ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/08/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν νομίζω ότι σε πολυνοιάζει από πηγάζει σήμερα αυτή η […]

Neopolis Team

22 Αυγούστου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν νομίζω ότι σε πολυνοιάζει από πηγάζει σήμερα αυτή η αίσθηση πως ότι εμπόδιο κι αν βρεθεί στο δρόμο σου θα το προσπεράσεις με χαρακτηριστική ευκολία. Αρκεί που υπάρχει και φουσκώνει λίγο περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτό ήταν λοιπόν; Αυτές είναι όλες οι δυσκολίες του Πλούτωνα στον 8ο οίκο; Εργασιοθεραπεία – εξόντωση, παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και η λυσσασμένη επιθυμία να καθιερωθείς στο χώρο που βρίσκεσαι; Εντάξει, μην γίνεσαι υβριστικός απέναντι στον Πλούτωνα αλλά ναι, είναι όλα αυτά και ως τώρα τα έχεις βγάλει πέρα άριστα. Σήμερα εκμεταλλεύσου την αύρα του μαχητή που αναδίνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες για κοινωνικότητα. Προτίμησε να αφοσιωθείς στην εργασία σου και προειδοποίησε τους/τις οικείους/ες σου πως η σιωπή σου δεν προκλήθηκε απʼ αυτούς (για να μην σε πρήζουν με ερωτήσεις).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Για το επόμενο διήμερο ίσως είσαι λίγο μαγκωμένος/η στην επικοινωνία σου με γονείς ή/και τον/την προϊστάμενο σου. Όμως αν παραβλέψουμε αυτό το μικρό εμπόδιο, έχεις τόση ενέργεια, πάθος και ένταση για ζωή που με το ζόρι σε κρατάμε. Ο αστρολόγος σου βαρέθηκε να σου προειδοποιεί για παρορμητικές κινήσεις και να σου κόβει τα φτερά. Σήμερα ελεύθερος/η να κάνεις ό,τι θες και για τις ζημιές συζητάμε από αύριο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν και δεν είσαι προγραμματισμένος/η από τη φύση να λειτουργείς με αίσθημα ανωτερότητας προς τους συνανθρώπους σου, τελευταία το μόνο που συναντάς εκεί έξω είναι μισάνθρωποι και η φύση μεταμορφώνεται σε πολεμοχαρή. Ουδέν σχόλιο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ξέρεις πως ξεκινάν μέρες σαν τη σημερινή: Σηκώνεσαι από το κρεβάτι, κοιτάζεις έξω από το παράθυρο και λες και κάποιος έχει προσαρτήσει γκρίζα γυαλιά στα μάτια σου και η ζωή δεν έχει χρώμα. Και που καταλήγουν: στο ίδιο κρεβάτι το βράδυ, να γυρίζεις σαν τη σβούρα και να σκέφτεσαι πότε θα συμβεί επιτέλους κάτι συνταρακτικό…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Λένε πως τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει έναν/μια Σκορπιό από την εκπλήρωση ενός στόχου. Τι γίνεται όμως όταν καλείται να αναδιαμορφώσει πλήρως τους στόχους του εξαιτίας παραγόντων που δεν είναι στο χέρι του νʼ αλλάξουν; Τις επόμενες μέρες, η εργασιακή καθημερινότητα πιθανόν να κλονιστεί από δονήσεις αρκετών ρίχτερ: συνάδελφοι παραιτούνται ή απολύονται, φήμες κυκλοφορούν για αλλαγές, εντάσεις κυριαρχούν. Για να δω τα αντανακλαστικά σου τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν το βλέμμα μπορούσε να σκοτώσει, σήμερα θα ήσουν ένας δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα στο κόσμο. Αφού εκπέμπεις αυτή την «είμαι έτοιμος/η για όλα» αύρα, δεν θα μου φανεί παράξενο αν προκαλέσεις επίτηδες καυγάδες σήμερα μʼ όποιον/α έχεις ανοιχτές παρτίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν οι συναισθηματικές σου κεραίες βρίσκονται σε κατάσταση υπερδιέγερσης (όπως σήμερα για παράδειγμα) είναι λες και οι γύρω σου το οσμίζονται και θέλουν ν’ αρπαχτούν από μια συμβουλή σου, μια άποψη ή να τους λύσεις τα προβλήματα τους λες και είσαι ο Χάρι Πότερ με το μαγικό ραβδί. Η απάντηση ενός/μιας σοφού/ης Αιγόκερου θα ήταν: “Έχω τα δικά μου προβλήματα, ευχαριστώ δεν θα πάρω.”.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κοίτα να δεις Υδροχόε. Αν είναι να μπλέξεις για το επόμενο διήμερο πάλι στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του μυαλού σου και να επεξεργάζεσαι ερωτήματα όπως “Πως θα ήταν η ζωή αν είχα κάνει…” ή “Αν δεν είχα πει τότε ότι…”, τότε άσ’ το καλύτερα. Έχεις στ’ αλήθεια τόσες ώρες και μέρες για ξόδεμα;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξέρεις τι είναι πιο θλιβερό από το να έχει ξεχάσει ο/η σύντροφος σου πως αυτό που σε γοήτευσε εξ αρχής ήταν πως εξιτάρισε το μυαλό σου; Να το έχεις ξεχάσει κι εσύ μέσα στις υπερβολικές απαιτήσεις εγγύτητας και ασφάλειας. Τις επόμενες μέρες θα ήταν ευλογία να θυμηθείς πως ο έρωτας πρέπει να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος/η σαν παιδί και όχι αγχωμένο/η. Α, κι αν είσαι ελεύθερος/η τα ίδια ισχύουν για εκείνον/η που έχεις βάλει στο μάτι…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων: Με δωρεάν είσοδο κι εκδηλώσεις το γιορτάζουν αύριο (18/5) τα μουσεία!

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

BINGE WATCHING

Maestro: Σε λίγη ώρα βγαίνει ολόκληρη η 2η σεζόν στο Netflix για παπακαλιάτικο ξενύχτι!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

Είναι viral

Μύστης αράζει με την αιώρα του σε λεωφορείο, παίρνουμε ιδέες για το 608!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET