ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 21/01/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα θα μπορούσες να είσαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο. Να περπατάς στο δρόμο και να χαμογελάς στους ανθρώπους, να βοηθήσεις μια γιαγιά που κουβαλάει τα ψώνια της ημέρας ή ν’ απαντάς καλοπροαίρετα σε κάθε ερώτηση… Θα έκανες τα πάντα για να κρύψεις πόσο έντονα σκέφτεσαι τελευταία να διαλύσεις ότι […]

Neopolis Team

21 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα θα μπορούσες να είσαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο. Να περπατάς στο δρόμο και να χαμογελάς στους ανθρώπους, να βοηθήσεις μια γιαγιά που κουβαλάει τα ψώνια της ημέρας ή ν’ απαντάς καλοπροαίρετα σε κάθε ερώτηση… Θα έκανες τα πάντα για να κρύψεις πόσο έντονα σκέφτεσαι τελευταία να διαλύσεις ότι συνιστά την “κοινωνική ζωή” σου και να φτιάξεις μια νέα απ’ την αρχή…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Οι Ταύροι είναι σοβαροί/ες στη δουλειά τους: αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και παίζουν τίμια το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Αυτή η εικόνα λοιπόν, που με τόσο κόπο έχεις φτιάξει χρόνο με το χρόνο, είναι η καλύτερη μάσκα που μπορείς να φορέσεις μέρες σαν τη σημερινή, όταν η καρδιά σου βροντοχτυπά σαν τύμπανο των Ζουλού και ξέρεις πως απαγορεύεται να τον/την αφήσεις να το καταλάβει! Γιατί απαγορεύεται; Χμ… Θύμισε μου τι γίνεται κάθε φορά που λες χαρωπά και ορθάνοιχτα το “Σ’ αγαπώ”;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είναι λίγο ασαφές σήμερα ποιος/α είναι ο/η εριστικός/η και προκλητικός/η της υπόθεσης. Μπορεί να είσαι εσύ, μπορεί να είναι ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες σου. Το αποτέλεσμα είναι ένα: με τόσο σκληρή κριτική και τεταμένα νεύρα να κυκλοφορούν στον αέρα, προετοιμάσου για γκραν καυγάδες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τις επόμενες μέρες είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά ποια είναι τα ερεθίσματα και τα κίνητρα που χρειάζεσαι να σου δώσει η εργασία σου για να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά. Μόλις τα καταγράψεις, απʼ ευθείας κλείσε και μια συνάντηση με τον/την προϊστάμενο/η σου. Τέρμα τα κορόιδα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Επειδή με την παραμικρή αφορμή/ένταση/κυκλοθυμία είσαι έτοιμος/η να κυλήσεις σ’ ένα φαύλο κύκλο υπαρξιακών σκέψεων και συναισθηματικών προβληματισμών (και συνεπώς να σαμποταρείς όλη τη μέρα σου), χρησιμοποίησε άφοβα την ασφαλιστική δικλείδα που λέγεται γκρινιάζω στον/στην σύντροφο μου ή τον/την κολλητή μου. Μόνος/η ίσον χαμένος/η σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το ερώτημα είναι ένα: θα καταφέρεις να κρατήσεις δυνάμεις και διάθεση από το πρώτο μισό της ημέρας (αυτό που θα περάσεις στη δουλειά) για να αφιερώσεις και λίγες ώρες το βράδυ στην κοινωνική σου ζωή; Για να δούμε τώρα που είσαι ψιλιασμένος/η!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το μυαλό σου είναι σαν μια απασφαλισμένη πυρηνική κεφαλή που εκπέμπει τόνους τοξικής ραδιενέργειας σε μορφή σκέψεων: «Δεν θα ξεφύγω από τη ρουτίνα μου ποτέ», «Έχασα τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες», «Ο χρόνος περνάει και εγώ μένω στάσιμος/η!, «Τι κάνω εδώ Θεέ μου;»… Πόλεμος σκιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιες φορές η επικοινωνία με τον/τη σύντροφο σου ή/και τους φίλους μοιάζει με αγώνα ταχύτητας και άλλες, όπως σήμερα, μοιάζει με μαραθώνιο που τον διανύεις με κουτσό. Μην κακιώνεις και μην τσαντίζεσαι λοιπόν με την παραμικρή παρανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η απάντηση σήμερα είναι το σεξ. Σε ποια ερώτηση. Διάλεξε ελεύθερα: “Κι αν δεν μου φτάσουν τα λεφτά ως τις 15 του μήνα;”, “Τον/την αγαπάω ή απλά διασκεδάζω τον καιρό μου μέχρι να εμφανιστεί κάτι καλύτερο;”, “Μήπως θα ήταν καλύτερο να μέναμε φίλοι;”…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Δεν υπάρχει πιο τρομακτική αίσθηση για έναν/μια Αιγόκερω από το να νιώθει πως δεν έχει αρκετές γνώσεις ή ταλέντα για να ανταπεξέλθει στην αρένα της καριέρας. Είναι μεν αδύνατο να ξέρουμε τα πάντα για όλα τα ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν, όμως αυτό το λέμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν είμαστε Αιγόκεροι. Αν νιώθεις έτσι λοιπόν πάψε να μειώνεις τον εαυτό σου και στρώσου στην ενημέρωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μερικές φορές η επίλυση των συναισθηματικών εκκρεμοτήτων ξεκινά από την αντίθετη κατεύθυνση απʼ αυτή της καρδιάς – από το μυαλό. Ναι, με αυτό εννοώ πως μπορείς ελεύθερα να εκλογικεύσεις τα κίνητρα μερικών κοντινών σου ανθρώπων και να κρίνεις ψυχρά και αποστασιοποιημένα αν σου κάνουν. Πρόσεξε όμως, για την ώρα μόνο κρίνουμε, δεν παίρνουμε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν υπάρχει κάτι στο οποίο είσαι καλός/η είναι να ερωτεύεσαι τα φαντάσματα του παρελθόντος σου. Να αναζητάς “εκείνο το βλέμμα” σε όλα τα επόμενα βλέμματα, “εκείνο το άγγιγμα” στα χέρια που ακολουθούν, “μια βραδιά σαν τότε” στις βραδιές του παρόντος και του μέλλοντος. Οι σχέσεις είναι σαν τους ανθρώπους Ιχθύες μου: οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. Καιρός να πας παρακάτω.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET