ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, το φλερτ είναι σαν μια παρτίδα σκληρού πόκερ. Δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί αλλά αυτός/η που ξέρει να μπλοφάρει. Μην δείχνεις πάντα πως είσαι ο/η δυνατός/ή παίχτης/παίχτρια. Αυτές τις μέρες προσποιήσου για λίγο το δόλωμα. Μπορεί και να σʼ αρέσει! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ναι, ρε γαμώτο! Το μόνο […]

Neopolis Team

29 Νοεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, το φλερτ είναι σαν μια παρτίδα σκληρού πόκερ. Δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί αλλά αυτός/η που ξέρει να μπλοφάρει. Μην δείχνεις πάντα πως είσαι ο/η δυνατός/ή παίχτης/παίχτρια. Αυτές τις μέρες προσποιήσου για λίγο το δόλωμα. Μπορεί και να σʼ αρέσει!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ναι, ρε γαμώτο! Το μόνο που θες είναι να μην σου φορτώνουν ευθύνες και λάθη άλλων στη δουλειά σου! Πως είναι δυνατόν κάθε φορά εσύ να πληρώνεις τα σπασμένα; (Κοίτα να δεις, αν δεν ρίξεις και κανένα μπινελίκι, δουλειά δεν θα γίνει.)

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η μέρα είναι γεμάτη ασυνεννοησίες και το επικοινωνιακό σου χάρισμα μοιάζει σαν βουτηγμένο σε μαρμελάδα – δηλαδή όσο πιο γλυκός/ια γίνεσαι με τους ανθρώπους, τόσο πιο δυσκίνητη από ποτέ η επικοινωνία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, το συναισθηματικό σου εκκρεμές κινείται με ασύλληπτες ταχύτητες μπρος πίσω – από την υπαρξιακή απογοήτευση ως την ψυχαναγκαστική χαρά και μετά όλο πάλι απʼ την αρχή! Οι πιο αδύναμοι χαρακτήρες θα το ονόμαζαν διαταραχή αλλά για εσένα είναι business as usual, έτσι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φάση άρνησης στη δουλειά, φάση άρνησης στην επικοινωνία με φίλους, άρνηση να συνεργαστείς, άρνηση, άρνηση, άρνηση… Ναι, σιχαίνεσαι όλες τις εργάσιμες μέρες και τη σημερινή περισσότερο απʼ όλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

1) Η λογική σου μπάζει συναισθηματικά νερά από παντού και καθίσταται μη λειτουργική για το επόμενο 24ώρο. 2) Ακόμη και οι πιο συνηθισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου φαίνονται βουνό. Συμπέρασμα: Προς τα πού είναι η έξοδος κινδύνου παρακαλώ;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, είναι δεδομένο πως αν βγεις έξω θα το κάνεις με σκοπό να ξεχάσεις την πραγματικότητα που έχει εξισώσει τη ζωή σου με τη δουλειά σου ή τον έρωτα που έχει μπει στην εντατική ή οδεύει προς τα εκεί (είτε είσαι σε σχέση, είτε δεν είσαι). Εσύ αποφασίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Λες και έχει την έκτη αίσθηση αυτός/ή ο/η προϊστάμενος/η σου και τις μέρες που αισθάνεσαι πιο ευάλωτος/η και από Ιχθύ έρχεται με νεύρα και τσαμπουκά που θυμίζουν στρατηγό των Ες Ες! Και δεν είσαι σε φάση να τον/την χειραγωγήσεις πάλι… Σε κούρασε το παιχνιδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να επιθυμείς διακαώς να κλειστείς σε ένα σπίτι, με καλούς φίλους για παρέα, delivery και ταινίες ή επιτραπέζια. Είναι αλήθεια πως σε έχει κουράσει η βαβούρα του έξω. Το βασίλειο σου για λίγη περισσότερη ανθρώπινη ζεστασιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σαν τους χρυσοθήρες που τους έπιανε ο πυρετός του χρυσού και παρατούσαν σπίτι/οικογένεια/παιδιά/σκυλιά/γατιά για να βρουν το χρυσορυχείο των ονείρων τους, έτσι κι εσύ, μέρες σαν τη σημερινή, που η οικονομική ανασφάλεια χαστουκίζει αλύπητα τις σκέψεις σου, ψάχνεις εναγωνίως πως θα βρεις μια δουλειά – χρυσορυχείο. Περιττό να πω λοιπόν πόσο ξενερωμένη είναι η φάτσα σου στη δουλειά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επειδή από πολύ μικρή ηλικία έμαθες να εξαρτάσαι συναισθηματικά μόνο σε εσένα και σε κανέναν άλλο (τι αδυναμία που θα ήταν αυτό, ε;), σχεδόν ποτέ δεν εκφράζεις τα παράπονα και τα θέλω σου προς τα έξω. Έτσι σχεδόν πάντα όλοι/ες νομίζουν ότι είσαι καλά και, μέρες σαν τη σημερινή, έρχονται καταπάνω σου σαν στρατός πληγωμένων για να τους/τις στηρίξεις. Και σε πλακώνει ένα βάρος στη καρδιά αβάσταχτο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το να επενδύεις συναισθηματικό περιεχόμενο στη δουλειά σου είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις – είναι μέρος της φύσης σου. Γιʼ αυτό, μέρες σαν τη σημερινή, που οι φοβίες και η συναισθηματική φουρτούνα στην καρδιά σου θεριεύουν, πέφτεις με τα μούτρα και δουλεύεις μέχρι ολοκληρωτικής εξάντλησης. Ο αστρολόγος σου ανησυχεί παρόλʼ αυτά…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET