ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/03/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πολλοί/ές Κριοί αυτή την εποχή είναι διχασμένοι ανάμεσα σε μια βαρετή εργασιακή ρουτίνα, που τους εξασφαλίζει οικονομικά αλλά τους σπάει τα νεύρα, και την έκρηξη, που θα τους οδηγήσει σε ένα πιο ελεύθερο αλλά αβέβαιο μέλλον. Αν ανήκεις σε αυτούς/ές προσπάθησε να εκτονώσεις υγιώς την ένταση σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) […]

Neopolis Team

22 Μαρτίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Πολλοί/ές Κριοί αυτή την εποχή είναι διχασμένοι ανάμεσα σε μια βαρετή εργασιακή ρουτίνα, που τους εξασφαλίζει οικονομικά αλλά τους σπάει τα νεύρα, και την έκρηξη, που θα τους οδηγήσει σε ένα πιο ελεύθερο αλλά αβέβαιο μέλλον. Αν ανήκεις σε αυτούς/ές προσπάθησε να εκτονώσεις υγιώς την ένταση σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Έλα τώρα, παραδέξου το! Το μυαλό σου έχει φιξάρει, κολλήσει, σταματήσει (πες το όπως σε βολεύει) σε δύο λέξεις σήμερα: χρήμα και σεξ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με ένα παράξενο τρόπο, αυτές οι λέξεις παρεισφρύουν σε κάθε άλλη σκέψη που κάνεις… Προσοχή στις παρεξηγήσεις λοιπόν και κυρίως πρόσεχε προς σε ποιους/ες στρέφεις τα υπονοούμενα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τις επόμενες μέρες αρκετοί/ες Δίδυμοι θα αισθανθούν μαγκωμένοι/ες, εγκλωβισμένοι/ες, με πεσμένες σωματικές δυνάμεις ή ελάχιστες ψυχολογικές αντοχές. Αν εμφανίσεις αυτά τα συμπτώματα απέφυγε την επαφή με μέλη της οικογενείας σου που μοιάζουν να μην έχουν άλλο ενδιαφέρον στη ζωή από το να σε σχολιάζουν και να κριτικάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μέρες σαν τη σημερινή μοιάζεις σαν θεατής σε ένα ψυχοφθόρο εσωτερικό παιχνίδι τένις. Το μυαλό σου πετάει το μπαλάκι στην καρδιά σου (εκλογίκευση, αποστασιοποίηση, ερωτική απάθεια) και η καρδιά αποκρούει (μοναξιά, πάθος και τρυφερότητα που δεν μπορείς άλλο να κρατάς μέσα σου ανέκφραστα). Γι’ αυτό σήμερα δεν βγάζεις άχνα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ποτέ δεν ήσουν το παιδί των ημίμετρων, πόσο μάλλον μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι πως όχι μόνο θες κάποιον/α (πίσω;) στη ζωή σου, αλλά τον/την θες ολοκληρωτικά/απόλυτα/καταστροφικά και ΣΗΜΕΡΑ! Α και ναι, το ξέρεις πως είναι η λάθος επιλογή για εσένα αλλά δεν σου καίγεται καρφί ό,τι κι αν λένε όλοι/ες εκεί έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα μάλλον θα υιοθετήσεις την γνωστή, υπεραναλυτική, παθιασμένη με τον έλεγχο και την οργάνωση περσόνα σου προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Ναι, αυτή η ίδια είναι που σε κάνει να επιστρέφεις το βράδυ σπίτι σου με πονοκέφαλο και να νιώθεις πως κανείς/καμιά εκεί έξω δεν σε καταλαβαίνει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το ομολογώ! Δεν θα ήθελα να είμαι μέσα στο μυαλό σου σήμερα. Σκέψεις να μπλέκονται με στόχους, συναισθήματα, όνειρα, παράπονα, φαντασιώσεις… Και με αυτό το σκουπιδότοπο μέσα στο κεφάλι σου να προσπαθείς να είσαι και λειτουργικός/η στην δουλειά; Αν τα καταφέρεις θα είσαι ο/η αφανής ήρωας/ηρωίδα της διπλανής πόρτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κρατώντας προοδευτικά τις τελευταίες μέρες όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις από τα γεγονότα, κατάφερες ίσως να δεις με ψυχρή και αντικειμενική ματιά τι έχεις καταφέρει έως τώρα στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεσαι, ποια όνειρα συνεχίζεις να ποθείς κολασμένα αλλά και ποια έχουν ατονήσει τόσο που δεν σε ιντριγκάρουν πλέον. Μυρίζει αλλαγή στον αέρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Φαίνεται πως αργά αλλά σταθερά κλείνεις ένα κύκλο που 1) δεν μπορούσες να αφεθείς συναισθηματικά σε κανένα/καμία εξαιτίας του άγχους να επιτυχείς στην αρένα της καριέρας και 2) δεν ήθελες να στηρίζεσαι σε κανένα/καμιά γιατί αυτό θα έμοιαζε σαν δήλωση ήττας. Μπορεί να μην μεταμορφώθηκες σε κατακτητή της κορυφής, αλλά δεν έγινες και σκλάβος μιας προδιαγεγραμμένης μοίρας. Και τώρα; Χαλαρώνεις βήμα το βήμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είναι λογικό, όταν το σώμα σου είναι κουρασμένο και οι μπαταρίες σου πεσμένες, το μυαλό σου να παραπαίει επίσης, αποπροσανατολισμένο από φοβίες και άγχη που γεννιούνται από την καθυστέρηση με την οποία κινείσαι στη ρουτίνα σου… Αφού λοιπόν είναι λογικό μην χειροτερεύεις την κατάσταση με την μανία σου να πιέζεις στα άκρα τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ίσως δεν υπάρχει σφαίρα της ζωή σου που να μην κάνεις συνεχείς αναδρομές στα λάθη του παρελθόντος τις τελευταίες μέρες: οικονομικό μέλλον, σεξουαλικότητα, συναισθήματα, επαγγελματικοί στόχοι… Τώρα όμως που αργά και σταθερά επικρατεί μια αίσθηση εξαγνισμού και ακούς το κάλεσμα για μια φρέσκια αρχή δεν είναι κρίμα να λοξοκοιτάς προς τα πίσω;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ναι, εντάξει! Το καταλάβαμε! Έχεις ξυπνήσει από το λήθαργο που είχες πέσει στην εργασία σου και επιταχύνεις. Δεν είναι ανάγκη όμως να κάψεις μια κι έξω το καύσιμο του κινητήρα και να βιαστείς να κάνεις τα πάντα στο μισό χρόνο. Αυτή η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου και τους συναδέλφους σου μόνο καυγάδες θα φέρει.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET