ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 30/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η σκέψη επιστρέφει αυτόνομα σε προηγούμενες σχέσεις/λάθη. Η πίεση στη δουλειά είναι αμέτρητη και ο εγκέφαλος σου σε κατάσταση συγκεχυμένου πανικού. Ποιος μίλησε για ηρεμία, […]

Neopolis Team

30 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η σκέψη επιστρέφει αυτόνομα σε προηγούμενες σχέσεις/λάθη. Η πίεση στη δουλειά είναι αμέτρητη και ο εγκέφαλος σου σε κατάσταση συγκεχυμένου πανικού. Ποιος μίλησε για ηρεμία, χαλάρωση και κολοκύθια; Από αύριο αυτά (και αν…)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μερικές φορές είναι πιο πρακτικό για τους επαγγελματικούς στόχους σου να αφήνεις τον εγωισμό σου να φουσκώσει σαν αερόστατο παρά να αυτοσαρκάζεσαι. Ναι, σήμερα είναι μια από αυτές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι εργασιακές προοπτικές και η ρουτίνα σου μοιάζουν σαν ένας από αυτούς τους παρανοϊκούς ναυτικούς κόμπους που δεν λύνονται με τίποτα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η προοπτική του έρωτα πνιγμένες σε ένα σύννεφο καπνού. Και εσύ στη μέση να κάνεις τον τροχονόμο στις απαιτήσεις μιας ζωής υπερβολικά πολύπλοκης; Αναζητείται έξοδος κινδύνου! Άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πολλοί/ες Λέοντες θα παρατηρήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα σημαντικές αυξήσεις – αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους, στις κοινωνικές επαφές τους, στις ώρες ψυχαγωγίας, στις λέξεις ανά λεπτό που μπορούν να πουν… Ναι, είναι υπέροχο που η ζωή αποκτά ξανά σπιρτάδα και ενδιαφέρον. Κολλήματα τέλος, μʼ ακούς;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είναι καταπληκτικό πως μια κουβέντα με καλούς/ες φίλους/ες μπορεί να σου προσφέρει τόση ώθηση και αισιοδοξία, που αρχίζεις άμεσα να σχεδιάζεις ένα πιο λειτουργικό μέλλον με άξονα εσένα. Γιατί όχι σήμερα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πριν λίγο καιρό δεν θα περνούσε καν από το μυαλό σου πως η επαγγελματική σου ζωή θα συνδεόταν τόσο στενά με την ικανότητα σου να ερωτεύεσαι, να φλερτάρεις, να νιώθεις ελεύθερα. Κι όμως, μέρες όπως η σημερινή, η εργασιακή παράνοια (ή η απουσία μιας εργασίας) καταπλάκωνουν την ερωτική σου διάθεση σαν χιονοστιβάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η ανάγκη για ανανέωση εικόνων, παραστάσεων, περιβάλλοντος, αέρα (συμπληρώνεις κατά ριπάς…) έχεις αρχίσει να σου τη δίνει στα νεύρα… ΟΚ! Διορθώνω! Έχει αρχίσει να σου ξυπνά δολοφονικές/αυτοκαταστροφικές διαθέσεις που ξεσπούν είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε στις σχέσεις με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους. Σχεδίασε αποδράσεις άμεσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη από μια περιπέτεια, από μια αναπάντεχη αλλαγή, από ένα ευχάριστο διάλλειμα. Μέρες που δεν σε ακουμπάει κανένα πρόβλημα! Εκμεταλλεύσου τη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όταν ένα κομμάτι σου αγωνιά για την οικονομική σου αυτονομία (που δείχνει να βρίσκεται υπό αίρεση) και ένα άλλο σε βομβαρδίζει με φοβίας πως δεν διαθέτεις τα πνευματικά πλεονεκτήματα που χρειάζονται για να μείνεις στον αφρό της καριέρας, τότε ποιος/α την πληρώνει συνήθως; Ναι, είτε ο/η σύντροφος σου (αν είσαι σε σχέση) ή ο γονιός που του έχεις τη μεγαλύτερη αδυναμία. Ας ελπίσουμε να σε αντέξει σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μπορεί να κρατήσει για σήμερα μόνο, όμως είναι απίστευτη αίσθηση: «Ναι, γουστάρω τρελά που ζω έτσι τη ζωή μου! Δεν με αλλάζω για κανένα!». Αυτό να λες σε όλους/ες, είτε τους συμπαθείς, είτε τους αντιπαθείς!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν υπάρχει μια λέξη που μπορεί να περιγράψει την εργασιακή πραγματικότητα αυτές τις μέρες είναι «ανεξέλεγκτη». Τρέχεις αλλά τίποτα δεν μπορείς να προλάβεις κι αυτό ανακινεί ξανά από την αρχή όλες τις φοβίες που κουβαλάς από παιδί ακόμη «Μήπως δεν αξίζω;», «Μήπως δεν είμαι αρκετά καλός/η;». Και μετά ο έρωτας γίνεται η απέλπιδα σανίδα σωτηρίας σου. Και το χάος ανακυκλώνεται. Μήπως για αλλαγή να μην κυλήσεις σʼ αυτή την παγίδα;

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET