ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 25/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Θα ήθελα να σε προτρέψω σήμερα να ασχοληθείς με ότι επιβεβαιωμένα ξέρεις πως σου προξενεί εσωτερική ηρεμία. Η αγκαλιά ενός/μιας φίλου ή συντρόφου; Η γυμναστική σου; Μια μεταμεσονύκτια βόλτα με το αμάξι στους δρόμους της πόλης; Κριέ, βάλε το θηρίο για ύπνο μήπως και βγει από τη σπηλιά του ο υπέροχος […]

Neopolis Team

25 Δεκεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα ήθελα να σε προτρέψω σήμερα να ασχοληθείς με ότι επιβεβαιωμένα ξέρεις πως σου προξενεί εσωτερική ηρεμία. Η αγκαλιά ενός/μιας φίλου ή συντρόφου; Η γυμναστική σου; Μια μεταμεσονύκτια βόλτα με το αμάξι στους δρόμους της πόλης; Κριέ, βάλε το θηρίο για ύπνο μήπως και βγει από τη σπηλιά του ο υπέροχος άνθρωπος που κρύβεις μέσα σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μην μπεις σήμερα σε καμία συζήτηση ή/και σε διαπληκτισμό με γονείς ή συγγενείς σου. Όσο κι αν προσπαθήσεις, όχι άκρη δεν θα βγάλεις, θα σου την πουν κι από πάνω. Καλύτερα στην ησυχία σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Το να μην εκφράσεις στον/στην προϊστάμενη σου την ειλικρινή σου άποψη όταν σου ζητηθεί (ακόμη και αν συνιστά κάθετη διαφωνία με τον τρόπο δράσης του/της) είναι εξίσου φάουλ με το να πας γυρεύοντας για διαφωνίες μαζί του/της. Αν έχεις υπομονή, θα προκύψει η κατάλληλη συγκυρία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, συνέχισε την προσπάθεια που κάνεις να βάλεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις αδιέξοδες ερωτικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών. Ναι, πάλι σε βλέπω να γυρνάς σπίτι σου μόνο για να κοιμηθείς λίγες ώρες… Τι; Κουράστηκες; Έλα! Δεν θέλω τέτοια τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, σήμερα έχεις περίσσεια ενέργειας, όμως αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί αν δεν σε τραβήξει έξω από το σπίτι θα προσπαθήσεις να την εκτονώσεις στη καθαριότητα του σπιτιού ή την προσπάθεια να λύσει πάλι εσύ ολομόναχος/η όλα τα προβλήματα της οικογένεια σου. Δεν βαρέθηκες ακόμη;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, είναι γνωστό πως νιώθεις σαν τρέχεις σε μαραθώνιο με ρυθμούς σπρίντερ και το μόνο που θες σήμερα είναι να χαλαρώσεις με καλή παρέα, χωρίς σκοτούρες και αν σου φέρει κι ένας άνθρωπος τον καφέ στο κρεβάτι μπορεί να κλάψεις από τη συγκίνηση. Με όλες μου τις ευχές…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αλήθεια τώρα, υπάρχει κάτι που μπορεί να προτείνω εγώ, το οποίο να μην το έχει εξερευνήσει ενδελεχώς το υπερδραστήριο μυαλό σου; Αν μετράει πάντως, μην παρασυρθείς από τον/την προϊστάμενο σου ή κάποιο γονιό που προσπαθεί να σε προσεγγίσει με καλή διάθεση. Άλλα έχει στο μυαλό του/της…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν’ ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, υπάρχουν δύο λάθη που δεν σου συγχωρούνται σήμερα: 1) Να προτιμήσεις τους φίλους σου από χρόνο με τον/την σύντροφό σου ή εκείνον/η που σε ελκύει αυτή την περίοδο. 2) Στην περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει κανείς/καμία ερωτικά να ασχοληθείς αποκλειστικά με τη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είσαι παραδομένος/η σε μια ερωτική αγκαλιά, μπροστά σε μια ειδυλλιακή παραλία κάπου στη μέση του πουθενά! Όμως το ιδανικό δεν υπάρχει στη ζωή. Άρα δούλευε και μην μιλάς πολύ!

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET