ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πολλοί/ές Κριοί αυτή την εποχή είναι διχασμένοι ανάμεσα σε μια βαρετή εργασιακή ρουτίνα, που τους εξασφαλίζει οικονομικά αλλά τους σπάει τα νεύρα, και την έκρηξη, που θα τους οδηγήσει σε ένα πιο ελεύθερο αλλά αβέβαιο μέλλον. Αν ανήκεις σε αυτούς/ές προσπάθησε να εκτονώσεις υγιώς την ένταση σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) […]

Neopolis Team

23 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πολλοί/ές Κριοί αυτή την εποχή είναι διχασμένοι ανάμεσα σε μια βαρετή εργασιακή ρουτίνα, που τους εξασφαλίζει οικονομικά αλλά τους σπάει τα νεύρα, και την έκρηξη, που θα τους οδηγήσει σε ένα πιο ελεύθερο αλλά αβέβαιο μέλλον. Αν ανήκεις σε αυτούς/ές προσπάθησε να εκτονώσεις υγιώς την ένταση σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έλα τώρα, παραδέξου το! Το μυαλό σου έχει φιξάρει, κολλήσει, σταματήσει (πες το όπως σε βολεύει) σε δύο λέξεις σήμερα: χρήμα και σεξ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με ένα παράξενο τρόπο, αυτές οι λέξεις παρεισφρύουν σε κάθε άλλη σκέψη που κάνεις… Προσοχή στις παρεξηγήσεις λοιπόν και κυρίως πρόσεχε προς σε ποιους/ες στρέφεις τα υπονοούμενα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επόμενες μέρες θα είναι για πολλούς/ες Διδυμους η αφετηρία για μια ριζική ανανέωση του τρόπου που συμπεριφέρονται στον εαυτό τους. Μια δύναμη που αναδύεται από πολύ βαθιά και δρα πολύ ανανεωτικά χαλαρώνει την επιθετική σου στάση απέναντι σε συνεργάτες ή/και την ίδια σου την οικογένεια, κι έτσι σε απελευθερώνει ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ας είμαστε ειλικρινείς! Αυτό που σου τι σπάει ακόμη περισσότερο από τα συναισθηματικό χηλό που σιγοβράζει μέσα σου εδώ και εβδομάδες, είναι πως εξαιτίας του δεν μπορούσες τόσο καιρό να ασχοληθείς με θέματα όπως: νέα ενδιαφέροντα, κοινωνική ζωή, αβασάνιστα χαμόγελα, καινούργιες γνωριμίες. Όχι πια! Αλλάζεις ήδη από σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ούτε καν να το σκέφτεσαι σήμερα να χάσεις χρόνο για ν’ ακούσεις την γνώριμη εδώ και μήνες κασέτα των ψυχολογικών προβλημάτων κάποιου/ας φίλης ή της ανασφάλειας/αναποφασιστικότητας εκείνου/ης που είναι (ή ευελπιστεί να γίνει) σύντροφος σου. Οι επαναλήψεις είναι λίγο off season δεν βρίσκεις; Ρε ουστ από ‘δω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να πάνε μπροστά μερικές σημαντικές σχέσεις (ερωτική, φιλικές ή μια συνεργασία), είναι να μιλήσεις ευθέως και έξω από τα δόντια για όλα όσα θεωρείς πως σε καταπιέζουν και αναιρούν τα δικά σου θέλω. Ναι, σήμερα είναι μια μέρα που οι συγκρούσεις βγαίνουν σε καλό σου και η αδράνεια αποβαίνει μοιραία για την ψυχική σου υγεία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σφάλμα σήμερα από το να κρατήσεις/καταπιείς/χωνέψεις μέσα σου αυτά που σου βγαίνουν ενστικτωδώς να πεις σε μερικούς συναδέλφους ή συγγενείς σου. Ναι, ναι, ξέρω, δεν σ’ αρέσουν οι ταραχές, όμως σήμερα είναι τουλάχιστον δίκαιο (αν όχι κανόνας) το “οφθαλμός αντί οφθαλμού”!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Συμβουλή 1η: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συναδέλφους και συγγενείς. Ακόμη κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς ζουρλομανδύα και με την πίστη ότι εσύ μπορείς να λύσεις όλα τους τα προβλήματα. Συμβουλή 2η: Προφανώς και πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου όταν όλοι θα έχουν αποκοιμηθεί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Φρόντισε σήμερα να υιοθετήσεις το γνώριμο και επιτυχημένο στυλ σου “Δες το μάτι μου που γυαλίζει, δεν αστειεύομαι όταν σου λέω πως μου ανάβουν τα λαμπάκια”. Πρακτικά μια χαρά είσαι, απλά για να παραμείνεις έτσι πρέπει να κόψεις από νωρίς το βήχα σε μερικούς/ές στο χώρο εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα έχοντας από πάνω σου το υπαρξιακό άγχος του Πλούτωνα που σε καλύπτει με τη ζοφερή σκιά του. Από την άλλη πλευρά θα ήταν ανόητο να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου και να περιμένεις παγωμένος/η τις εξελίξεις γύρω σου. Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Αιγόκερε. Αυθεντικά. Κοιτώντας μόνο εντός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ένα μίνι στοίχημα να κερδίσεις. Να μεταμορφωθείς κοινωνικά και να προχωρήσεις μόνο μ’ εκείνες τις σχέσεις που δεν σ’ αναγκάζουν να νιώθεις ενοχές επειδή μόνος/η σου επιλέγεις πότε και πόσο προσφέρεις σ’ αυτές. Ναι, πρέπει να κοπούν μερικές για ν’ ανοίξει ο κύκλος των επόμενων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ναι, εντάξει! Το καταλάβαμε! Έχεις ξυπνήσει από το λήθαργο που είχες πέσει στην εργασία σου και επιταχύνεις. Δεν είναι ανάγκη όμως να κάψεις μια κι έξω το καύσιμο του κινητήρα και να βιαστείς να κάνεις τα πάντα στο μισό χρόνο. Αυτή η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου και τους συναδέλφους σου μόνο καυγάδες θα φέρει.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET