ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 26/01/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ακόμη και οι Κριοί επιθυμούν μερικές φορές να αποσυρθούν από τις καθημερινές τους μάχες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα χωρίς λόγο σήμερα. Απλά σ’ έχει κουράσει η συνεχής τριβή με τα ίδια προβλήματα. Συμβαίνει. Είναι ανθρώπινο. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη […]

Neopolis Team

26 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ακόμη και οι Κριοί επιθυμούν μερικές φορές να αποσυρθούν από τις καθημερινές τους μάχες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα χωρίς λόγο σήμερα. Απλά σ’ έχει κουράσει η συνεχής τριβή με τα ίδια προβλήματα. Συμβαίνει. Είναι ανθρώπινο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη καλή ζωή εκεί έξω. Ούτε περιμένεις πλέον μια χείρα βοηθείας για να προμοτάρεις/επιδείξεις/πλάσαρεις τον εαυτό σου στην δουλειά σου, σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή στην προσωπική σου ζωή. Με απλά λόγια, μπορείς και μόνος/η σου καλά (όπως λέει και το λαϊκό άσμα). Δε σε χάλασε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ανασύνταξη δυνάμεων άμεσα! Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης για το επόμενο διήμερο. Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα ο υπολογιστής που κουβαλάς στο κεφάλι σου μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία και όποιος/α σε πιέσει για παραπάνω θα το μετανιώσει που δεν κάθισε στʼ αυγά του…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Εντάξει θα το προσπαθήσεις πάλι σήμερα να κρατήσεις τις άμυνες σου. Θα επαναλαμβάνεις σαν βουδιστικό μάντρα το «Αγαπώ εμένα περισσότερο από όλους/ες και δεν θα γίνω θύμα κανενός/καμιάς!». Και αφού τα πεις όλα αυτά θα κοιτάξεις το κινητό σου. Ακόμη δεν σε πήρε τηλέφωνο. Και θα κυλήσεις πάλι…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
«Όχι δεν θα σκέφτομαι τον έρωτα! Όχι δεν θα τον σκέφτομαι! Όχι! Όχι!». Δεν είμαστε σε καλό δρόμο Λέοντα αν αρχίσουμε έτσι τη μέρα. Το καταλαβαίνεις έτσι! Βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα όλα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο. Το μυαλό αρνείται να σκεφτεί πιο πέρα από τις απολύτως απαραίτητες λειτουργίες. Τα λόγια μάλλον σε κουράζουν, οι φωνές και τα νεύρα δεν σ’ αγγίζουν. Μπορεί οι Παρθένοι να μην απέχουν συχνά, αλλά αν συμβεί, το κάνουν εμφατικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν συνδέσουμε το μυαλό σου με δύο καλώδια και έναν λαμπτήρα δύο είναι τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε: 1) Μπορεί να φέρνεις λίγο στον Κύρο Γρανάζη στο προφίλ, 2) ο λαμπτήρας θα εκπέμπει φως (kids do not try this at home!). Πάντως είναι το λιγότερο καταπληκτική η διάθεση που σου μεταγγίζει η επιστροφή του μυαλού σου σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που ο/η προϊστάμενος/η σου ξυπνά με το σύνδρομο του Θεού και θεωρεί πως είσαι ένας/μια υποτακτικός/η που θα χορεύεις όποτε εκείνος/η χτυπάει παλαμάκια. Κάποιοι άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να επιθυμείς διακαώς να κλειστείς σε ένα σπίτι, με καλούς φίλους για παρέα, delivery και ταινίες ή επιτραπέζια. Είναι αλήθεια πως σε έχει κουράσει η βαβούρα του έξω. Το βασίλειο σου για λίγη περισσότερη ανθρώπινη ζεστασιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Εντάξει μην περιμένεις πως θα διαφέρει πολύ η σημερινή μέρα από τις 3654 που έχουν προηγηθεί στην δουλειά σου. Όμως μπορείς να περιμένεις από σήμερα κιόλας έναν αέρα ανακατατάξεων και διάθεσης αλλαγών στον εργασιακό σου χώρο. Κι οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι όλες τις εξόδους κινδύνου σου ερμητικά κλειστές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ίσως αντί για tip θα έπρεπε να κάνω ένα γκάλοπ ανάμεσα στους/στις Υδροχόους πως θα βιώσουν το επόμενο τριήμερο, ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα. Μερικοί θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά σαν μην υπάρχει αύριο. Άλλοι/ες θα κλειδαμπαρώσουν έναν/μια special one στην κρεβατοκάμαρα και θα κάνουν μέρες να δουν το φως του ήλιου. Μερικοί/ες ίσως και να αρχίσουν τα αλόγιστα έξοδα. Κοινός παρανομαστής ένας: όλα γίνονται με ένταση/πάθος/εμμονή/υπερβολή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα, έχεις μια καλή ευκαιρία να αποτολμήσεις μερικές σημαντικές συζητήσεις που αφορούν στο ξέμπλεγμα της προσωπικής σου ζωής. Πρέπει ήδη να έχεις καταλάβει πως όσο και να περιμένεις, ο χρόνος δεν θα παρουσιάσει μπροστά καμία Σολομώντεια λύση. Κάποιοι/ες πρέπει να κοπούν από τη ζωή σου, ακόμη και αν τους/τις πληγώσεις. Δικαιούνται ειλικρίνεια, δικαιούσαι την ηρεμία σου. Μου ακούγεται σαν καλό deal.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET