ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 26/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι λες και κάθε φορά που προσπαθείς να ανεβάσεις ρυθμούς στη δουλειά σου και στην επικοινωνία σου σκοντάφτεις στη λακκούβα που λέγεται «στενόμυαλοι/ες συνεργάτες». Καλώς τα δέχτηκες πάλι… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι μια από αυτές τις μέρες που λαχταράς να έχεις ρεπό, να ταξιδεύεις ή να έχεις την ελευθερία να […]

Neopolis Team

26 Νοεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι λες και κάθε φορά που προσπαθείς να ανεβάσεις ρυθμούς στη δουλειά σου και στην επικοινωνία σου σκοντάφτεις στη λακκούβα που λέγεται «στενόμυαλοι/ες συνεργάτες». Καλώς τα δέχτηκες πάλι…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που λαχταράς να έχεις ρεπό, να ταξιδεύεις ή να έχεις την ελευθερία να διαμορφώσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου μόνο με δραστηριότητες που εξάπτουν το σώμα και το μυαλό σου. Αν έχεις μείνει μόνο με τη λαχτάρα, τουλάχιστον μην γκρινιάζεις κάθε τρεις και λίγο, γιατί οι τσακωμοί παραμονεύουν στη γωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ακόμη και το χαμόγελο σήμερα σου βγαίνει με προσπάθεια. Όχι, δεν είναι ζήτημα ψυχολογίας μόνο. Είναι ζήτημα απουσίας ελεύθερου χρόνου και του επακόλουθου άγχους που αυτό προξενεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε άλλες εποχές, μια μέρα σαν την σημερινή θα αρκούσε ένα χαμόγελο παραπάνω από κάποιον/α που σε έλκυε για να λιώνεις ολημερίς και ολονυχτίς από έξαψη. Όμως όχι πια! Κι όσο κι αν σου λείπει ο ρομαντισμός, η προστασίας της καρδιάς σου είναι σημαντικότερη πλέον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Ναι, γιατρέ μου το ξέρω πως αν δω τα πράγματα απόλυτα λογικά και τετράγωνα, δεν αξίζει να μαραζώνω για τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Όμως η καρδιά μου γιατρέ μου… Ξέρετε… Δεν μιλάει ίδια γλώσσα με τον εγκέφαλο μου!»… Λέοντες, σε διχασμό σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πολλοί/ες Παρθένοι μέσα στη μέρα θα αναφωνήσουν (για να μην πω ξεφωνήσουν) πως δεν έχουν ανάγκη από κανένα πλέον. Πως το μόνο που θα τους νοιάζει από εδώ και στο εξής είναι οι φίλοι/ες τους, να περνάνε οι ίδιοι/ες καλά και πως ο έρωτας καλά θα κάνει να μετακομίσει σε άλλο πλανήτη. Σχεδόν μας έπεισες… Σχεδόν…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μόλις πατήσεις το πόδι σου στη δουλειά ή μόλις ανοίξεις το μάτι σου (αν ψάχνεις για μια), θα νιώσεις σαν να σε έχει πατήσει οδοστρωτήρας. Λες και οι μπαταρίες της ζωτικότητας σου έχουν εξαντληθεί και ο όλος ο κόσμος έχει από εσένα μόνο απαιτήσεις. Εγώ θα το πω κι ας μην βοηθήσει: από αύριο θα φτιάξει το πράγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, από τη μια η μέρα απαιτεί να κάνεις συντήρηση σωματικών και πνευματικών δυνάμεων (κατά σατανική σύμπτωση στην περίπτωση σου πάνε πακέτο), όμως την ίδια στιγμή αντιλαμβάνεσαι πως έχεις ανανεωμένη διάθεση και θες βρεθείς έξω, να συναντήσεις φίλους/ες, να διασκεδάσεις. Κι άντε να σε συγκρατήσει ο αστρολόγος σου αν έχεις τέτοιες προθέσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το χρήμα και ο έρωτας. Το χρήμα – και ο έρωτας; Χρήμα; Έρωτας; Όπως και αν συνδυάζεις, με όποια σειρά κι αν τα βάλεις, αυτά περικυκλώνουν το μυαλό του, τη διάθεση σου… Και ναι, είναι αδύνατο αυτή την εποχή να σε ικανοποιούν απόλυτα και τα δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κανένας/Καμία όσο κοντινός/η σου κι αν είναι δεν θα σε χρησιμοποιήσει ξανά για προσωπικό του/της όφελος! Καλά θα κάνεις να το υπενθυμίζεις σήμερα αυτό στον εαυτό σου, ειδικά όταν σήμερα σου ζητάνε χάρες και θελήματα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που οι επαγγελματικοί σου στόχοι μοιάζουν να απομακρύνονται σε αστρονομικές αποστάσεις και το μόνο που μένει είναι αυτό το τεράστιο ψυχολογικό βάρος της εργασιακής σου ρουτίνας. Αν είναι να εκραγείς, μην δώσεις σε κανένα/καμία τη χαρά να σε κοιτάζει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Στον πυρήνα όλων σου των επιδιώξεων (επαγγελματικών ή ερωτικών) βρίσκεται η ακαταμάχητη ανάγκη σου να αποδείξεις πως τίποτα δεν είναι απίθανο ή ακατόρθωτο, αν μαζί με τον ιδρώτα αναμίξεις και λίγη αγάπη. Σήμερα λοιπόν φρόντισε να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου πως η μοναξιά υποφέρεται, όμως το να κάνεις έκπτωση από αυτό το πιστεύω σου, όχι!

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET