ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 31/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν αληθεύει η πρόταση πως σε όσο πιο έντονους ρυθμούς κινούμαστε, τόσο πιο ζωντανοί νιώθουμε, τότε η ζωή αυτές τις μέρες για εσένα τρέχει με χίλια. Βέβαια, καθότι Κριός, όσο πιο έντονα ζεις, τόσο πιο πολλοί/ες φαίνεται να ενοχλούνται από την συμπεριφορά σου. Και λοιπόν, ποιος νοιάζεται τι κάνουν οι άλλοι; […]

Neopolis Team

31 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν αληθεύει η πρόταση πως σε όσο πιο έντονους ρυθμούς κινούμαστε, τόσο πιο ζωντανοί νιώθουμε, τότε η ζωή αυτές τις μέρες για εσένα τρέχει με χίλια. Βέβαια, καθότι Κριός, όσο πιο έντονα ζεις, τόσο πιο πολλοί/ες φαίνεται να ενοχλούνται από την συμπεριφορά σου. Και λοιπόν, ποιος νοιάζεται τι κάνουν οι άλλοι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα μπορούσες να βρεις εκατομμύρια λόγους για να μην είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο: ότι δεν έχεις χρόνο, ότι μια σχέση σε καταπιέζει, ότι θες να αφοσιωθείς στην καριέρα σου, ότι είσαι ακόμη πληγωμένος/η από την/τον πρώην σου… Κι όμως τόσοι λόγοι συντρίβονται μπροστά στην σκοτεινή αλήθεια της ψυχής σου: έχεις κουραστεί τις νύχτες να σε συντροφεύει στο κρεβάτι μόνο ο ήχος της αναπνοής σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η αναντιστοιχία του τρόπου σκέψης σου με τον τρόπο σκέψης (λέμε τώρα…) των συναδέλφων σου, θα σε κάνει στην καλύτερη να αισθάνεσαι σαν εξωγήινος/η σήμερα. Στην χειρότερη, καταλαβαίνεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μπορεί από στιγμή σε στιγμή να εκραγείς. Μπορεί και να έχει συμβεί ήδη και να καταριέσαι το σύμπαν που δεν διάβασες το tip νωρίτερα. Ένας/Μια Καρκίνος με νεύρα είναι επικίνδυνος/η και αυτοκαταστροφικός/ή (μεταξύ ο αστρολόγος σου προτιμά το πρώτο παρά το δεύτερο).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν ανήκεις στους/στις Λέοντες που περιμένουν τις επόμενες μέρες για να ξεκουραστούν ή να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, τότε το σύμπαν θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ανασύνταξης των δυνάμεων σου και της ψυχικής σου ηρεμίας. Αν όμως ανήκεις στους άλλους/στις άλλες Λέοντες που δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό του κλεισμένο σε τέσσερις τοίχους, μια συμβουλή: μην το ρισκάρεις με παρέες ή ανθρώπους που δεν θεωρείς οικείους σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως το μεγαλύτερο θαύμα του ανθρώπινου νου είναι η ικανότητα του νʼ αλλάζει τρόπο σκέψης. Μια μικρή αλλαγή, μια μετάβαση ή μια ιδέα μπορούν νʼ αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Αυτός το στόχο έχουν οι μέρες που αυτές, να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως δεν γίνεται να συνεχίζεις να υπομένεις σχέσεις με ανθρώπους που δεν έχεις τίποτα κοινό πλέον εκτός από το χρόνια γνωριμίας που σας συνδέουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επαναλαμβάνεις μετά από εμένα: «Το επόμενο διήμερο θα αφιερώσω χρόνο ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ! Αυτό το διήμερο θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ!». ΥΓ: Επίσης φρόντισε να μην είναι και πάρα πολύ ακριβά αυτά που σε ευχαριστούν. Μην ξεχνιόμαστε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το επόμενο διήμερο επιτάσσει να ανασύρεις από το δισάκι σου τις πιο άρτιες ψυχολογικές ακροβατικές ικανότητες: πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου με επιτυχία ανάμεσα στην κοινωνική ζωή και την απόσυρση σου από τον κόσμο για να ηρεμείς. Αν δεν το καταφέρεις τι γίνεται; Ή που θα αδειάσεις από ενέργεια και διάθεση σε σημείο εξάντλησης, ή που θα τα ξεσπάσεις τα νεύρα σου στον πρώτο δύσμοιρο που θα βρεθεί στο διάβα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, οι πιθανότητες να μην μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα/νόημα/ουσία απ’ αυτά που σου λένε οι συνάδελφοι σου ή ο/η σύντροφος σου είναι τόσο μεγάλες, που η καλύτερη λύση είναι να το ρίξεις στο σαρκασμό, την πλάκα ή την τρέλα. Σιγά μην σε τρελάνουν! Εσύ θα τους τρελάνεις πρώτος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι τιτάνια η προσπάθεια που κάνεις να μοιράσεις δίκαια το χώρο της καρδιάς σου ανάμεσα σε φίλους/ες και τον/την σύντροφο σου. Και επειδή σε ζητήματα καρδιάς το σφάλμα είναι πάντα πιο κοντά από το σωστό, συνήθως δεν τα καταφέρνεις. Και έρχονται μέρες όπως σήμερα, που και σου λείπουν υπερβολικά οι φίλοι/ες σου και έχεις γκρίνια από τον/την σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το πρόβλημα με την επαγγελματική υπερπροσπάθεια δεν είναι η σωματική κούραση, ούτε η έλλειψη ύπνου, ούτε καν η αποχή σου από κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Είναι το γεγονός πως βιώνεις την εργασία σου τόσο προσωπικά και ταυτίζεσαι συναισθηματικά με αυτή σε τέτοιο βαθμό, που ο φόβος της αποτυχίας ή της καθυστέρησης σε καταρρακώνει ψυχικά. Αυτές τις μέρες πρέπει να απαιτήσεις από τον εαυτό σου να πάρει ανάσες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μπορείς να μην ανασύρεις όλες σου τις φοβίες, τις τύψεις και τις ανασφάλειες μόλις προκύπτει ένας τσακωμός ή μια ένταση στη δουλειά; Είναι κρίμα και άδικο να καταστρέφεις όλη σου τη μέρα για κάτι τόσο κοινό όσο και το ότι ο Ήλιος ανατέλλει από την ανατολή. Είναι απλά ένας τσακωμός διάολε! Get over it!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET