ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ναι μεν όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη σε θέματα της δουλειάς σου (έχεις καταλάβει πια πως εσένα θα κατηγορούν για όλα είτε φταις, είτε όχι), όμως με τίποτα δεν ξεπερνιέται αυτή η ριμάδα η (δι)αίσθηση πως πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ρεκτιφιέ στην επαγγελματική σου ζωή… Παράξενη ψυχολογία… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

22 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ναι μεν όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη σε θέματα της δουλειάς σου (έχεις καταλάβει πια πως εσένα θα κατηγορούν για όλα είτε φταις, είτε όχι), όμως με τίποτα δεν ξεπερνιέται αυτή η ριμάδα η (δι)αίσθηση πως πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ρεκτιφιέ στην επαγγελματική σου ζωή… Παράξενη ψυχολογία…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο μόνος/Η μόνη που μπορεί να σε σαμποτάρει στην προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες είσαι εσύ και οι έμφυτες ανασφάλειες σου. Μην τολμήσεις να μην τολμήσεις! Μην αναμένεις! Μην διστάζεις! Αν κάποιος/α σʼ αρέσει, δείξτο του/της!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επόμενες μέρες σηματοδοτούν ένα χρονικό διάστημα που αρχίζουν και κλείνουν οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου (συγγενικές, προσωπικές, επαγγελματικές). Φεύγει το βάρος από μέσα σου, φεύγει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μερικές φορές (όπως αυτές τις μέρες) φτάνεις σε κατάσταση έκρηξης και το ωστικό κύμα έχει συνήθως πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες: τον/την σύντροφό σου ή τους άμεσους συνεργάτες σου ή εκείνους/εκείνες που τους έχεις σφραγίσει με τη στάμπα του εχθρού, του αντιπαθή ή του ανταγωνιστή. Αυτοί οι τελευταίοι δεν είναι και λίγοι για να λέμε την αλήθεια, σωστά;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Από σήμερα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά και μεθοδικά (χωρίς πανικό δηλαδή) τι ακριβώς θα κάνεις με την επαγγελματική σου ζωή. Βρίσκεις τόση ικανοποίηση σε αυτό που κάνεις ώστε να ξεκινήσεις μια σταυροφορία προσωπικής ανόδου; Αν ναι, άρχισε να καταστρώνεις σχέδια. Αν όχι, άρχισε να καταστρώνεις την αποχώρηση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προφανώς και αυτή την περίοδο έχεις συνδέσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης σου με την υλική σου εξασφάλιση. Ναι, γιʼ αυτό το λόγο εργάζεσαι σαν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο (κιτς, το ξέρω…) και η λέξη «θέλω» βγαίνει από το στόμα σου μετά από τιτάνια εσωτερική μάχη. Ξέρεις κάτι; Από το να εμπιστεύεσαι ή να εξαρτάσαι από άλλους, χίλιες φορές αυτό! Θα αντέξεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι μέρες σαν τη σημερινή, που το μόνο που έχεις ανάγκη είναι από cocooning και ηρεμία μʼ ένα αγαπημένο πρόσωπο, που καταλαβαίνεις πόσο πιεσμένος/η είσαι! Γιατί ακόμη και αν μια στο εκατομμύριο τα καταφέρεις, η σωματική/ψυχολογική σου κούραση είναι τόση που δεν μπορείς να τʼ απολαύσεις. Κρόνος μωρό μου. Κρόνος…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η επιτυχία μιας προσπάθειας να φέρεις κάποιον/α εκτός εαυτού απαιτεί απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση και κυρίως να έχεις δοκιμάσει από το κοκτέιλ της τρέλας και να έχεις βγει αλώβητος/η. Σαν Σκορπιός αυτό το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές. Άρα σήμερα μάλλον κάνεις πράξη προς κάποιους/ες συναδέλφους σου το «δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα τρελάνω εσάς!».

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αντί να τρέχεις υπό το φως των προβολέων που (συχνά) οι άλλοι ρίχνουν πάνω σου χωρίς να το θες, σβήσε τα φώτα σήμερα. Κλείσε τʼ αυτιά σου στη γκρίνια των άλλων (ακόμη και των πιο αγαπημένων), κλείσε την πόρτα του σπιτιού ή του δωματίου σου σʼ όποιον/α σε φέρνει εκτός ελέγχου και αφιέρωσε ώρες στον εαυτό σου. Ναι, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου μέρες σαν τη σημερινή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να σου το πω: αν σήμερα επιτρέψεις να σου χαλάσει ο οποιοσδήποτε/η οποιαδήποτε την διάθεση σου, είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Όσοι/ες έρχονται με προθέσεις να σου μεταδώσουν τα νεύρα ή/και τις ευθύνες τους πρέπει να συναντούν ένα παγόβουνο σε συσκευασία Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι επόμενες μέρες πιθανόν να φέρουν: 1) Κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων (είτε θετικά, είτε αρνητικά, πάντως τελειώνουν), 2) απεξάρτηση από την ανάμνηση μιας σχέσης που σε στοιχειώνει, 3) αυτοπεποίθηση και διάθεση για νέες γνωριμίες, 4) σεξ χωρίς ανασφάλειες. Σου ακούγεται τίποτα από αυτά κακό; Α, έλεγα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Υπάρχουν μερικές σπάνιες εκλάμψεις εκλογίκευσης στην κατά τα άλλα συναισθηματική ανταπόκριση που έχεις προς τον κόσμο. Αυτές τις μέρες που το μυαλό σου ξεκολλάει από τον βούρκο των συναισθηματικών αναγκών μπορείς να γίνεις πιο πανούργος/α από Σκορπιό και πιο συμφεροντολόγος/α από Ταύρο. Για να σε δούμε λοιπόν! Αποστόμωσέ μας!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET