ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Υψηλή δόση δυναμισμού σήμερα Κριέ. Οπότε αν σε χαρακτηρίσουν οι γύρω σου τσίτα, ακούραστο/η, φορτισμένο/η, γεμάτο/η τσαμπουκά, θυμήσου να πεις ένα ευχαριστώ. Μην φανείς κι αγενής, δεν λέει… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Το βασικό πρόβλημα για πολλούς/ες Ταύρους παραμένει η ανασφάλεια που επικρατεί στην καριέρα τους, είτε γιατί έχουν κάνει επιλογές […]

Neopolis Team

23 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Υψηλή δόση δυναμισμού σήμερα Κριέ. Οπότε αν σε χαρακτηρίσουν οι γύρω σου τσίτα, ακούραστο/η, φορτισμένο/η, γεμάτο/η τσαμπουκά, θυμήσου να πεις ένα ευχαριστώ. Μην φανείς κι αγενής, δεν λέει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το βασικό πρόβλημα για πολλούς/ες Ταύρους παραμένει η ανασφάλεια που επικρατεί στην καριέρα τους, είτε γιατί έχουν κάνει επιλογές υψηλού ρίσκου, είτε γιατί δεν καταφέρνουν να φτιάξουν το περιβάλλον οικονομικής ασφάλειας που έχουν τόσο ανάγκη. Και πως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα; Καλύπτοντας με ένα άλλο φυσικά! Κι αρχίζεις τις δηλώσεις: «Ο έρωτας είναι υπερτιμημένος» ή «Νιώθω τόσο μόνος/η» ή «Θέλω μια αγάπη που θα με σώσει». Ταύρε παρʼ το αλλιώς γιατί θα χάσεις κι αυτούς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου με τα τερτίπια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σαν να έχεις μαλακώνει υπερβολικά τελευταία και νιώθεις πως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι δράση, δράση κι άλλη δράση. Σήμερα λοιπόν δώσε του να καταλάβει: τέσταρε το μυαλό σου, τις σωματικές αντοχές σου και τα νεύρα των γύρω σου (αυτό κι αν έχει πλάκα!).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην κάνεις καμιά χαζομάρα κι αφήσεις το κινητό σου ανοιχτό σήμερα μετά τη δουλειά για να σʼ ενοχλεί κάθε τρεις και λίγο ο/η προϊστάμενος/η σου ή/και για να σου τα πρήζουν οι δικοί σου. Κλείσε τα όλα και εξαφανίσου για λίγες ώρες (και μέρες μην σου πω, αν σε παίρνει…)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Κάποτε έδινες πολύ μεγάλη σημασία στο ένστικτο σου. Ορμούσες κατά μέτωπο σε σχέσεις, επιλογές και καταστάσεις μόνο για την επιβεβαίωση του «έτσι θέλω!» σου. Σήμερα είναι από τις μέρες που συνειδητοποιείς πόσο πιο εγκεφαλικός/η έχεις γίνει τελευταία. Ναι, η ζωή είναι πιο αργή πια, αλλά παραδόξως αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά έτσι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Επειδή στο site μπαίνουν και ανήλικα, θα είμαι κόσμιος. Η μετάβαση από το «είναι το στρώμα μου μονό» στο «δυο δυο στη μπανιέρα δυο δυο» έρχεται τόσο φυσικά αυτές τις μέρες, που θα ήταν τουλάχιστον χαζό να νοθεύεις τη διάθεση σου με σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Είναι αλήθεια πως η διακριτική σου ικανότητα έχει αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό, σε σημείο που δεν αναγνωρίζεις μερικούς/ες στενούς/ες φίλους/ες σου ή τον/την σύντροφο σου… Ή πιο σωστά, τους/τις βλέπεις για πρώτη φορά όπως πραγματικά είναι, χωρίς τα συναισθηματικά στολίδια που τους φόραγες. Ναι, σήμερα είναι απʼ αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως έχεις απομονωθεί πλήρως. Σύντομα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι την ανανέωση, όμως ακόμη το σοκ είναι δυνατό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μέσα στις επόμενες μέρες η καταπιεσμένη σου διάθεση μπορεί είτε να αναμορφώσει, είτε να αποδιοργανώσει (ανάλογα πως το αντιμετωπίζεις το θέμα) την καθημερινή σου ρουτίνα με: 1) αλλαγές στον εργασιακό χώρο, 2) διάθεση να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου περισσότερες ώρες χαλάρωσης ή διασκέδασης, 3) να αναζητήσεις δεύτερη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το θερμόμετρο της λίμπιντο σου ανεβαίνει σήμερα: θέλεις να γοητεύσεις, να κατακτήσεις, να προκαλέσεις. Μια μικρή παρατήρηση μόνο: μην το επιχειρήσεις με συναδέλφους στη δουλειά γιατί κάτι μου λέει πως μόλις πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς, θα σου φύγει και η κάψα. Σκέψου τι έχεις να αντιμετωπίζεις στο γραφείο κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Πάψε να τσιγκλάς τους συγγενείς σου ή/και τους/τις φίλους/ες σου για καυγά. Αν σου την έχει δώσει στα νεύρα η ακινησία στον ερωτικό στίβο ή η αφομοίωση από την ρουτίνα σου, δεν σου φταίνε οι άλλοι. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το πω για εσένα, αλλά πρέπει: Μην κάνεις σαν δεκάχρονο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις που ξέρεις πως σε φανατίζουν και δεν δέχεσαι εύκολα τον αντίλογο. Μπορεί να ξεσπάσουν καυγάδες από του πουθενά με καλούς φίλους κι άντε να μαζευτείτε μετά. Συγκρατήσου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μου φαίνεται πως μας έχεις ξεγελάσει όλους Ιχθύ! Σχεδιάζεις κάτι επαγγελματικό παρασκηνιακά; Ετοιμάζεις μια τολμηρή κίνηση στη δουλειά που βρίσκεσαι; Ψάχνεσαι για άλλη θέση με άκρα μυστικότητα; Ότι και αν είναι, μια συμβουλή από τον αστρολόγο σου: σήμερα χαμηλό προφίλ και μετρημένες κουβέντες. Μη ρισκάρεις αποκαλύψεις…

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET