ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 24/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Και εκεί που λες πως θα καταφέρεις να οργανώσεις (στοιχειωδώς έστω) το πρόγραμμά σου και όλες τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με χρήματα, ξαφνικά όλοι οι φίλοι και γνωστοί εμφανίζονται μπροστά σου σαν διαβολάκια για να σε παρασύρουν σε διασκεδάσεις και κραιπάλες. Και να θες νʼ αγιάσεις, δεν μπορείς ρε παιδί μου! […]

Neopolis Team

24 Νοεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Και εκεί που λες πως θα καταφέρεις να οργανώσεις (στοιχειωδώς έστω) το πρόγραμμά σου και όλες τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με χρήματα, ξαφνικά όλοι οι φίλοι και γνωστοί εμφανίζονται μπροστά σου σαν διαβολάκια για να σε παρασύρουν σε διασκεδάσεις και κραιπάλες. Και να θες νʼ αγιάσεις, δεν μπορείς ρε παιδί μου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, επανέλαβε μετά από εμένα περί τις 20 φορές: «Έχω δικαίωμα να ξεκουραστώ λίγο!»… Το γαμώτο της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν μερικές δεκάδες υποχρεώσεις απέναντι σʼ αυτό το δικαίωμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, συνέχισε να εκμεταλλεύεσαι την παρόρμηση για επικοινωνία που επικρατεί αυτές τις μέρες. Σήμερα δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Η ηρεμία είναι που τρομάζει τους γύρω σου, όχι οι φωνές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, είναι από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι υπέροχα με την μοναδική σου ικανότητα να ανασύρεις όποτε θες προσωπικούς μηχανισμούς άμυνας και να κλείνεις έξω από το μυαλό και την ψυχή σου όσους/ες έχουν τη τάση να σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα! Κράτα γερά!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σε παρακαλώ, μην υπονομεύσεις/σνομπάρεις/απορρίψεις προτάσεις να συναντήσεις καλούς/ες φίλους/ες. Ναι, ειδικά αν το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και ετοιμάζεσαι πάλι να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με κάποιον/α που ξέρει μόνο να σε πληγώνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα με μια παραμένουσα πνευματική κούραση και να καταλήξεις σε μια εγκεφαλική εξάντληση. Ναι, τόσο σημαντικό είναι σήμερα να μην σπαταλιέσαι σε ανούσιες συζητήσεις στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος/η: μόνο σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που ανανεώνουν συνεχώς την αστείρευτη περιέργεια σου μπορείς να νιώσεις αληθινά ελεύθερος/η. Και ναι, εκεί είναι που μπορείς να μείνεις για πάντα πιστός/η και να πολεμάς μέχρις εσχάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσπάθησε να αποκλείσεις από το μυαλό σου τις λέξεις χρήμα, αμοιβή, ποσοστά, φόρος, λογαριασμοί για το επόμενο διήμερο… Ναι, επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα για να το πετύχεις: από το να εκδράμεις σε μια παραλία/δάσος/λαγκάδι στη μέση του πουθενά, μέχρι να εξαντλήσεις σωματικά τον/την σύντροφο σου με μαραθώνιο σεξ μέχρι να ζητήσει έλεος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη το μυαλό σου βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός γραφείου, δουλειάς, υποχρεώσεων. Οι ανάγκες σου σήμερα αφορούν το τρίπτυχο: κοινωνικότητα, φίλοι, χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, ακόμη κι αν η ένταση της δουλειάς δεν σου αφήνει περιθώρια να είσαι όσο κοινωνικός/η θα ήθελες, το να ρέπεις στην βουβαμάρα και την αντικοινωνικότητα δεν είναι αντίδραση. Σήκωσε και λίγο το κεφάλι σου. Κάποιος/α μπορεί και να σε κοιτάζει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα η επιμονή και η αντιδραστικότητα σου χτυπάνε κόκκινο! Και τι συμβαίνει όταν νιώθεις έτσι; Ναι, ελκύεις σαν μαγνήτης όλους/ες τους τσαντισμένους/ες συναδέλφους ή/και φίλους/ες σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τίποτα δεν θα είναι ξανά όπως παλιά στον τρόπο που ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά στον κόσμο γύρω σου. Βλέποντας γονείς, φίλους, ερωτικούς συντρόφους, συνεργάτες με τόσο ρεαλιστικά γυαλιά που σχεδόν απομυθοποίησες ό,τι συμβόλιζε για εσένα η λέξη «σχέσεις», έχασες ίσως το όνειρο μιας ιδανικής ζωής. Όμως αυτές τις μέρες θα συνειδητοποιήσεις πως κέρδισες κάτι σπάνιο: να φροντίζεις τον εαυτό σου σαν να ήταν σύντροφος/εραστής/φίλος/αδερφός.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET