ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 21/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Εργασιακή πίεση και λαχτάρα για […]

Neopolis Team

21 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εργασιακή πίεση και λαχτάρα για απόδραση σα βάση. Πρόσθεσε και λίγο προβληματισμό για το πορτοφόλι σου και μια δόση ερωτικής νοσταλγίας και έχεις το κοκτέιλ της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τις επόμενες μέρες θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην καθημερινότητα σου, θα αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες στην εργασία σου, θα απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ, τη διασκέδαση, την παρέα. Α κι αν θες να κατακτήσεις ερωτικά ένα καινούργιο πρόσωπο, αυτές οι μέρες σε πάνε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μερικές συμβουλές που πρέπει να έχεις υπόψη σου για τις μέρες που έρχονται: 1) Οι σχέσεις στις οποίες ο/η σύντροφος σου δεν μπορεί να λειτουργήσει και με την αντικειμενική ματιά ενός φίλου/μιας φίλης συνήθως αποτυγχάνουν, 2) Το να ανοίγεσαι σε παρέες φίλων κάποιου/ας φίλου/ης είναι αφορμή για νέες σχέσεις και 3) κανείς/καμία σύντροφος δεν σε γνωρίσει ποτέ όσο οι φίλοι σου, οπότε μην τους παραμελείς όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να πεις σε ένα/μια Λέοντα να κάνει εκπτώσεις από αυτά που αγαπάει; Πως να τον/την κρατήσεις μέσα σε λογικά πλαίσια οικονομικής σπατάλης για να μην το μετανιώσει στο τέλος του μήνα; Ωχ αδερφέ! Δεν έχει νόημα! Ζήσε όπως θες αυτές τις μέρες και όταν δεις τα σκούρα βλέπουμε τι κάνουμε με την περίπτωση σου τότε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Για το επόμενο χρονικό διάστημα ίσως πιάσεις τον εαυτό σου είτε να σπαταλά χρήματα χωρίς φειδώ, είτε θ’ αγχωθείς τόσο πολύ για την οικονομική κατάσταση που έχεις περιέλθει που θα ψάχνεις μέρα νύχτα για νέα έσοδα! Καταλαβαίνεις προφανώς ποιο είναι προτιμότερο. Ναι, πάντα το πιο δύσκολο απ’ τα δύο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επιτέλους, μετά από αρκετές μέρες που κυκλοφορούσες λες και σ’ είχαν υποβάλλει σε νάρκωση, νιώθεις να κυλάει στο κορμί σου, το χρώμα επιστρέφει στα μάγουλά σου και επιτέλους παίρνεις πρωτοβουλία να βγεις απ’ το σπίτι και να κοινωνικοποιηθείς με ανεβασμένο ηθικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ναι, εντάξει θα μπορούσαν να’ ναι και καλύτερα τα νέα. Σίγουρα για τις επόμενες μέρες θα είσαι λίγο στο χάσιμο, θα ζεις μέσα στο κεφάλι σου, θα κουράζεσαι γρηγορότερα και θα σε ικανοποιούν όλο και λιγότερα απ’ αυτά που έχεις κατακτήσει. Στα συν όμως ότι το δολοφονικό σου βλέμμα βαθαίνει και σκοτεινιάζει, οπότε θα’ ναι πιο εύκολο να σ’ αφήνουν στην ησυχία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές το να στηρίζουμε ή να ακούμε ή να ασχολούμαστε με τα προβλήματα των φίλων μας είναι η πιο αφόρητα κουραστική δουλειά του πλανήτη. Και ναι, σήμερα είναι μια από αυτές της μέρες που όλοι/ες οι φίλοι/ες σου νομίζουν ότι είσαι ο προσωπικός τους ψυχαναλυτής/ψυχαναλύτρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Για πολλούς/ες Αιγόκερους οι επόμενες μέρες πιθανόν θα φέρουν μαντάτα από το εργασιακό μέτωπο. Αλλαγές συμβαίνουν εν αγνοία σου και σ’ αιφνιδιάζουν; Καλείσαι να καλύψεις κάποιον/α συνεργάτη σου; Σε καλούν για μια σημαντική συνέντευξη (αν είσαι στο ψάξιμο);

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για συζητήσεις/αναζητήσεις εναλλακτικών λύσεων στον επαγγελματικό στίβο. Αντίστοιχα η καλύτερη εποχή για οργάνωση ταξιδιών στο εξωτερικό και για οργάνωση σπουδών ή αναζήτηση μεταπτυχιακών. Και αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σε απασχολεί, μπορείς να περάσεις το χρόνο σου αυξάνοντας τις ώρες που αφιερώνεις στην κοινωνική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Εντάξει, οι συναισθηματικές σου κυκλοθυμίες και ανασφάλειες κάνω το διαδρομή παράδεισος – κόλαση σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όμως δεν θα αφήσεις αυτό να επηρεάζει τη κοινωνική σου ζωή! Υπάρχει και ζωή έξω από τις ερωτικές σχέσεις.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET