ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 10/12/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

11 Δεκεμβρίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη από τον Τοξότη, συνδυαστικά με το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης σου χαρίζουν όμορφες στιγμές. Αυτές αφορούν περισσότερο τα επαγγελματικά σου, όμως και τα αισθηματικά σου θα μπορούσαν να αποδώσουν αποτελέσματα μέσα από τη δική σου πρωτοβουλία. Έχεις ερωτικές επικοινωνίες, ενώ συγχρόνως το μυαλό σου διαχωρίζεται ανάμεσα σε επαγγελματικά και προσωπικά μέσα στην ημέρα. Εν τέλει, φαίνεται να τα καταφέρνεις περίφημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η θετική όψη Ερμή – Αφροδίτης είναι ικανή να σου προσφέρει μία γνωριμία από το εργασιακό περιβάλλον. Βέβαια, στόχος σου σήμερα είναι να αισθανθείς ασφάλεια και κινείσαι με τρόπο ανάλογο στα ερωτικά. Διεκδικείς με μέτρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέφτεσαι με έναν φιλόδοξο τρόπο, αρκετά ικανό να σε ωθήσει σε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η ευκαιρία να ανελιχθείς. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να την εντοπίσεις κι αρπάξεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη, μαζί με το ευεργετικό για εσένα εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης, σου χαρίζει όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ανάγκη να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, να βιώσεις περιπέτειες, να εξελιχθείς ως προσωπικότητα και όλο αυτό σε κάνει πιο λαμπερό. Βέβαιο είναι λοιπόν, η Δευτέρα να σου χαρίσει ευτυχισμένες στιγμές γεμάτες γνώση, αλλά και βαθιά ένωση με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι εκτοξευμένη και μπορείς πια να περάσεις αξέχαστες, παθιασμένες στιγμές. Παράλληλα, οι σημερινές διελεύσεις σε ωθούν να αρπάξεις τεράστιες αισθηματικές ευκαιρίες και να ανανεώσεις την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι ημέρα όπου επιθυμείς να μάθεις και να επεκταθείς στα οικονομικά. Επιδιώκεις να μετατραπείς στον καλύτερο του είδους σου, πράγμα που αποτελεί την καλύτερη δυνατή απόφαση για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των πελατών και των συναδέλφων σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από τον Τοξότη και το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης είναι σίγουρο πως η Δευτέρα σε βρίσκει με άριστες διαθέσεις! Η επικέντρωσή σου σε τρίτα πρόσωπα σε βοηθά να έρθεις σε ουσιαστική και βαθιά επικοινωνία μαζί τους, ώστε να επιλυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να προχωρήσετε μαζί πιο δυναμικά. Είσαι πολύ δημιουργικός με παιχνιδιάρικη διάθεση, και μπορείς να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο απολαμβάνοντας την ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μοιάζουν να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, αφού οι πλανήτες σήμερα το επιβεβαιώνουν. Εκτιμώνται εξαίσιες εξελίξεις όσο ξεδιπλώνεται η ημέρα, κι ας πρόκειται για μία Τσαγκαροδευτέρα! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν είναι κάτι που σε απασχολεί και τόσο σήμερα. Αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με τέχνες ή παιδιά, τότε μέσα στην ημέρα θα σημειωθεί μία σημαντική επιτυχία, χάρη στις δικές σου προσπάθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα φίλε μου Καρκίνε, σου χαρίζει την δυνατότητα για νέες σχέσεις, έρωτες έως και οικονομικές συνεργασίες, χάρη στο εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης. Εκτός αυτού, η Δευτέρα με Σελήνη στον Τοξότη, δείχνει ότι οι εργασιακές σου συνθήκες και η γενικότερη καθημερινότητά σου είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα. Καλό θα ήταν να προσέξεις πού στρέφεις την ενέργεια και το χρόνο σου, αφού τα πολύπλευρα ενδιαφέροντά σου θα σε αναλώσουν αρκετά. Μέσα από σωστό προγραμματισμό θα κατορθώσεις να τα προλάβεις όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χάρη στον Ερμή στο απέναντι ζώδιο από εσένα το ενδεχόμενο να έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη στα αισθηματικά είναι μεγάλο. Κοινωνικοποιήσου, δείξε αυτοπεποίθηση και θα λάμψεις αρκετά ώστε να κερδίσεις πολλές καρδιές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου είναι κάτι που επίσης απασχολεί το μυαλό σου. Οι υποχρεώσεις σου φαίνονται ελαφρώς αυξημένες. Φαίνεται πως είναι κάτι που τελικά επιλύεται μέσα από λίγη επίμονη προσπάθεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται σήμερα Δευτέρα φίλε μου Λέοντα, εφόσον το ζώδιό σου δέχεται εύνοια σε οικονομικά κι εργασιακά ζητήματα, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης. Οι θετικές προς εσένα όψεις, σού προσφέρουν ευκαιρίες εργασίας ή οικονομικής βοήθειας, ακόμη κι από τρίτα πρόσωπα. Συνιστάται να μελετήσεις προσεκτικά τους όρους μίας τυχόν νέας συνεργασίας. Βέβαια, η Σελήνη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Τοξότη εξασφαλίζει ότι η διάθεσή σου θα είναι θετική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενώ επιθυμείς να στραφείς στα ερωτικά σου, όπως δηλώνει η σημερινή Σελήνη, τα γεγονότα σε αναγκάζουν να εργαστείς πιο σκληρά. Έτσι, αναγκαστικά το ενδιαφέρον σου στρέφεται αλλού, αποτρέποντας τις όποιες εξελίξεις θα ήθελες να διαδραματιστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αποτελούν μονόδρομο σήμερα. Έχεις επιτυχίες μέσω των δικών σου προσπαθειών, αλλά καλείσαι να θυσιάσεις κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. Είναι καλή στιγμή για επαγγελματικές ενάρξεις κι αναζήτηση οικονομικής υποστήριξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Σελήνη στον Τοξότη σήμερα Δευτέρα και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε, μαζί με ένα εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, πολλαπλασιάζεις τα ενδιαφέροντά σου προς πολλές κατευθύνσεις. Και τα ερωτικά, μα και τα επαγγελματικά σου ζητήματα κάνουν αρκετή… ‘φασαρία’ στο μυαλό σου, αλλά το εκ γενετής ταλέντο σου να οργανώνεις και να προλαβαίνεις τα πάντα με άριστα αποτελέσματα θα σε βοηθήσει να τα πας περίφημα. Η ημέρα είναι καλή για να φλερτάρεις ή να αναζητήσεις την αποκάλυψη μίας κρίσιμης αλήθειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χάρη στον Ερμή, κυβερνήτη του ζωδίου σου, στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Αιγόκερω, θα μπορούσες να ανταλλάξεις πολλές ερωτικές κουβέντες, να φλερτάρεις με ένα νέο πρόσωπο ή να έλθεις πιο κοντά με το ταίρι που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δέχονται μία μικρή βοήθεια χάρη στην Αφροδίτη στον Σκορπιό. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσω μίας καινούριας συμφωνίας που αποτελεί βαλβίδα αποσυμπίεσης κάποιου αδιέξοδου που βιώνεις τελευταία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα η μέρα σου χαρακτηρίζεται από ισορροπία, κάτι που επιθυμείς καθημερινά στη ζωή σου, λόγω του εξάγωνου μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης! Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού κι ο Ερμής σε εκείνο του Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι την ανάγκη για ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα. Επίσης, δεν αποκλείεται να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη ή να επικοινωνήσεις με ένα συγγενικό, μα σημαντικό άτομο. Σήμερα παίρνεις τον απόλυτο έλεγχο των εξόδων του σπιτιού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυτοπεποίθησή σου ίσως να μην είναι και τόσο σταθερή. Ως επακόλουθο τα ερωτικά σου να έχουν μικρές εντάσεις, που εν τέλει δρουν ως την αφορμή να ενδυναμώσεις περαιτέρω τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου παρατηρούνται θετικές επιρροές από το πλανητικό σκηνικό. Αν διαθέτεις κάποιο ακίνητο προς εκμετάλλευση, είναι καλή περίοδος να το προωθήσεις. Καλή ημέρα είναι και για ανανέωση του χώρου εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Τοξότη και το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ερμή, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τον εαυτό σου, προσπαθώντας να επιλύσεις διάφορα ζητήματα επαγγελματικών ή προσωπικών. Προβλέπονται ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης, συμφωνιών, καθώς και μάθησης. Εφόσον, λοιπόν, σκοπεύεις να γίνεις καλός σε κάτι ή θέλεις να επιστρέψεις στα θρανία, η σημερινή ημέρα αποτελεί μία καλή επιλογή. Παράλληλα, συνιστάται να είσαι λιγάκι πιο προσεκτικός με τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία στα ερωτικά σου χρωματίζει την ημέρα σου, χάρη στον Ερμή στον Αιγόκερω. Έχεις άριστο λέγειν και μπορείς με την ευφράδειά σου να κατακτήσεις πολλά ‘θηράματα’! Καλό θα είναι, βέβαια, να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα στο όνομα του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να βάλεις σε τάξη τα επαγγελματικά σου, να κάνεις διαπραγματεύσεις και να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά με συναδέλφους. Ίσως χρειαστεί να πας κι ένα επαγγελματικό ταξιδάκι αν αυτό είναι μέρος της δουλειάς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή Αφροδίτης και η επιρροή του για σένα θα είναι εσωτερική. Αισθάνεσαι την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο και να αφιερώσεις χρόνο στην ψυχολογία σου και την ψυχική σου ευεξία. Η διαίσθησή σου λειτουργεί άριστα και σε βοηθά να ερμηνεύσεις σωστά τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν. Κάποιες κρυφές επαγγελματικές ενέργειες δεν αποκλείεται να διαδραματιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό σου ο έρωτας, όπως καταλαβαίνεις, γιατί παραμένεις επικεντρωμένος στον εσωτερικό σου κόσμο. Αν επιδιώκεις μία επανασύνδεση ή αναμένεις νέα από έναν παρελθοντικό έρωτα, τότε η ημέρα θα μπορούσε να σου τα φέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορούσες να ετοιμάσεις μία δραστηριότητα που εν τέλει παρουσιάζεις στον έξω κόσμο αργότερα. Απόφυγε την ίντριγκα και κράτησε χαμηλούς τόνους. Αν έχεις κρυφούς εχθρούς, μπορείς να μάθεις για αυτούς σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα με το εξάγωνο Ερμή και Αφροδίτης και η μέρα σου είναι γεμάτη από επαφές, διασκέδαση, επικοινωνία, ενώ οι έρωτες δεν είναι απόντες! Έχεις απόλυτα δοσμένο το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική σου ζωή και στις παρέες σου. Αν και Δευτέρα, θέλεις να το ρίξεις έξω, αντί να εργαστείς σκληρά και πειθαρχημένα. Πάντως, η εξωστρέφειά σου θα αποτελέσει τον λόγο για τον οποίο κάνεις πολύ καλή εντύπωση σε επαγγελματικά και προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στρέψου στις παρέες σου και βγες έξω. Υπάρχουν υπέροχες διελεύσεις που θα μπορούσαν να σου φέρουν έναν έρωτα! Αν έχεις ταίρι, βγείτε έξω μαζί και κοινωνικοποιηθείτε ως ζευγάρι. Είναι μία καλή λύση για να ξεφύγετε από την ρουτίνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όσον αφορά τα εργασιακά σου είναι καλό να στραφείς προς νέες συνεργασίες ή οργανώσεις που προσφέρουν βοήθεια σε επαγγελματίες, σε περίπτωση που αναζητάς μία καινούρια ευκαιρία. Όσο περισσότερο κόσμο γνωρίζεις, τόσο το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Υδροχόε το εξάγωνο Ερμή και Αφροδίτης θα σε ωθήσει να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα απογειώσουν την καριέρα σου. Αυτές αναμένεται να σου αυξήσουν δραματικά το φόρτο εργασίας σου, αλλά τουλάχιστον πρόκειται για εργασία ή συνεργασίες που θα σε βγάλουν από οικονομικά αδιέξοδα. Ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω δρα λίγο πιεστικά για την ψυχολογία σου, αναγκάζοντάς σε να επαναξιολογήσεις ενέργειες του παρελθόντος ή να επιθυμήσεις κάποια επανασύνδεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου προχωρούν ήπια με ελάχιστες εξελίξεις. Βέβαια, η Σελήνη από τον Τοξότη σε κάνει αρκετά εξωστρεφή για να το ανατρέψεις. Άραγε, θα νικήσει την άλλη ανάγκη σου να προσκολληθείς στο παρελθόν, εξαιτίας του Ερμή;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου παρουσιάζουν ευκαιρίες που σε διευκολύνουν να ανελιχθείς. Από την άλλη, οι δουλειές που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές κι απαιτούν ώριμη και πειθαρχημένη διαχείριση. Προτίμησε να κινηθείς διακριτικά.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή και Αφροδίτης, προβλέπεται ότι είσαι λιγάκι παραπάνω εξαρτημένος από τη γνώμη τρίτων φίλε μου Ιχθύ. Ένας τομέας όπου δίνεις μεγάλη σημασία είναι εκείνος των προσωπικών ονείρων κι επιθυμιών. Μην ξεχνάς πως μέσα από την δικτύωση και τους ανθρώπους που έρχεσαι σε επαφή αναμένεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης. Θα μάθεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, θα ακούσεις ιστορίες άλλων ατόμων, με αποτέλεσμα να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εσωτερική σου ενδυνάμωση είναι η σημερινή σου προτεραιότητα. Μέρος αυτού είναι και η αναζήτηση ερωτικών περιπετειών, στην προσπάθειά σου να ανακαλύψεις κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα σου. Η σημερινή ημέρα σε βοηθά πάνω σε αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από τις διάφορες γνωριμίες που κάνεις σήμερα, μπορεί να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες. Εναλλακτικά, τα άτομα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή, σου προσφέρουν πληροφορίες που σου ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET