοπόρος στη φροντίδα της επιδερμίδας, καινοτομεί για ακόμη μια φορά με μια νέα πρόταση αποσμητικών πολλαπλής δράσης, τα INVISIBLE RESIST 72H. Πρόκειται για συνθέσεις που υπόσχονται πολύ μεγάλη διάρκεια (72 ώρες) αόρατης προστασίας, τόσο από τον ιδρώτα όσο και από τις οσμές, ακόμα και υπό συνθήκες έντονης εφίδρωσης, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζουν δράση κατά των σημαδιών και κατά των ερεθισμών.

Τα αποσμητικά αυτά περιέχουν τη νέα τεχνολογία Invisi-Lock, χάρη στην οποία δε μένει κανένα κατάλοιπο στα ρούχα, ανεξαρτήτως χρώματος και υφάσματος. Επίσης, η σύνθεσή τους έχει λεπτή υφή που απορροφάται άμεσα, ενώ ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό και προστατεύει από την ερυθρότητα και την ξηρότητα.

Φυσικά, όπως κάθε αποσμητικό της VICHY, έτσι και τα νέα INVISIBLE RESIST 72H δεν περιέχουν οινόπνευμα, είναι υποαλλεργικά και δοκιμασμένα σε ευαίσθητη επιδερμίδα. Κυκλοφορούν σε δύο εκδοχές, μία γυναικεία και μία ανδρική.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET