ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η δράση σου πρέπει άμεσα να στραφεί σε θέματα οργάνωσης του προγράμματος σου! Ναι, αυτό μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και αυξημένη σωματική κόπωση αλλά ο σκοπός είναι ευγενής. Δουλεύεις τώρα για να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σου αργότερα! Δεν χαζεύουμε! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ακόμη μια μέρα που έχεις […]

Neopolis Team

27 Δεκεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η δράση σου πρέπει άμεσα να στραφεί σε θέματα οργάνωσης του προγράμματος σου! Ναι, αυτό μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και αυξημένη σωματική κόπωση αλλά ο σκοπός είναι ευγενής. Δουλεύεις τώρα για να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σου αργότερα! Δεν χαζεύουμε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμη μια μέρα που έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και διάθεση για να προωθήσεις τον εαυτό σου είτε στον επαγγελματικό χώρο, είτε στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μην καθυστερείς λοιπόν και κυρίως μην γκρινιάζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα πιάνεις τον εαυτό σου να κοιτά το ρολόι όλο το πρωινό και θα σου φαίνεται πως οι δείκτες κινούνται σαν σε τηλεοπτικό ριπλέι. Αργααά… Πάντως καθώς πλησιάζει το βράδυ φορτίζεις από ενέργεια και διάθεση (άρα ούτε που σε νοιάζει να κοιτάς την ώρα)!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Που πρέπει να εστιάσει σήμερα ένας/μια Καρκίνος; Η εύκολη απάντηση θα ήταν: «Κάνε ότι απελευθερώνει το μυαλό σου και σε διασκεδάζει!». Η σωστή απάντηση όμως είναι άλλη: «Δοκίμασε κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρεις με ό,τι ρίσκο αυτό περιλαμβάνει!». Ναι, αναφέρομαι στις παρέες σου…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα παραδέξου το! Θες να ξοδέψεις χρήματα αυτές τις μέρες. Τα ψάχνεις από εδώ, τα μαζεύεις από εκεί, έκοψες και έναν δύο καφέδες μέσα στην εβδομάδα και κάτι αποταμίευσες! Πάντως αν θες μια συμβουλή, άσε την πιστωτική στο σπίτι. Δεν σε βλέπω να αντιστέκεσαι αυτή τη φορά και μετά θα έχεις δράματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, είναι σαφώς πιο αποτελεσματικό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα να είσαι ένα κακό παιδί που φορά μια μάσκα σεμνότητας, παρά να δείχνεις φάτσα φόρα πόσο ανταγωνιστικός/η και επιθετικός μπορείς να γίνεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σήμερα όσο περισσότερο οι σκέψεις σου παίζουν παιχνίδια με την διάθεση και την ψυχολογία σου, τόσο πιο έντονος θα γίνεται ο εκνευρισμός σου, τόσο πιο άμεσα θα ξεσπάς στους λάθος ανθρώπους, τόσο πιο έντονα θα φαντάζει προκλητική η σκέψη να εκραγείς προς πάσα κατεύθυνση. Λύση; Βρες χρόνο να περάσεις με οικείους σου και όσο το δυνατόν μακρύτερα από βαβούρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, είναι δεδομένη για τις επόμενες μέρες η διάθεση να οργανωθείς και να είσαι συνεπής στη δουλειά σου. Όμως από σήμερα κιόλας ξεκινούν τόσοι περισπασμοί και προκλήσεις για εξόδους, συναντήσεις, συναπαντήματα, που τελικά καταλήγεις να εξοργίζεσαι από τα παιχνιδάκια που παίζει το σύμπαν στην πλάτη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, υπάρχουν μέρες που ο φόβος πως η ζωή σου θα συνεχίσει να εξελίσσεται σαν μια αιώνια επανάληψη της ίδιας ανούσιας ρουτίνας σε γονατίζει. Υπάρχουν όμως και μέρες σαν τη σημερινή που αυτός ο φόβος σου δίνει τόση δυναμική και τσαμπουκά στην εργασία σου, ώστε να κάνεις τους γύρω σου να τρίβουν τα μάτια τους. Και μάλιστα χωρίς να τρέξει ούτε στάλα ιδρώτας στο μέτωπό σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, πρέπει να μοιράσεις σήμερα το χρόνο σου ανάμεσα σε εργασία και ψυχαγωγία. Ωραίο δεν ακούγεται; Έλα όμως που δεν είναι! Όταν τελείς υπό καθεστώς εμμονής προκειμένου να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους προσαρτάς πάνω στο κεφάλι σου ένα ζευγάρι παρωπίδες που δεν σ’ αφήνουν να δεις πέρα από την οθόνη του υπολογιστή στο γραφείο σου… Κρίμα δεν είναι ρε γαμώτο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες πρέπει να ξεκινήσεις να βάζεις φρένο στα έξοδα (από οικονομικής άποψης) και στην υπερβολική οικειότητα (από συναισθηματικής). Με απλά λόγια καλείσαι να ξαναβρείς τις ισορροπίες ανάμεσα στο «μοιράζομαι» και το «μʼ εκμεταλλεύονται». Και όχι, δεν θα είναι εύκολο…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όλα θα ήταν υπέροχα σήμερα αν δεν ήσουν Ιχθύς. Θα ξεσπούσες τα νεύρα σου αδιακρίτως χωρίς να νιώθεις έπειτα ενοχές. Θα μπορούσες να είσαι κυνικός/η στα σχόλια σου προς τους συναδέλφους σου και μετά το βράδυ να πιείς ένα ποτό χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Έλα όμως που είσαι… Άτιμο σύμπαν!

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET