ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πολύ περισυλλογή έχει πέσει ρε παιδί μου. Και δεν εννοώ ότι δεν μιλάς σε άνθρωπο αλλά πως πίσω από κάθε κουβέντα, συζήτηση, χαμόγελο κρύβεις επιμελώς μια παλέτα μερικών χιλιάδων συναισθηματικών αποχρώσεων. Μην γκρινιάζει! Όταν δεν μπορείς να βρεις άκρη είναι που γίνεται ενδιαφέρουσα η ζωή, έτσι δεν έλεγες πάντα; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

27 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πολύ περισυλλογή έχει πέσει ρε παιδί μου. Και δεν εννοώ ότι δεν μιλάς σε άνθρωπο αλλά πως πίσω από κάθε κουβέντα, συζήτηση, χαμόγελο κρύβεις επιμελώς μια παλέτα μερικών χιλιάδων συναισθηματικών αποχρώσεων. Μην γκρινιάζει! Όταν δεν μπορείς να βρεις άκρη είναι που γίνεται ενδιαφέρουσα η ζωή, έτσι δεν έλεγες πάντα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, τι παράξενες διαθέσεις που έχεις! Μέχρι χθες βρισκόσουν μεταξύ φθοράς και νωχέλειας και σήμερα από το πρωί κεφάκια; Άντε χαλάλι σου αν είναι να χαμογελάς…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτές τις μέρες θα νιώθεις ίσως να τσαντίζεσαι πιο εύκολα. Γιατί; Απλώς γιατί σʼ έχει κουράσει να βλέπεις φίλους και συνεργάτες να κινούνται γύρω σου πιο αργά και από κουτσή χελώνα σε κακοτράχαλη ανηφόρα. Και θες να ουρλιάξεις: «Ξυπνάτε ρε! Μας πήρε ο ύπνος!!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένας/Μια Καρκίνος που δεν αντλεί ικανοποίηση από τις σχέσεις του (κυρίως τις ερωτικές) μοιάζει με έναν ριψοκίνδυνο πιλότο που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει την πιο ριψοκίνδυνη ηλιθιότητα. Όχι για να τραβήξει τα βλέμματα, απλώς επειδή δεν βρίσκει λόγους να προστατευτεί αφού δεν έχει εκείνον/η που ζητά. Πρόσεχε τι ρισκάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τίποτα να μην είναι εύκολο στον έρωτα; Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να ανοιχτούν; Γιατί τα συναισθήματα να δίνονται με φειδώ και ο εγωισμός των ανθρώπων να ρέει; Αυτές τις μέρες σε πλημμυρίζει σαν δηλητήριο η αίσθηση πως όσο πιο δυνατά ερωτεύεσαι τόσο πιο μεγάλη η πληγή που σου αφήνει η απουσία μετέπειτα. Αυτοί είναι οι κανόνες. Υπήρχαν πριν από εμάς, θα συνεχίσουν και αφού φύγουμε. Δεν είναι παρήγορο μεν, είναι όμως η αλήθεια και αυτή λένε πως λυτρώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτή η αίσθηση ότι κάθε μέρα στη δουλειά είναι σαν να περνάς από εξεταστική επιτροπή και το παραμικρό σου λάθος γίνεται αφορμή για κακόβουλη κριτική έχει καταντήσει κουραστική. Όμως το να σκύβεις το κεφάλι και να το παίζεις υπεράνω καταντά γελοίο. Ζυγέ, αν πεις και κανένα φωνήεν παραπάνω δεν θα καταστρέψεις την εικόνα σου. Βάλε στη θέση τους μερικούς/ες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ότι είσαι ο νούμερο ένα στόχος για όλα τα πληγωμένα παιδιά που μεγάλωσαν και αναζητούν στο κρεβάτι σου την αγάπη που στερήθηκαν, είναι πια τόσο γνωστό όσο και το Πυθαγόρειο θεώρημα. Όμως είναι και το μόνιμο ξυράφι που σε χαρακώνει γιατί μόλις θεραπεύσεις τα παιδιά, αυτά θέλουν να τρέξουν μακριά σου. Συνεχίζεις κάθε φορά, κάθε φορά έχοντας χάσει ένα κομμάτι σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: 1) Αν είσαι σε σχέση να μην σκέφτεσαι καμία άλλη προοπτική για απόψε εκτός από βραδιά στο σπίτι για τους δύο σας. 2) Αν είσαι ελεύθερος/η να νιώθεις πιο μόνος/η από ποτέ (να σου υπενθυμίσω πως αυτό συνήθως σε οδηγεί σε κάθε είδους τρέλα).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, δεν χρειάζεται και σήμερα να ξεκινήσεις με τον στόχο να γίνεις ένας ελβετικός σουγιάς που θα κάνει τα πάντα στο γραφείο, στο μισό χρόνο, με το μισό κόπο και θα βοηθά και τους/τις συναδέλφους του. Για αλλαγή, προσπάθησε να δουλέψεις με τους ρυθμούς που δουλεύουν και οι γύρω σου και βάλε λίγη περισσότερη κοινωνικότητα/φασαρία/φιλία στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σύνελθε μην κουβαληθώ εκεί κι αρχίσω να σε ταρακουνάω μήπως και ξυπνήσεις και καταλάβεις πως δεν είσαι δούλος στην αρχαία Αίγυπτο! Για δουλείες που δεν πληρώνεσαι όσο προσφέρεις δεν αξίζει να αγχώνεσαι και να χαλιέσαι! Για πάρε λίγο πάνω σου και πρόσεξε τον εαυτό σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

1) «Κανείς/Καμία δεν έσκυψε ποτέ με αληθινό ενδιαφέρον πάνω μου όπως έκανα εγώ! Ποιο το νόημα να συνεχίσω να αγαπώ;», 2) «Δεν υπάρχει επικοινωνία, δεν υπάρχει σχέση μεταξύ ανθρώπων. Μόνο εκμετάλλευση.», 3) «Τι τρέχει μαζί μου; Γιατί δεν μπορώ να αφεθώ ακόμη και στους ποιο κοντινούς μου ανθρώπους;». Δεν υπάρχουν λύσεις σήμερα. Μόνο περισυλλογή.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET