ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 4/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μπορεί από τη στιγμή που γεννήθηκες να σου έχουν πιπιλήσει τʼ αυτιά πως Κριός σημαίνει «είμαι συνέχεια στην τσίτα», όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα κοιμάσαι μόνο 4 ώρες τη μέρα ή ότι θα τρως άθλια κι ακανόνιστα για να αποδείξεις πως αντέχεις. Σήμερα αύξησε τις ώρες ανάπαυσης και περιποιήσου επιτέλους […]

Neopolis Team

4 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μπορεί από τη στιγμή που γεννήθηκες να σου έχουν πιπιλήσει τʼ αυτιά πως Κριός σημαίνει «είμαι συνέχεια στην τσίτα», όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα κοιμάσαι μόνο 4 ώρες τη μέρα ή ότι θα τρως άθλια κι ακανόνιστα για να αποδείξεις πως αντέχεις. Σήμερα αύξησε τις ώρες ανάπαυσης και περιποιήσου επιτέλους το σώμα σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν και θα μπορούσες να είσαι ένας/μια επικοινωνιακός/η χαμαιλέοντας σήμερα και να αναλωθείς σε επαφές, συναντήσεις και εξόδους, η ανάγκη για να μείνεις με τον εαυτό σου και άντε με ένα – δύο οικεία πρόσωπα μάλλον υπερισχύει…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, το να υποστηρίζεις τόσο φανατικά πως οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι το μόνο που σε απασχολεί αυτή την εποχή, δε φαίνεται να σε βοηθά να κατευνάσεις το άγχος που σου προξενούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Μην εκτίθεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, ας είμαστε ειλικρινείς: σε έχει βοηθήσει έστω στο ελάχιστο τους τελευταίους μήνες αυτή η συνεχής προσπάθεια εκλογίκευσης του ερωτικού ανικανοποίητου; Τότε γιατί το συνεχίζεις και δεν αποδέχεσαι ότι, μέχρι νεοτέρας, η επικοινωνία μυαλού – καρδιάς παραμένει βραχυκυκλωμένη;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έχεις παράπονα από τους/τις συναδέλφους σου; Νιώθεις πως υποσκάπτουν την δουλειά σου; Θες να αποκαλύψεις τις βλέψεις σου για μια θέση που έμεινε κενή; Σε έχει εξοντώσει το πρόγραμμά σου και θες να ζητήσεις μια άδεια; Σήμερα άνοιξαν οι ουρανοί… Ε, τʼ αυτιά του/της προϊσταμένου σου εννοώ! Ζήτησε και θα λάβεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πράγματι είναι σπάνιο φαινόμενο η εύκολη/απροβλημάτιστη αλληλεπίδραση σου με τους γύρω σου. Όμως είναι χαζό τις μέρες που όντως συμβαίνει αυτό (όπως σήμερα) να φοβάσαι μήπως αν… Μη φοβάσαι και μίλα με τους ανθρώπους γύρω σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, τελευταία ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει να φορέσει συνηθισμένα casual ρούχα και μαύρα γυαλιά και να αφομοιωθεί μέσα σε ένα άμορφο πλήθος. Ένα άλλο κομμάτι σου επιθυμεί να γίνει το κέντρο του σύμπαντος, ερωτικά και επαγγελματικά. Το κακό είναι πως αυτοί οι δύο εαυτοί σου αγνοούν απόλυτα ο ένας την ύπαρξη του άλλου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν σου πρότεινα να λύσεις μερικά φλέγοντα θέματα με φίλους ή και τον/την σύντροφό σου μέσα στα πλαίσια μιας συζήτησης, μάλλον θα βαριόσουν και θα επέλεγες άλλα, λιγότερο ανιαρά μέσα (σεξ, απειλές ή αιχμηρά αντικείμενα). Γιʼ αυτό ακριβώς το λόγο δεν σου δίνω το δικαίωμα επιλογής! Ή με συζήτηση ή άστο καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως σήμερα σε τσιτώσουν στη δουλειά αφήνοντας υπονοούμενα για τις επιδόσεις σου ή για το μέλλον της εταιρίας ή το δικό σου. Μασάνε ρε οι Τοξότες;;;!!! Δεν το φαντάστηκα! Η καλύτερη απάντηση είναι η δουλειά σου και η συνέπεια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κυκλοφορείς μ’ αυτό το βλέμμα “Μη μου πεις τώρα καμιά βλακεία πάλι γιατί θα γίνουμε μπίλιες” και φαίνεται πως είναι αρκετό για να κερδίσεις την ηρεμία σου από τον/την σύντροφό σου ή μερικούς φίλους που έχουν αναγάγει σε hobby να σε πρήζουν. Αμήν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ποιος να το ʽλεγε πως θα ερχόταν μέρα που θα αποζητούσες με λαχτάρα να έχεις όλο και περισσότερη δουλειά γιατί η προσωπική/οικογενειακή σου ζωή θα ήταν απαιτητική σε σημείο θλίψης. Ε σήμερα κάπως έτσι σου φαίνεται πως είναι τα πράγματα. Υπομονή, ίσως μέχρι αύριο να έχεις αλλάξει γνώμη…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μόνο με τους/τις φίλους/ες σου επιτρέπεται να μοιράζεσαι τα μυστικά σου, να αναλύεις τις σκέψεις και να εκφράζεις τα συναισθήματα σου. Αν το κάνεις με κάποιον/α που φλερτάρεις ή ξέρεις ότι σε ποθεί, δίνεις δικαιώματα και περιπλέκεις καταστάσεις και μετά τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Πρόσεχε!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET