ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 31/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μην μπεις σήμερα σε καμία συζήτηση ή/και σε διαπληκτισμό με γονείς ή συγγενείς σου. Όσο κι αν προσπαθήσεις, […]

Neopolis Team

31 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μην μπεις σήμερα σε καμία συζήτηση ή/και σε διαπληκτισμό με γονείς ή συγγενείς σου. Όσο κι αν προσπαθήσεις, όχι άκρη δεν θα βγάλεις, θα σου την πουν κι από πάνω. Καλύτερα στην ησυχία σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν πιάσεις τον εαυτό σου να διψά σήμερα για χαζολόγημα, κουβέντα και χαμόγελα είσαι σε καλό δρόμο. Όμως πρόσεξε μην ξεκινήσεις από το χώρο εργασίας σου γιατί δεν σε πληρώνουν για να μιλάς αλλά για να δουλεύεις και θα την φας την παρατήρηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Αν θέλεις να τα έχεις όλα, πρέπει να εγκαταλείψεις τα πάντα». Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τι σημαίνει αυτή η φράση, ώσπου μια φίλη Λέων, όχι πολλές μέρες πριν, μου άνοιξε τα μάτια. Κάθε στιγμή η ευτυχία είναι δίπλα μας και το μόνο που ζητάει είναι να εγκαταλείψουμε το πλαίσιο των προηγούμενων εμπειριών μας, ώστε να ζήσουμε από την αρχή τα πάντα. Λέοντα, όταν κάνεις τη μνήμη απαίτηση, χάνεις την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

E-mail φίλου Παρθένου που παρέλαβα χθες: «Stardome, αναρωτιέμαι συχνά αν είμαι υπερβολικά απαιτητικός από τον έρωτα και, εκβιάζοντας την αγάπη του Άλλου, αδυνατώ να διατηρήσω ανέπαφα τα όρια του εαυτού μου. Μήπως το μόνο που μου αξίζει είναι μια αψεγάδιαστη και επιτυχημένη κοινωνική περσόνα;». Παρθένε, το μόνο σου λάθος είναι πως οι παρυφές της αγάπης σου βρίσκονται στα άστρα, ενώ οι άνθρωποι περπατούν στη γη. Αλλά θα μάθεις να προστατεύεσαι με τον καιρό. Μαθαίνεις γρήγορα έτσι κι αλλιώς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μερικές φορές είναι τόσο εύκολο να τσαντιστείς με κάποιον/α φίλο/η όσο και το να μετρήσεις ως το δέκα χωρίς να κάνεις λάθος. Αυτό συμβαίνει γιατί περιμένεις από αυτούς/ες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου, αγνοώντας πως ίσως βρίσκονται σε χειρότερη θέση από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, ξέρεις πως η τεχνική μάχης που δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα είναι η ξαφνική επίθεση όταν το θύμα πιστεύει πως ο κίνδυνος έχει παρέλθει. Ακόμη λοιπόν και αν βρίσκεσαι έξω και διασκεδάζεις σήμερα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου καταστρώνεις σχέδια για το πώς θα νικήσεις στην επαγγελματική σκακιέρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Ε τώρα κι εσύ! Αφού ξέρεις πως το αδύναμο σημείο σου είναι πως αν σε τσαντίσουν ξεχνάς να πατήσεις το φρένο – πράγμα που διαχρονικά σε οδηγεί σε αδιέξοδα μετά από καυγάδες με συντρόφους ή/και συνεργάτες. Γιατί να την πατήσεις και σήμερα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολλές φορές σου έχω επαναλάβει πως δεν είσαι των παρορμητικών αποφάσεων, αλλά πάντα περιμένεις το κατάλληλο timing για να ξεσπάσεις. Σήμερα είναι μια μέρα που το timing είναι με το μέρος σου και μερικοί άνθρωποι γύρω σου ή θα αρχίσουν να σε σέβονται ή θα δουν την πόρτα της εξόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι πιθανότητες είναι πως σήμερα θα κατακλύζεσαι από μια διάθεση ευτυχισμένου αποπροσανατολισμού. Το λεξιλόγιο σου περιλαμβάνει τη λαχτάρα για καταστάσεις όπως: τρυφερότητα, κοινωνικότητα, φιλία, έρωτας. Μην κάνεις όμως το λάθος να σηκώσεις το τηλέφωνο για να δεις τι κάνει το συναισθηματικό σου παρελθόν. Έχεις προσπεράσει, δεν έχεις ξεχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αντιστάσου στον πειρασμό να ανεβάσεις ακόμη ένα ποστ στο Stardome* με τίτλο «Εμείς πότε θα δούμε άσπρη μέρα» ή «Που είναι η αγάπη;». Είναι γνωστό πως η προσμονή για κάτι καλό μας οδηγεί συνήθως σε παράλυση. Όμως πίστεψε με, με το να περιμένεις ένα θαύμα μέρες σαν τη σημερινή, χάνεις τη ζωή.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET