ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/08/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη! ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

27 Αυγούστου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω…!». Αμ δε που θα ξεκολλήσεις! Το μυαλό σου κλείδωσε στο δίλλημα του να δώσεις ή να μην δώσεις μια ευκαιρία σε εκείνον/η που σε ζαχαρώνει τους τελευταίους μήνες. Και είναι που δεν μπορείς και να τον/την αποφύγεις… Μέσα στην παρέα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτές τις μέρες θα νιώθεις ίσως να τσαντίζεσαι πιο εύκολα. Γιατί; Απλώς γιατί σʼ έχει κουράσει να βλέπεις φίλους και συνεργάτες να κινούνται γύρω σου πιο αργά και από κουτσή χελώνα σε κακοτράχαλη ανηφόρα. Και θες να ουρλιάξεις: «Ξυπνάτε ρε! Μας πήρε ο ύπνος!!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθούμε, βάζουμε στόχους, τρέχουμε με ταχύτητα τζετ να τους υλοποιήσουμε, συντριβόμαστε και πάλι από την αρχή. Γιατί; Δεν σταματάει πουθενά αυτός ο φαύλος κύκλος; Αυτές τις μέρες δεν μπορείς να μιλάς για τις επιτυχίες σου, αλλά εστιάζεις στις αδυναμίες σου. Αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η (το να στηρίζεσαι μόνο στις δυνάμεις σου) είναι και η ανοιχτή σου πληγή όταν αποτυγχάνεις. Όμως πρέπει να θυμάσαι που και που ότι “είμαι άνθρωπος” σημαίνει “θα κάνω λάθη”.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η εγκατάλειψη των προσωπικών σου απόψεων, πιστεύω ή ταλέντων για να υιοθετήσεις αυτά που θα σε καταστήσουν αγαπητό/ή στους γύρω σου και ειδικά στον/στην σύντροφο σου (νυν ή επίδοξο) είναι η συχνότερη παγίδα που μπορείς να πέσεις. Καιρός να θυμηθείς ποιος/α πραγματικά κρύβεται κάτω από αυτό το κακομπαλωμένο σεντόνι ξένων απόψεων που καλύπτει το σώμα και το πρόσωπο σου. Κι αν πρέπει να ξαποστείλεις μερικούς/ες για να το πετύχεις, ακόμη καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο έρωτας, το δώρο των θεών στους ανθρώπους, λένε οι περισσότεροι/ες Ζυγοί. Και μετά συμπληρώνουν: που (σχεδόν) πάντα σκοτώνεται από την καθημερινή ρουτίνα, την πραγματικότητα με τα χίλια δυο κουτάκια, προγράμματα και τις συνεχείς υποχρεώσεις. Γι’ αυτό, αντίθετα από τον μύθο που τους θέλει πάντα σε μια σχέση, είναι οι πρώτοι/ες που θα την αναθεματίσουν όταν πάψει να είναι μαγική. Αυτό που ποθούμε πιο πολύ είναι αυτό που θα μισήσουμε σφόδρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, σήμερα κανάκεψε τον εαυτό σου, κάνε του δώρα ή απλά μην τον κρίνεις αυστηρά και κυρίως κλείσε τα αυτιά σου στις βλακείες που ακούς στον εργασιακό σου χώρο, οι οποίες καταφθάνουν σαν βαρβαρικές ιαχές ως την άκρη των τυμπάνων σου. Α και αν είσαι σε σχέση, αγκάλιασε τον/την σε σημείο πνιγμού. Επιτρέπεται…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε σήμερα από το πρωί κιόλας θα πρέπει να αφιερωθεί σε μερικές απλές κι όμως τόσο σημαντικές φράσεις που καλείσαι να κάνεις πράξεις: εσωτερική ηρεμία, χρόνος για τον εαυτό μου, όχι άλλες διαμάχες για θέματα που δεν εμπλέκομαι άμεσα, να είμαι λίγο πιο εκδηλωτικός/η σ’ αυτούς/ες που αγαπώ. Άντε ξεκίνα γιατί η λίστα είναι μεγάλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Από τη στιγμή που τον/την γνώρισες δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Όσο τσακώνεσαι, τόσο τον/την θες παραπάνω. Όσο σε εκνευρίζει και θες να του/της ρίξεις μια μπουνιά, άλλο τόσο σε πιάνει μια ορμή να τον/την παρασύρεις στο κρεβάτι. Χάος, παράνοια, πάθος στην νιοστή… Α και για τους/τις ελευθέρους/ες, ο στόχος υπάρχει αλλά πώς να βγει από μέσα σας το ρημάδι το «Σʼ αγαπώ».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σύνελθε μην κουβαληθώ εκεί κι αρχίσω να σε ταρακουνάω μήπως και ξυπνήσεις και καταλάβεις πως δεν είσαι δούλος στην αρχαία Αίγυπτο! Για δουλείες που δεν πληρώνεσαι όσο προσφέρεις δεν αξίζει να αγχώνεσαι και να χαλιέσαι! Για πάρε λίγο πάνω σου και πρόσεξε τον εαυτό σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έλα, έλα! Σύρε τα βήματα σου και βγες στο φως να σε δούμε. Αυτές τις μέρες πάρε το απόφαση να περπατάς με το κεφάλι ψηλά και τα βλέμμα σου να αστράφτει ζωντάνια. Ό,τι κι αν σε απασχολεί ας πέσει για ύπνο και πάψε να ξοδεύεις τις μέρες σου γκρινιάζοντας γιατί δεν πάνε όλα όπως θες. Άλλωστε αυτό συμβαίνει στο 99,99% των ανθρώπων ανεξαρτήτως ζωδίου!

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET