ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/01/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως, αντί για την καθημερινή ένταση με τον/την προϊστάμενο/η σου και τα παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, χρειάζεσαι μια εργασία που να σου προσφέρει περισσότερες προκλήσεις και να σου κινητοποιεί το πάθος σου για ζωή και πρωτιά. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) […]

Neopolis Team

22 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως, αντί για την καθημερινή ένταση με τον/την προϊστάμενο/η σου και τα παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, χρειάζεσαι μια εργασία που να σου προσφέρει περισσότερες προκλήσεις και να σου κινητοποιεί το πάθος σου για ζωή και πρωτιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν οι σκοτεινές σκέψεις που σε κατακλύζουν σήμερα είχαν φωνή, τότε μάλλον θα αισθανόσουν πως έχεις αρχίσει να το χάνεις. Όταν οι φοβίες απόρριψης μπλέκονται με κάθε σκέψη που πραγματοποιείς τότε είναι λογικό να μην θες να μιλάς σε άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν και το να κάνεις ισολογισμούς και προβλέψεις για το άμεσο οικονομικό σου μέλλον αυτές τις μέρες είναι σαν να προκαλείς το σύμπαν να σε μαστιγώσει αλύπητα, ο αστρολόγος σου αναγνωρίζει πως δεν μπορείς να αντισταθείς άπαξ και στη σβουρίσει. Τουλάχιστον δώσε μεγάλη ανοχή στα περιθώρια λάθους (που θα κάνεις 100%)…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ξέρεις πως είναι οι μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σου… Η παθητική επιθετικότητα σου πιάνει νέες κορυφές («Μείνετε μακριά μου γιατί ψάχνω αφορμή για να γίνει χαμός») και η ένταση που βάζεις σε ότι κάνεις σε εξαντλεί έως λιποθυμίας («Φυσικά και μπορώ να δουλέψω άλλες 5 ώρες παραπάνω κύριε Διευθυντά!»).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν οι συνάδελφοι σου έχουν μεγάλες προσδοκίες από εσένα είναι γιατί εσύ τις έχεις δημιουργήσει με τη συνεπή επαγγελματική σου συμπεριφορά. Να θυμάσαι λοιπόν πως είναι υγιές να σε γονατίζει ο φόβος της αποτυχίας μερικές μέρες, όπως εξίσου υγιές είναι να δίνεις στον εαυτό σου ψήφο εμπιστοσύνης και όχι μαστίγωμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Λες και υπάρχει μια συμπαντική συνομωσία που λέει πως μέρες σαν τη σημερινή, όσο και να αντιστέκεσαι, αναγκάζεσαι να σπάσεις σε 100 κομμάτια για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να μείνουν όλοι γύρω σου (συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς) ικανοποιημένοι. Καταραμένο σύμπαν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι παρορμητικοί, σπάνια ευγενείς και δεν υπολογίζουν τους άλλους στις αποφάσεις τους… Δεν το έμαθες τώρα αυτό. Όμως σήμερα έχεις ξυπνήσει φορτωμένος/η με νεύρα και αν δεν σε σεβαστούν (γονείς, φίλοι, προϊστάμενος) θα επιβάλλεις ωμά τον τρόπο σκέψης σου. Ready? Now, fight!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είναι αλήθεια πως η φυσική παρόρμηση κάθε Τοξότη είναι να βοηθά αν του ζητήσουν βοήθεια, όμως σήμερα θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά πριν ξοδέψεις χρόνο/ενέργεια/συναισθήματα για να βοηθήσεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου. Μερικές φορές η εύκολη βοήθεια καταλήγει σε σκλαβιά για εσένα και βόλεμα για τον/την άλλο/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αυτές τις ημέρες ακούς με προσοχή τις απόψεις, τις θέσεις ή τα παράπονα των γύρω σου. Δεν είναι ότι γιατί θες να γίνεις αρεστός/η, αλλά αποκωδικοποιείς τι συμβαίνει στο μυαλό και τη ζωή τους και μπορείς με ευκολία στη συνέχεια να απορρίψεις μερικούς/ες από αυτούς/ες. Αφού είσαι σε φάση που ξεφορτώνεσαι ανούσιες σχέσεις, τουλάχιστον ας έχεις και τα πειστήρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι απʼ αυτές τις μέρες που, απʼ τη στιγμή που ξυπνάς είσαι σε μια διαρκή διαμάχη με τον εαυτό σου. Τίποτα δεν σʼ αρέσει στη ζωή σου, όλα μοιάζουν κολλημένα, σε λήθαργο, λιμνάζοντα, παρατημένα. Και σε πιάνουν τέτοια νεύρα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μερικές μέρες όσο πιο μόνοι νιώθουμε, όσο περισσότερο αιμορραγούν οι πληγές μας, όσο πιο σκληρός μοιάζει ο κόσμος τόσο πιο διασκεδαστική και χαρούμενη είναι η μάσκα που φοράμε. Αν το γέλιο σου κρύβει οργή και πόνο είναι καλύτερο να ξεσπάσεις αντί να καταπιέζεσαι. Ναι, μπορείς να το κάνεις στην αγκαλιά ενός/μια καλού/ης φίλου/ης.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET