ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αν η παρόρμηση σου είναι να την λες σʼ όποιον/α πνίγει το μυαλό σου με βλακείες, μην την πνίξεις! Έφοδος λέμε! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Χρειάζεσαι πλέον ανθρώπους που είναι 100% σίγουροι πως θέλουν να είναι δίπλα σου, χωρίς να σκέφτονται αλλά ενδεχόμενα ή να προβληματίζονται. Πρέπει να καταλάβεις όμως […]

Neopolis Team

27 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, αν η παρόρμηση σου είναι να την λες σʼ όποιον/α πνίγει το μυαλό σου με βλακείες, μην την πνίξεις! Έφοδος λέμε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Χρειάζεσαι πλέον ανθρώπους που είναι 100% σίγουροι πως θέλουν να είναι δίπλα σου, χωρίς να σκέφτονται αλλά ενδεχόμενα ή να προβληματίζονται. Πρέπει να καταλάβεις όμως και εσύ πως δεν έχει σημασία αν θα είναι για μια μέρα ή για μια ζωή. Αρκεί, για όσο είναι δίπλα σου, να θέλουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, συνέχισε να εκμεταλλεύεσαι την παρόρμηση για επικοινωνία που επικρατεί αυτές τις μέρες. Σήμερα δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Η ηρεμία είναι που τρομάζει τους γύρω σου, όχι οι φωνές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, η κυκλοθυμία σήμερα έχει να κάνει με την κοινωνικότητα. Ή που θα αισθάνεσαι να πνίγεσαι μέσα στους τέσσερις τοίχους και δεν θα σε κρατάει το σπίτι, ή που ο κόσμος θα μοιάζει τόσο τρομακτικός που δεν θα βγάζεις άχνα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι περισσότεροι/ες Λέοντες έχουν ήδη ετοιμάσει το έδαφος για την ολιγοήμερη φυγή τους. Είτε καλύψουν οδικά χιλιόμετρα, είτε ναυτικά μίλια, είτε απλά βρεθούν στην κοντινότερη ειδυλλιακή πόλη από το σπίτι τους, σίγουρα δεν θα τους βρεις μέσα στο σπίτι τις επόμενες μέρες… Αρχίζεις και απολαμβάνεις αργά και σταθερά τη ζωή ξανά και σου φαίνεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα με μια παραμένουσα πνευματική κούραση και να καταλήξεις σε μια εγκεφαλική εξάντληση. Ναι, τόσο σημαντικό είναι σήμερα να μην σπαταλιέσαι σε ανούσιες συζητήσεις στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έλα λέμε! Ξεκόλλα! Δώσε ένα τέλος και γρήγορα σʼ αυτό το ακατανόητο κράμα θλίψης/εγκλωβισμένης οργής που αρχίζει να σε κατακλύζει για τις ανθρώπινες σχέσεις! Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι αλλαγή παραστάσεων, κάνε στο εαυτό σου ένα δώρο και φύγε μακριά από την πόλη για λίγες μέρες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αυτές τις μέρες ίσως αισθάνεσαι να έχεις ελάχιστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου ή ότι αξίζεις κάτι περισσότερο επαγγελματικά και οικονομικά (περισσότερο έχει μάλλον να κάνει με τη στασιμότητα που βιώνεις σʼ αυτούς τους τομείς). Την ίδια στιγμή όμως αυτή η πραγματικότητα σε αναγκάζει να κουράζεσαι από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Κι αυτό το τελευταίο δεν θα σου βγει σε καλό…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη πάμε ντουέτο: I just want to feel real love, feel the home that I live in. ʽCause I got too much life, running through my veins, going to waste. Ναι, το έχεις ανάγκη να συμβεί ρε γαμώτο επιτέλους! (Κι αν ανήκεις σʼ αυτούς/ες που τους συνέβη, ξέρεις που πρέπει να βρίσκεσαι απόψε…)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, σήμερα αποκλείεις με τον πιο δεικτικό και έντονο τρόπο τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες των συναδέλφων σου. Δουλεύεις μόνο για εσένα και για κανέναν άλλο! Εντάξει; Όχι θα ξαναρωτήσω τώρα! ΕΝΤΑΞΕΙ;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κοιτώντας στον καθρέφτη ένας/μια Υδροχόος, συνήθως κάπου θα σταθεί για να τα ψάλλει στον εαυτό του/της, κάποια ατέλεια στα χαρακτηριστικά ή στην συμπεριφορά του/της θα κατηγορήσει. Εκτός ίσως από αυτές τις μέρες που καταφέρνεις άφοβα να εστιάσεις σε αυτά τα κομμάτια του εαυτού σου που γουστάρεις με τρέλα. Και φουσκώνεις σαν παγώνι γιʼ αυτά… (Μην ανησυχείς, δεν θα βγει παραέξω. Θα το ξέρουμε μόνο οι δυο μας.)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Λες και κάποιος/α σε έχει μουντζώσει αυτές τις μέρες και σε βάζουν με το ζόρι στο επίκεντρο όλων των οικογενειακών προβλημάτων και των προστριβών στον εργασιακό σου χώρο. Και το μόνο που σκέφτεσαι είναι: “Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν μπορεί να περάσει έτσι κι αυτή η εβδομάδα! Γιατί μου κλέβουν τον ελεύθερο χρόνο μου;”

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET