ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επαγγελματικές συνομιλίες επιτρέπονται. Να πάρεις μια συμβουλή ή μερικές ιδέες από μερικούς/ες φίλους/ες επίσης. Για όνομα του Θεού όμως, μην προσπαθείς να επικαλεστείς τη κοινή λογική σε συνομιλίες με τον/την σύντροφο σου ή συγγενείς σου. Την έχουν από καιρό χάσει… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πολλοί/ες Ταύροι θα περάσουν τις επόμενες μέρες […]

Neopolis Team

29 Δεκεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επαγγελματικές συνομιλίες επιτρέπονται. Να πάρεις μια συμβουλή ή μερικές ιδέες από μερικούς/ες φίλους/ες επίσης. Για όνομα του Θεού όμως, μην προσπαθείς να επικαλεστείς τη κοινή λογική σε συνομιλίες με τον/την σύντροφο σου ή συγγενείς σου. Την έχουν από καιρό χάσει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πολλοί/ες Ταύροι θα περάσουν τις επόμενες μέρες από φάση εργασιοθεραπείας, οργάνωσης της δουλειάς τους και του χρόνου τους. Αν ανήκεις σʼ αυτούς/ες, φυσικά και δεν θα ξεχάσεις τα χρώματα της διασκέδασης, όμως σίγουρα θα ελαττώσεις δραστικά το χρόνο που της αφιερώνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αστρολόγος για να αποφανθεί πως, μετά από μια και πλέον εβδομάδα που οι περισσότεροι γύρω σου λες και ήταν βαλτοί να σε κάνουν μπουρλότο, θα προσπαθήσεις τις επόμενες μέρες που να ασχολείσαι ελάχιστα με συγγενείς, συναδέλφους, εργασιακά προβλήματα. Ποιοτικός χρόνος με ανθρώπους που γουστάρεις, αυτός είναι ο στόχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Για τις επόμενες μέρες μπαίνεις σε λειτουργία δημιουργικής ανασύστασης της καθημερινότητας σου. Αν ψάχνεις για σπίτι, είναι καλή εποχή. Αν αναζητάς εργασία, τώρα έχεις το θάρρος και την τόλμη να σταθείς σ’ οποιαδήποτε συνέντευξη. Και αλίμονο σ’ όποιον/α σε τσαντίσει όλο αυτό το διάστημα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν φταις εσύ που το μυαλό σου έχει αυτονομηθεί και προβάλλει αρνητικές σκέψεις σε κάθε πρόταση που ακούς και σε κάθε συζήτηση που κάνεις. Φταις όμως που αφήνεις μόνο το μυαλό σου να παίζει μπάλα και δεν ακούς τη ριμάδα την καρδιά σου που ξεφωνίζει πως έχεις ανάγκη από ρίσκο στην προσωπική σου ζωή και όχι από περισσότερο φόβο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Για το επόμενο χρονικό διάστημα ίσως πιάσεις τον εαυτό σου είτε να σπαταλά χρήματα χωρίς φειδώ, είτε θ’ αγχωθείς τόσο πολύ για την οικονομική κατάσταση που έχεις περιέλθει που θα ψάχνεις μέρα νύχτα για νέα έσοδα! Καταλαβαίνεις προφανώς ποιο είναι προτιμότερο. Ναι, πάντα το πιο δύσκολο απ’ τα δύο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, ΟΚ, το καταλάβαμε. Θες να περάσεις τη μέρα με φίλους και οικείους. Δεν θες να δεις την είσοδο της δουλειάς ούτε ζωγραφιστή. Όμως τι να κάνουμε τώρα; Να τρέξουμε τα ρολόγια για να έρθουν οι επόμενες διακοπές από σήμερα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ναι, εντάξει θα μπορούσαν να’ ναι και καλύτερα τα νέα. Σίγουρα για τις επόμενες μέρες θα είσαι λίγο στο χάσιμο, θα ζεις μέσα στο κεφάλι σου, θα κουράζεσαι γρηγορότερα και θα σε ικανοποιούν όλο και λιγότερα απ’ αυτά που έχεις κατακτήσει. Στα συν όμως ότι το δολοφονικό σου βλέμμα βαθαίνει και σκοτεινιάζει, οπότε θα’ ναι πιο εύκολο να σ’ αφήνουν στην ησυχία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κοίτα να δεις σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει: να σε προτρέπω/πιέζω εγώ (ποιος, εγώ;!!) να χαλαρώσεις λίγο το άγχος σου και να βρεις πάλι τον κοινωνικό σου εαυτό! Πόσο δύσκολες βλέπεις να μου το κάνεις τις επόμενες μέρες; Ξέρεις ότι απεχθάνομαι να σου βάζω τις φωνές, οπότε για να συνερχόμαστε λάου λάου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τι να προσέξεις τις επόμενες μέρες για να κυλήσουν όλα ομαλά: 1) Τις αντιδράσεις σου απέναντι στους γονείς σου, που μπορούν να ανάψουν τη σπίθα ενός τσακωμού ακαριαία. 2) Αν χρειαστεί να εργαστείς, φρόντισε να το κάνεις σε ώρες που δεν προορίζονταν για τον/την σύντροφο σου ή κάνε ένα συμβιβασμό τέλος πάντων για να σε χαρεί κι εκείνος/η λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όχι, μην αφήσεις αυτές τις αρνητικές σκέψεις να σου γεμίζουν το μυαλό. Μην σκέφτεσαι αρνητικά ενδεχόμενα για το μέλλον. Πάρε τη εγκεφαλική σου μυγοσκοτώστρα και χτύπα τις ενοχλητικές σκέψεις/αλογόμυγες! Εκκαθάριση τώρα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Εντάξει, οι συναισθηματικές σου κυκλοθυμίες και ανασφάλειες κάνω το διαδρομή παράδεισος – κόλαση σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όμως δεν θα αφήσεις αυτό να επηρεάζει τη κοινωνική σου ζωή! Υπάρχει και ζωή έξω από τις ερωτικές σχέσεις.

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET