ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/12/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, η γοητεία σου πάντα κρυβόταν στα εύστοχα, επιλεγμένα σχόλια και όχι στην ακατάσχετη πολυλογία. Σήμερα άσε το σώμα […]

Neopolis Team

29 Δεκεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, η γοητεία σου πάντα κρυβόταν στα εύστοχα, επιλεγμένα σχόλια και όχι στην ακατάσχετη πολυλογία. Σήμερα άσε το σώμα και το βλέμμα σου να μιλήσουν και άσε τους/τις άλλους/ες να φλυαρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για έναν/μια Δίδυμο, ξεγράφω το παρελθόν δεν σημαίνει ακριβώς ξεχνάω. Αντίθετα η ερμηνεία είναι περισσότερο του στιλ: «Κάτσε και λύσε μόνος/η σου τα συμπλέγματα σου γιατί εγώ έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου! Κι ααααααν τα λύσεις ποτέ, έλα τότε να δούμε αν μπορούμε να συνυπάρξουμε ξανά.». Σήμερα ίσως χρειαστεί να το επαναλάβεις σε μερικούς/ες εκεί έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η ησυχία που έχεις επιλέξει τελευταία κάθε άλλο παρά ένδειξη μελαγχολίας είναι. Φαντάσου πως το οικοδόμημα της σκέψης σου φτιάχνεται από πολλά μικρά τουβλάκια lego. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι πως αποδομείς το παλιό οικοδόμημα/τερατούργημα για να φτιάξεις ένα νέο, πιο πρακτικό, περισσότερο ασφαλές. Α και με την ευκαιρία αυτής της παρατήρησης, να θυμάσαι πως καλός/η φίλος/η είναι αυτός που σέβεται τη σιωπή σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν ψάχνεις για δουλειά αυτές τις μέρες κατέβαλε μια έξτρα προσπάθεια. Αν θες να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές χτύπα σήμερα κιόλα την πόρτα του/της προϊσταμένου/ης σου. Αν θες να διαφημίσεις τη δουλειά σου στον κύκλο σου, αυτές τις μέρες το έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, επειδή είναι δεδομένο πως σήμερα από το πρωί η λίμπιντο σου θα χτυπάει κόκκινο, η φαντασία σου θα οργιάζει και θα προκαλείς με dirty talk όποιον έχει την ικανότητα να σου προσφέρει ικανοποίηση, κάνε μας μια μεγάλη χάρη: Μη μείνεις στα λόγια και τη φαντασία σήμερα, γιατί η αυριανή σου γκρίνια δεν θα αντέχεται!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι περίεργο που προσπαθείς τελευταία να κατανοήσεις αν είσαι κουρασμένος/η ή κορεσμένος/η από την καθημερινή εργασιακή ρουτίνα. Γιατί αν ισχύει το πρώτο τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι να πάρεις μερικές αναπνοές το επόμενο διάστημα (εφικτό). Αν όμως ισχύει το δεύτερο έχεις μεγάλο πρόβλημα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, πρόσεξε λίγο την συμπεριφορά σου σήμερα, γιατί είναι μια από αυτές τις ημέρες που δεν είσαι σίγουρος/η αν ο έρωτας είναι ναρκωτικό, κινούμενη άμμος, η αχίλλειος πτέρνα σου ή ο δρόμος για την λύτρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, όταν ξυπνάς μόνος/η το πρωί, ο καφές μοιάζει άνοστος, το νερό χλιαρό, η μουσική άτονη και η δουλειά κάτεργο. Από την άλλη πλευρά, οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης σε κάνουν να νιώθεις παγιδευμένος/η σαν σε μπουντρούμι στη μέση της ερήμου. Μπορείς σήμερα, για το καλό όλων μας να γίνεις λιγότερο υπερβολικός/η;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί να μην αφήνεις τον εαυτό σου να το δείξει αλλά είσαι ένα πλάσμα με τόσα αποθέματα πάθους/ενέργειας/σεξουαλικότητας που σίγουρα εκπλήσσεις τους/τις περισσότερους/ες όταν πλέον αρχίζουν και σε γνωρίζουν καλύτερα. Γιατί λοιπόν δεν αφήνεις να σε γνωρίσει και κανένας άνθρωπος παραπάνω και συνεχίζεις με το ζόρι να επιμένεις στις ίδιες αδιέξοδες σχέσεις; Ε; Ε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έχεις μάθει πια νʼ αναγνωρίζεις τα εσωτερικά προμηνύματα: πλησιάζει ο καιρός που θα επιβάλλεις ριζοσπαστικές αλλαγές τόσο σε κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, όσο και σʼ οικονομικές/επαγγελματικές συνεργασίες. Όμως μʼ αυτή τη δαιμονισμένη σου ανάγκη για ταχύτατες αλλαγές, σε προειδοποιώ ειδικά για σήμερα: μην αφήσεις τη γλώσσα σου να τρέχει γρηγορότερα από τη σκέψη σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Εγώ θα επιμένω μέχρι να σου αποτυπωθεί έστω και ψυχαναγκαστικά. Η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη όταν αποφασίζεις να πεις στον εαυτό σου: “Αξίζουμε για τόσο! Από εκεί κάτω δεν ασχολούμαστε!”. Τότε καταφέρνεις να είσαι έξω στον κόσμο, να διασκεδάζεις και να λάμπεις χωρίς να σκέφτεσαι ανθρώπους που σε απέρριψαν ή σε πλήγωσαν. Δεν έχεις μάθει πια πως κάποιος/α που είναι ενήλικας και παραμένει αναίσθητος/η δεν πρόκειται ν’ αλλάξει επειδή εσύ το επιθυμείς;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET