ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 21/10/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον/την σύντροφο σου ή έναν/μια συνεργάτης σου, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η σήμερα για υπεκφυγές… Και πόσο σου την σπάνε αυτά, δεν λέγεται! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι στους/στις ξερόλες συναδέλφους σου. Μίλα με […]

Neopolis Team

21 Οκτωβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον/την σύντροφο σου ή έναν/μια συνεργάτης σου, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η σήμερα για υπεκφυγές… Και πόσο σου την σπάνε αυτά, δεν λέγεται!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι στους/στις ξερόλες συναδέλφους σου. Μίλα με έργα και άσε τους άλλους να γκρινιάζουν σαν πεντάχρονα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να σου ζητήσει ο/η σύντροφος σου ή ένας συνεργάτης να συζητήσετε ένα προσωπικό του/της πρόβλημα και να τον/την λούσεις με κριτική ή να επιχειρήσεις να τον/την χαλαρώσεις με εξυπνάδες. Απλά άκου και μη σχολιάζεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Στο πρώτο μισό της ημέρας κοινωνικά δραστήριος/α, με διάθεση για ομιλία/συζητήσεις, ζωντανός/η μέσα στο χάος της δουλειάς. Καθώς όμως σκοτεινιάζει ο ουρανός, εκλείπει και η ενέργεια σου. Ακόμη κι αν βρεθείς έξω το βράδυ, μόνο το σώμα θα είναι εκεί. Ο/Η υπόλοιπος/η εσύ απουσιάζει…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Να περάσει και να μην ξανάρθει αυτό το τελευταίο τριήμερο! Και ναι θα περάσει αρκεί να κάνεις υπομονή για λίγες ώρες. Με την ανατολή του φεγγαριού σʼ εγκαταλείπει αυτό το ψυχολογικό βάρος που κουβαλούσες τριγύρω σαν αξεσουάρ…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μην παραξενευτείς να ξεκινήσεις τη μέρα με τσίτα γκάζια και διάθεση και προς το τέλος της αισθανθείς εξάντληση, ψυχολογική κούραση και είσαι έτοιμος/η νʼ αρπαχτείς με το παραμικρό. Αυτά είναι ενδείξεις πως χρειάζεσαι ξεκούραση!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να θέσεις σαν προτεραιότητα να παρηγορείς όλη τη μέρα έναν φίλο/μια φίλη που έχει προβλήματα. Με την παρηγοριά ούτε αυτός/η κερδίζει κάτι και εσύ χάνεις την ηρεμία που τόσο ανάγκη έχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ναι, χρειάζεσαι ηρεμία! Ναι, έχεις ανάγκη από ησυχία και ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφο σου ή τους/τις οικείους σου. Όμως όλα αυτά πρέπει να περιμένουν μέχρι το βράδυ! Γιατί η υπόλοιπη μέρα τρέχει με πέμπτη στην Εθνική οδό!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, όταν πιέζεσαι να βγεις έξω ή να δεις κόσμο, τότε είναι σίγουρο πως δεν θα περάσεις καλά ό,τι κι αν συμβεί. Ποτέ δεν ήσουν παιδί της συνήθειας και της υποχώρησης, μην γίνεις σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήνεις αναπάντητες τις προκλήσεις για καυγά του/της συντρόφου σου ή ενός/μιας συνεργάτη/συνεργάτιδας. Πόλεμο θέλουν; Πόλεμο θα έχουν και μάλιστα θα φροντίσεις να ματώσουν τόσο που να περάσει ένας μήνας για να το ξανασκεφτούν! Ε μα πια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, προσπάθησε σε παρακαλώ να μην επιμείνεις σήμερα στον/στην σύντροφο σου ή σε κάποια μέλη της οικογενείας σου να σου μιλήσουν για τα προβλήματα τους ή για κάτι που διαισθάνεσαι πως τους απασχολεί. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την μέρα όλων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο σου για σήμερα. Με τη διαφορά πως έχεις κουραστεί πια να ονειροπολείς ασκόπως. Αντίθετα θέλεις να αρχίσεις να βάζεις τα όνειρα σου σε καλούπια, τους στόχους σε λίστα προτεραιότητας και τις φιλοδοξίες σου σε πρώτο πλάνο. Αν συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις επιτέλους. Ή πιο σωστά: Μόνο αν συνεχίσεις έτσι….

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET