ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 31/01/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συχνότητα καυγάδων/εντάσεων/παραπόνων ίσως ενταθεί καθώς πλησιάζει το απόγευμα. Αν έχεις καταφέρει να περάσεις ένα πιο ήρεμο πρωί, ίσως σε βοηθήσει να αντέξεις. Αν όχι, μακριά από βάζα, πιάτα και αιχμηρά αντικείμενα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, καλή η διπλωματία, όμως αν δεν δείξεις τις διαθέσεις σου (δολοφονικές, ερωτικές, προειδοποιητικές) άμεσα, […]

Neopolis Team

31 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η συχνότητα καυγάδων/εντάσεων/παραπόνων ίσως ενταθεί καθώς πλησιάζει το απόγευμα. Αν έχεις καταφέρει να περάσεις ένα πιο ήρεμο πρωί, ίσως σε βοηθήσει να αντέξεις. Αν όχι, μακριά από βάζα, πιάτα και αιχμηρά αντικείμενα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, καλή η διπλωματία, όμως αν δεν δείξεις τις διαθέσεις σου (δολοφονικές, ερωτικές, προειδοποιητικές) άμεσα, μην περιμένεις χαΐρι σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Όταν χαίρεσαι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να είναι δίπλα σου, όμως όταν ξενερώνεις… ε τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να θες δίπλα σου. Είτε γιατί βλέπεις τις εκκρεμότητες στη δουλειά να στοιβάζονται, ενώ θα έπρεπε να ελαττώνονται, είτε γιατί προσμένεις μια συνάντηση που σε αγχώνει, δεν μπορείς να βρεις ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
“All I need is love! All I need is love! All I need is love!” Αν το επαναλαμβάνεις σαν να είσαι αριστερός ψάλτης στην ενορία της γειτονιάς σου, δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από μελαγχολία. Η αγάπη δεν κάνει διανομές κατʼ οίκων. Βγες έξω να την αναζητήσεις. Και με χαμόγελο, ε! Όχι με θλίψη ή νεύρα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ώρες, ώρες όταν μένεις μόνος/η σπίτι σου (και εδώ εννοώ τη μοναξιά που σε πνίγει ακόμη και αν ο/η σύντροφος σου είναι στο δίπλα δωμάτιο) περνάει ίσως από το μυαλό σου η σκέψη να πάρεις φόρα και να αρχίσεις να κουτουλάς από τοίχο σε τοίχο σαν μπάλα από φλιπεράκι, διαλύοντας τα πάντα. Πολύ φοβάμαι πως μια μέρα σαν τη σημερινή μπορεί και να το κάνεις πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, καθώς σήμερα η επιμονή και το πείσμα σου θα αγγίξουν ρεκόρ υψηλών τιμών, ο μόνος τρόπος να αποφύγεις συγκρούσεις και τσακωμούς είναι να αποφεύγεις εκείνους/εκείνες που ψάχνονται συνήθως για καυγά. Αν θες να το κάνεις επιδεκτικά κιόλας, κανένα πρόβλημα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Βήμα 1ο: Άνοιξε την ατζέντα σου. Βήμα 2ο: Δες τι ραντεβού/υποχρεώσεις/δουλειές έχεις. Βήμα 3ο: Άρχισες να μεταθέτεις και να διαγράφεις. Σήμερα πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε βόλτες, κάνε ψώνια, πρόσεξε το σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, λένε πως η παράνοια και η ευφυΐα χωρίζονται από μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Σήμερα οι απόψεις των γύρω σου θα σου μοιάζουν τόσο παγιωμένες και αρτηριοσκληρωτικές (λες και χτυπάς πάνω σε τοίχους από μπετόν) που η έκρηξη δεν είναι μακριά. Προστατέψου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα το στοίχημα είναι να καταφέρεις να κλείσεις τον κόσμο έξω από εσένα. Να ακούς, χωρίς να βυθίζεσαι στα προβλήματα των άλλων. Να δουλεύεις χωρίς να περισπάσαι και να πέφτεις ψυχολογικά στην πρώτη παρατήρηση/παράπονο. Α κι αν είσαι σε σχέση, να μιλάς ελάχιστα και να αγκαλιάζεις περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Φιλία για έναν Αιγόκερω δεν είναι καθημερινές συναντήσεις για καφεδάκια ή ποτάκι ή έστω μια ισότιμη σχέση με αμοιβαίες υποχρεώσεις. Φιλία είναι να μπορώ να σε πληγώσω με την ειλικρίνεια μου, να μπορώ να σε βρίσω για τις βλακείες σου, να μπορώ να σου θυμώσω για την απουσία σου. Σήμερα να θυμάσαι πως έτσι ορίζεις τη φιλία ακόμη και αν δεν είσαι εσύ εκείνος/η που θυμώνει – βρίζει – πληγώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Άντε πάλι η γνωστή κόντρα για το πόσο δουλεύεις και δεν τον/την σκέφτεσαι, πόσο νοιάζεσαι για την δουλειά σου και όχι για την αγάπη σας, πόσο ψυχρός/η είσαι ενώ εκείνος/η είναι τόσο γεμάτος/η ζεστασιά και κατανόηση. Υδροχόε, αν η σχέση σου τείνει να πνιγεί στη γκρίνια, τρέχα μακριά σαν να σε κυνηγά ένα σμήνος σφήκες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, όσο περισσότερο οι σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί στο Σιβηρικό χειμώνα, τόσο πιο γρήγορα θα αγγίζεις τα όρια της έκρηξης και θα ψάχνεσαι για καυγάδες με κάθε αφορμή. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που ψάχνεις θύμα για να ξεσπάσεις. ΥΓ.: Πίστεψε με αν καταπιείς ξανά την ένταση θα είναι χειρότερα!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET