Ημερήσια Πρόβλεψη – 23/07/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ουφ, επιτέλους! Μια μέρα με φωτεινή διάθεση και όχι τη γνωστή γκρίνια και τα γκρίζα βλέμματα των γύρω σου. Και μια προειδοποίηση: Επειδή είσαι μανούλα στο να τσαλακώνεις μόνος/η σου τη διάθεση σου, προσπάθησε να μην είσαι τόσο ευέξαπτος/η!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όπως δεν ελέγχεις τον τρόπο που βγαίνουν στην επιφάνεια οι εμμονές και όσα σε πληγώνουν από το παρελθόν σου, έτσι και δεν ελέγχεις πότε γιατρεύονται οι συναισθηματικές πληγές. Αυτές τις μέρες σχεδόν αλχημικά έρχεται η γιατρειά για μερικές από αυτές. Ανάσανε Ταύρε! Ανάσανε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε; Ναι σε εσένα μιλάω! Έχουμε κρυφούς ερωτικούς πόθους τώρα; Κρατάς μυστικά από τον αστρολόγο σου; Σε καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται να το κάνουμε βούκινο, όμως σταμάτα το μπλα μπλα και προχώρα στο ψητό λέμε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μερικές μέρες κυλάνε στη δουλειά τόσο ήρεμα και απρόσκοπτα που μετά το τέλος του ωραρίου έχεις διάθεση να ανακαλύψεις τον κόσμο από την αρχή. Όμως για να κυλήσει κι η σημερινή έτσι πρέπει να κάνεις μια κίνηση ματ: να αδιαφορήσεις πλήρως στις προκλήσεις για καυγά. Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις τη γαλήνη σου στο ψηλότερο σκαλί σήμερα;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αυτοπροστασία είναι ένα υπέροχο συναίσθημα μέχρι τη στιγμή που για χάρη της αρχίζεις να περιορίζεις τη φυσική σου έκφραση. Κι αυτό (ναι!) επεκτείνεται και στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, αφού για να μην πληγωθείς ή για να μην πληγώσεις, περιορίζεις τον έμφυτο αυθορμητισμό σου. Η καρδιά σου αυτές τις μέρες σε προτρέπει ευθέως να πεις στους κατάλληλους αποδέκτες: «Κοίτα με! Σʼ αγαπάω όπως είσαι!» ή «Αγάπησε με όπως με βλέπεις, αλλιώς ξέχασε με!».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όταν ο Αρχιμήδης αναφώνησε με πυγμή το περίφημο «Μη μου τους κύκλους τάραττε!» λειτούργησε σαν γνήσιος Παρθένος. Σήμερα μπορείς και εσύ να αναφωνήσεις στους οικείους σου «Μη μου τα νεύρα τάραττε!» και μπορείς να προσθέσεις από μέσα σου ένα «…γιατί έπειτα θα παρακαλάτε για μετάνοια!».

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, πρέπει να είναι απερίγραπτα κουραστικό να θες να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να βάλεις στη θέση τους μερικούς/ες συνεργάτες σου και να μην μπορείς γιατί βρίσκεσαι χρονικά σʼ αυτό το σταυροδρόμι που ο ένας δρόμος σʼ οδηγεί στην ανέλιξη/εξέλιξη κι ο δεύτερος στο πισωγύρισμα και την ανασφάλεια. Κράτα λίγο ακόμη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, μην βάζεις με το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις (Τι λέω κι εγώ τώρα ε; Σαν αν ζητώ από ένα ψάρι να μην κολυμπά). Ναι, είναι γεγονός πως αισθάνεσαι μια ανεξήγητη προσμονή, λες και κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί σύντομα, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να γίνεσαι Κασσάνδρα και να υπονομεύεις τη διάθεση και την ενέργεια σου, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα. Χαλάρωσε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

«Είμαι Τοξότης και σήμερα, ανεξάρτητα αν είμαι μόνος/η ή σε σχέση, εργάζομαι ή ψάχνω, ικανοποιημένος/η από την καθημερινότητα μου ή εγκλωβισμένος/η, δεν θα ανεχτώ κανέναν/καμία που σκοπό έχει να με μειώσει, νουθετήσει ή να μου επιβληθεί»… Χαίρομαι που ξανασυστηνόμαστε αγαπητέ μου/αγαπητή μου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, αν το μόνιμο παράπονο σου είναι πως σου δένουν τα χέρια στη δουλειά και δεν σʼ αφήνουν να εκφραστείς δημιουργικά και να εκφράσεις τις ιδέες σου, τότε σήμερα είναι πολύ πιθανό μʼ αυτή τη σκέψη και μόνο να έχεις κατεβασμένα μούτρα από το πρωί. Αν δεν μιλάς όμως κι εσύ καθόλου, τι μπορώ να σου κάνω κι εγώ;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάθε Υδροχόος θέλει να αισθάνεται σαν αεροπλάνο. Να έχει την ικανότητα να πετάει από τον ένα κοινωνικό κύκλο στον άλλο, νʼ αλλάζει προορισμούς απροειδοποίητα, να αναμιγνύει ανθρώπους και γνώσεις, νʼ ανακαλύπτει. Και όλο και συχνότερα τελευταία ένιωθες σαν ένα αεροπλάνο δεμένο μʼ ατσάλινα σχοινιά στο έδαφος, κάνοντας κύκλους γύρω από τον εαυτό σου. Τι λες; Αυτές τις μέρες να κόψουμε μερικά σχοινιά με το παρελθόν; Αγάπη σημαίνει ισότητα. Όποιος/α δεν σου συμπεριφέρεται σαν ίσο/η, δρόμο!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, με αφετηρία την εξαιρετική μέρα που θα περάσεις μετά από καιρό στην εργασία σου (ή με αφορμή μια καλή είδηση αν ψάχνεις για δουλειά), μπορείς να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να βγεις άφοβα έξω στον κόσμο. Μην τολμήσεις να περάσεις το υπόλοιπο της ημέρας στο σπίτι! Εκτός κι αν έχεις κατά νου να φωνάξεις κάποιον/α για να το περάσετε παρέα…

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET