ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 29/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως πρέπει να οργανώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύψουν μερικές ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας και για […]

Neopolis Team

29 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως πρέπει να οργανώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύψουν μερικές ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας και για εσένα. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να καταστρώσεις ούτε ένα λογικό πλάνο για πετύχεις αυτό που θες. Γαμώτο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μερικές φορές είναι πιο πρακτικό για τους επαγγελματικούς στόχους σου να αφήνεις τον εγωισμό σου να φουσκώσει σαν αερόστατο παρά να αυτοσαρκάζεσαι. Ναι, σήμερα είναι μια από αυτές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι εργασιακές προοπτικές και η ρουτίνα σου μοιάζουν σαν ένας από αυτούς τους παρανοϊκούς ναυτικούς κόμπους που δεν λύνονται με τίποτα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η προοπτική του έρωτα πνιγμένες σε ένα σύννεφο καπνού. Και εσύ στη μέση να κάνεις τον τροχονόμο στις απαιτήσεις μιας ζωής υπερβολικά πολύπλοκης; Αναζητείται έξοδος κινδύνου! Άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να το εξηγήσεις με απλά λόγια, πως να το ερμηνεύσεις ή να το αναλύσεις – όταν είσαι ερωτευμένος/η έχεις αυτή την παρανοϊκή παρόρμηση να περικλείεις την αγάπη για όλο τον κόσμο σε ένα πρόσωπο. Εκείνος/η είναι ο πλανήτης που θες να κατοικείς κι όλα τα άλλα καπνός κι ομίχλη τριγύρω. Έτσι μέρες σαν τη σημερινή, ο φθαρμένος έρωτας ή μοναξιά σε βυθίζουν στον ωκεανό που κρύβεις στις σιωπές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι καταπληκτικό πως μια κουβέντα με καλούς/ες φίλους/ες μπορεί να σου προσφέρει τόση ώθηση και αισιοδοξία, που αρχίζεις άμεσα να σχεδιάζεις ένα πιο λειτουργικό μέλλον με άξονα εσένα. Γιατί όχι σήμερα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το γεγονός πως τελευταία σου λείπει αυτό το ενοχλητικό τσίμπημα στη καρδιά που μόνο η ερωτική έξαψη προξενεί, δεν σημαίνει πως πρέπει να νεκρώσει η επαγγελματική σου εξέλιξη. Ειδικά τώρα που αποδίδει καρπούς η δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η ανάγκη για ανανέωση εικόνων, παραστάσεων, περιβάλλοντος, αέρα (συμπληρώνεις κατά ριπάς…) έχεις αρχίσει να σου τη δίνει στα νεύρα… ΟΚ! Διορθώνω! Έχει αρχίσει να σου ξυπνά δολοφονικές/αυτοκαταστροφικές διαθέσεις που ξεσπούν είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε στις σχέσεις με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους. Σχεδίασε αποδράσεις άμεσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τελικά η ζωή έχει τη γεύση που εμείς επιλέγουμε να της δώσουμε ή μας επιβάλλεται κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε; Οποιαδήποτε άλλη μέρα πιθανόν θʼ άφηνες ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα (και θʼ ανέλυες ίσως για ώρες επιχειρήματα εκατέρωθεν), όμως σήμερα εσύ κρατάς στα χέρια σου το μπουκάλι με τʼ αρώματα και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από χαμόγελο και καλή διάθεση. Δεν σʼ αγγίζουν λέμε οι γκρίνιες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φυσικά και δεν απολογηθείς σε κανέναν/καμία που αυτή την περίοδο ζεις και αναπνέεις για την επαγγελματική σου ανέλιξη, με όλες τις δυσκολίες, την κούραση και την ένταση που αυτό το εγχείρημα προξενεί. Από την άλλη πλευρά, όμως μέσα σου, μέρες σαν τη σημερινή, θα ήθελες να έχεις και μια απάντηση στο ερώτημα: «Τι πρέπει να κάνω τελικά για να τραβήξω κάποιον/α που να μπορεί να μιλήσει στην καρδιά μου;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορεί να κρατήσει για σήμερα μόνο, όμως είναι απίστευτη αίσθηση: «Ναι, γουστάρω τρελά που ζω έτσι τη ζωή μου! Δεν με αλλάζω για κανένα!». Αυτό να λες σε όλους/ες, είτε τους συμπαθείς, είτε τους αντιπαθείς!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που καταφέρνεις νʼ αντλήσεις γνήσια ικανοποίηση και αυτοεκτίμηση από την εργασιακή πραγματικότητα σου, είτε με τη μορφή άγριας χαράς καθώς μερικοί συνάδελφοι σου, που είχαν τη μύτη ψηλά πέφτουν σε γκάφες, είτε γιατί τα μπράβο προς το πρόσωπο σου πέφτουν βροχή. Enjoy!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET