ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 7/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κάθε προσπάθεια να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου σήμερα βυθίζεται με απόλυτη αποτυχία. Γιατί; Το μυαλό σου δεν αντέχει άλλο να περιστρέφεται γύρα από τα ίδια τετριμμένα καθημερινά προβλήματα που επανέρχονται σε αιώνια επανάληψη. Το μυαλό σου ασφυκτιά. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είσαι υποχρεωμένος/η όχι απλά να κρατήσεις τα πόδια […]

Neopolis Team

7 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κάθε προσπάθεια να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου σήμερα βυθίζεται με απόλυτη αποτυχία. Γιατί; Το μυαλό σου δεν αντέχει άλλο να περιστρέφεται γύρα από τα ίδια τετριμμένα καθημερινά προβλήματα που επανέρχονται σε αιώνια επανάληψη. Το μυαλό σου ασφυκτιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είσαι υποχρεωμένος/η όχι απλά να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη, να τα βιδώσεις αν είναι δυνατό! Είναι η χειρότερη δυνατή περίοδος για τολμηρές κινήσεις, ειδικά στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι λίγο ασαφές σήμερα ποιος/α είναι ο/η εριστικός/η και προκλητικός/η της υπόθεσης. Μπορεί να είσαι εσύ, μπορεί να είναι ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες σου. Το αποτέλεσμα είναι ένα: με τόσο σκληρή κριτική και τεταμένα νεύρα να κυκλοφορούν στον αέρα, προετοιμάσου για γκραν καυγάδες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι πολύ παράξενος ο ακόλουθος εσωτερικός μηχανισμός, αλλά πράγματι εμφανίζεται αυτές τις μέρες σε πολλούς/ες Καρκίνους: φοβάσαι να είσαι αισιόδοξος/η ή, αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο απαισιοδοξίας, φοβάσαι πως κάτι θα συμβεί σύντομα και θα σε πληγώσει και κρατάς ακόμη πιο ισχυρές άμυνες. Πρόσεξε γιατί αρχίζεις έτσι πάλι να κλείνεσαι στο καβούκι σου…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η μέρα σε πηγαίνει εργασιακά με γκάζια ισοδύναμα αγωνιστικού αυτοκινήτου. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά νʼ ακολουθείς αυτό το ρυθμό ώσπου στο τέλος της μέρας να σηκώσεις τα χέρια ψηλά απʼ την κούραση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Ειδικά από τη στιγμή που πάντα εσύ καλείσαι να παίξεις το ρόλο εκείνου/ης που κατανοεί τον/την άλλο/η, τον/την περιμένει, τον/την στηρίζει. Λογικό είναι, από το συνεχές «περίμενε» και «θα δούμε», να προτιμάς την εργασιοθεραπεία, καθώς εκεί πάντα βλέπεις αποτελέσματα. Όμως αναρωτήσου λίγο: γιατρεύεται η πνευμονία με Depon;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το μυαλό σου είναι σαν μια απασφαλισμένη πυρηνική κεφαλή που εκπέμπει τόνους τοξικής ραδιενέργειας σε μορφή σκέψεων: «Δεν θα ξεφύγω από τη ρουτίνα μου ποτέ», «Έχασα τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες», «Ο χρόνος περνάει και εγώ μένω στάσιμος/η!, «Τι κάνω εδώ Θεέ μου;»… Πόλεμος σκιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάποιες φορές η επικοινωνία με τον/τη σύντροφο σου ή/και τους φίλους μοιάζει με αγώνα ταχύτητας και άλλες, όπως σήμερα, μοιάζει με μαραθώνιο που τον διανύεις με κουτσό. Μην κακιώνεις και μην τσαντίζεσαι λοιπόν με την παραμικρή παρανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι εκνευριστικό να πρέπει να βαράς προσοχή μπροστά στον/στην προϊστάμενο/η σου και να καταπίνεις όλες τις ανούσιες υποδείξεις του/της, μέρα με την ημέρα. ΟΚ, δεν σου λέω κάτι καινούργιο. Απλά σήμερα ίσως φτάσεις πολύ κοντά στο σημείο να εκραγείς. Not a good idea…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ενώ όλο σου το είναι (συνειδητό, υποσυνείδητο, υπερσυνείδητο και 145 ψυχολογικές γνωματεύσεις μαζί!) σου λένε πως πρέπει να ξεσκάσεις λίγο, να δεις κόσμο, να πάρεις κοινωνικά τα πάνω σου, έρχεται αυτό το καταραμένο το πείσμα σου να είσαι ατσαλάκωτος/η στις υποχρεώσεις σου και τα διαλύει όλα… Υποσχέσου στον αστρολόγο σου πως δεν θα κάνεις σήμερα πάλι υπερωρίες γιατί έχουμε αργία μεθαύριο! Κι από εμένα, ο,τι θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πως είπες; Άκουσα καλά; Αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου γιατί δεν έχεις πετύχει ακόμη την απόλυτη οικονομική ανεξαρτησία; Αυτά είναι επικίνδυνα μονοπάτια για έναν/μια Υδροχόο. Προσπάθησε να απεμπλακείς άμεσα γιατί αν αρχίσεις να συνδέεις την αυτοεκτίμηση σου με την υλική ευμάρεια στο τέλος θα σε μισήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το να προσπαθήσεις αυτές τις μέρες να βγάλεις άκρη με τις σκέψεις σου, τα μηνύματα που προσλαμβάνεις από τους γύρω σου και το αν τελικά καταλαβαίνουν τι θες να τους πεις, μοιάζει σαν να προσπαθήσεις να ψαρέψεις καρχαρία με αγκίστρι για μαρίδα. Άστο καλύτερα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET