ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Σου πήρε λίγο καιρό για […]

Neopolis Team

28 Δεκεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σου πήρε λίγο καιρό για να το καταλάβεις αλλά τα κατάφερες: το μέλλον φαίνεται όλο και πιο λαμπρό όσο σκληρότερα και πιο μεθοδικά εργάζεσαι. Οπότε με αυτό στο μυαλό μην παραπονιέσαι αν εργάζεσαι επτά ημέρες την εβδομάδα. Άλλοι θα σκότωναν για να μπορούν απλά να δουλέψουν αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι περισσότεροι/ες Δίδυμοι αντιμετωπίζουν τις εσωτερικές αλλαγές που βιώνουν με εργασιοθεραπεία και περιορισμό της κοινωνικότητας και θα συνεχίσουν να το κάνουν για το επόμενο διάστημα. Όμως το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ίσως αυτές τις μέρες παρασύρει μαζί του ακόμη μερικά σκουπιδάκια του παρελθόντος που κουβαλάς μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα ήταν πολύ χρήσιμο (έως απαραίτητο) νʼ αρχίσεις αυτή την περίοδο νʼ αναζητάς νέα πνευματικά ενδιαφέροντα – ξένες γλώσσες, σεμινάρια, μαθήματα μαγειρικής, τέχνης, φωτογραφίας (συμπλήρωσε κατά βούληση)… Οι άνθρωποι που έχουν πλήθος ενδιαφερόντων είναι και οι πιο γοητευτικοί. Να το θυμάσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ούτε καν να το σκέφτεσαι σήμερα να χάσεις χρόνο για ν’ ακούσεις την γνώριμη εδώ και μήνες κασέτα των ψυχολογικών προβλημάτων κάποιου/ας φίλης ή της ανασφάλειας/αναποφασιστικότητας εκείνου/ης που είναι (ή ευελπιστεί να γίνει) σύντροφος σου. Οι επαναλήψεις είναι λίγο off season δεν βρίσκεις; Ρε ουστ από ‘δω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι επόμενες μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας…) ή απλά να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς. Μόνο άσε τα μεγάλα λόγια γιατί δεν σου πάνε! Μίλα με πράξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο Μπωντλαίρ έλεγε πως ο έρωτας είναι για όλους η μεγάλη υπόθεση της ζωής. Και πώς να μην συμφωνήσεις Ζυγέ τώρα που ο έρωτας μοιάζει με πληγή, εμμονή, άπιαστο όνειρο ή πεζή πραγματικότητα. Ποτέ δεν υπήρξες τόσο ονειροπόλος. Μήπως γιατί ποτέ δεν αισθανόσουν τόσο μόνος/η συναισθηματικά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Συμβουλή 1η: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συναδέλφους και συγγενείς. Ακόμη κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς ζουρλομανδύα και με την πίστη ότι εσύ μπορείς να λύσεις όλα τους τα προβλήματα. Συμβουλή 2η: Προφανώς και πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου όταν όλοι θα έχουν αποκοιμηθεί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να σκιαγραφήσεις το τοπίο που επιθυμείς να γίνει μεσοπρόθεσμα η επαγγελματική σου πραγματικότητα. Τώρα που η ελπίδα επιστρέφει, τα χρώματα του κόσμου πάλλονται από ζωντάνια, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πας ξανά να εκπληρώσεις τα όνειρα που κάποιοι άλλοι (γονείς;) κάνουν για εσένα! Δική σου η ζωή, δικά σου και τα όνειρα! Σύμφωνοι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φιλική συμβουλή: Αν είσαι σε σχέση, οτιδήποτε αρνητικό και αν συμβεί σήμερα ανάμεσα σας μην το χρησιμοποιήσεις σαν άλλοθι. Αν είσαι ελεύθερος/η, οποιαδήποτε υπόνοια ενδιαφέροντος και αν αισθανθείς, μην το θεωρήσεις σαν απόδειξη έρωτα. Και με τα δύο πόδια στη γη σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ένα μίνι στοίχημα να κερδίσεις. Να μεταμορφωθείς κοινωνικά και να προχωρήσεις μόνο μ’ εκείνες τις σχέσεις που δεν σ’ αναγκάζουν να νιώθεις ενοχές επειδή μόνος/η σου επιλέγεις πότε και πόσο προσφέρεις σ’ αυτές. Ναι, πρέπει να κοπούν μερικές για ν’ ανοίξει ο κύκλος των επόμενων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν τίθεται καν ζήτημα επιλογής ανάμεσα σε υπερωρίες στη δουλειά και χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αυτές τις μέρες πρέπει να βρεις τη Σολομώντεια λύση και να τα προλάβεις και τα δύο! Ο αστρολόγος σου παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET