ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/10/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Να τα και τα διλήμματα… Υποθετικό σενάριο: Είσαι Ταύρος, δουλεύεις σαν εργάτης σε κομμουνιστικό εργοστάσιο παραγωγής όπλων την περίοδο του Ψυχρού πολέμου […]

Neopolis Team

28 Οκτωβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Να τα και τα διλήμματα… Υποθετικό σενάριο: Είσαι Ταύρος, δουλεύεις σαν εργάτης σε κομμουνιστικό εργοστάσιο παραγωγής όπλων την περίοδο του Ψυχρού πολέμου και από του πουθενά σκάει πρόταση για βραδινή έξοδο (ή μεσημεριανή ή whatever) από κάποιον/α που πολύ σε ενδιαφέρει να βγεις μαζί του/της αλλά στο παρελθόν έκανε όλες τις πιθανές γκάφες για να σε απομακρύνει. Τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Η δημοφιλέστερη απάντηση θα είναι η σωστή να το ξέρεις (σιγά μην βγάλω το πόρισμα μόνος μου)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πρόταση: Το ιδανικότερο όλων θα ήταν να έχεις την οικονομική δυνατότητα και το χρόνο να πακετάρεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις για μερικές μέρες. Όμως δεν χαλάει η διάθεση μας γιʼ αυτό το λόγο, εντάξει; Have fun απόψε… Α και οι κοπάνες από τη δουλειά επιτρέπονται! Προειδοποίηση: Αυτό που δεν επιτρέπεται όμως είναι να εξαρτηθείς από ένα φίλο/μια φίλη ή μόνο μια παρέα. Γίνε το multi – tasking πλάσμα που όλοι αγαπάμε και επικοινώνησε με όσους/ες περισσότερους/ες μπορείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, σε βλέπω να ξυπνάς φορτισμένος/η σήμερα και έτοιμος/η για καυγά ή γκρίνια! Σε παρακαλώ μην στραπατσάρεις την εικόνα σου στη δουλειά πάλι. Ξέσπασε μόνο μπροστά σε ανθρώπους που σε ξέρουν αρκετά καλά για να μην σε βρίσουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν είναι ότι έχεις πέσει μία και δύο στη λούμπα. Μάλλον εκατόν δυο και βάλε. Πρόσεξε αυτές τις μέρες που έχεις την τάση να εξάπτεσαι από ιδιόμορφους, ιδιαίτερους ή και ιδιότροπους ανθρώπους. Είναι ακριβώς οι ίδιοι/ες που δεν έχουν καμία συναισθηματική συγγένεια μαζί σου και καταλήγουν να τσαλαπατούν την καρδιά σου. Τώρα αν η πρόκληση είναι τοοοοοόσο μεγάλη, τι να πω; Θα φέρω χαρτομάντιλα την επόμενη φορά να έχουμε απόθεμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι αυτή η παρόρμηση να λειτουργούν όλα στην εντέλεια στη δουλειά σου (και συνεπώς να μοιράζεις παρατηρήσεις αριστερά και δεξιά με το πάθος δασκάλου με βέργα), ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου και ξαναβρές τα λογικά σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν επιχειρήσεις νʼ αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο αυτού του διημέρου για τον εαυτό σου και μόνο, θα νιώθεις μοναξιά. Αν επιχειρήσεις να τον περάσεις με τον/την σύντροφο σου ή παρέα, τότε θα νιώθεις πως παραμελείς εσένα. Όχι δεν είσαι τρελός/η. Απλά λίγο περισσότερο Ζυγός απʼ ότι συνήθως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Από τη μια πλευρά, η προσοχή σου είναι απόλυτα στραμμένη στο ζήτημα χρήμα. Πως θα βγουν περισσότερα, πόσα λείπουν, πόσα θα έρθουν συντόμως. Όμως τώρα που περισσότερο από ποτέ έχεις την ανάγκη να αφοσιωθείς σʼ αυτό το κομμάτι της ρουτίνας σου, εμφανίζονται οικείοι σου (φίλοι, συγγενείς, σύντροφος) με κάτι απίστευτες συναισθηματικές ανάγκες που σʼ αποσυντονίζουν στο δευτερόλεπτο. Θυμήσου: όποιος/α πάει να σε φορτώσει με ενοχές χαστουκίζεται επί τόπου (λεκτικά ή κυριολεκτικά)…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για τελευταία φορά (αρκεί να πείσεις και τον εαυτό σου γιʼ αυτό, έτσι;) θα δώσεις τόπο στην οργή και θα ξεπαγώσεις τις σχέσεις με κάποιο/α συγγενή σου ή ένα/μια καλό/ή φίλο/η. Αφού δεν μπορείς τις έχθρες και το ξέρεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πρόταση: Μην ρισκάρεις τρελές εξόδους και ξενύχτια αν πρώτα δεν δόσεις μερικές ανάσες στο σώμα σου! (Πονηρό υστερόγραφο: Και το σεξ είναι εξαιρετική μέθοδος χαλάρωσης στην περίπτωση σου…). Προειδοποίηση: Πάντως αν είναι να επιχειρήσεις το ξενύχτι, τουλάχιστον επέλεξε εσύ το μέρος και το ύφος της εξόδου γιατί δεν είσαι και στα καλύτερα σου για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το να έχεις υψηλές απαιτήσεις από εσένα στο κομμάτι της καριέρας είναι υγιές και αναμενόμενο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όμως να συνδέεις όλη σου την υπόσταση και την εκπλήρωση κάθε ανάγκης μόνο με την καριέρα σου, ε, αυτό παραπάει! Να σου θυμίσω πως πάντα υποστήριζες ότι αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι της ζωής σου, όσο λίγοι ή πολλοί κι αν είναι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μια περίοδος γεμάτη επαγγελματικές φοβίες και συναισθηματικές εκκρεμότητες επιτέλους τελειώνει. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες ένα μέρος του εσωτερικού σου χάος μπαίνει σε σειρά…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET