Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/05/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως, αντί για την καθημερινή ένταση με τον/την προϊστάμενο/η σου και τα παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, χρειάζεσαι μια εργασία που να σου προσφέρει περισσότερες προκλήσεις και να σου κινητοποιεί το πάθος σου για ζωή και πρωτιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μερικές φορές ο προβληματισμός για το μέλλον βαραίνει τη σκέψη σου σε σημείο σύνθλιψης. Όμως και το μυαλό σου έχει ανάγκη να παίρνει ανάσες – με άλλα λόγια προστάτεψε τον εαυτό σου σήμερα από γκρίνιες και ανούσιες συζητήσεις. Μπορείς να πεις όχι! Μπορείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν και το να κάνεις ισολογισμούς και προβλέψεις για το άμεσο οικονομικό σου μέλλον αυτές τις μέρες είναι σαν να προκαλείς το σύμπαν να σε μαστιγώσει αλύπητα, ο αστρολόγος σου αναγνωρίζει πως δεν μπορείς να αντισταθείς άπαξ και στη σβουρίσει. Τουλάχιστον δώσε μεγάλη ανοχή στα περιθώρια λάθους (που θα κάνεις 100%)…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να έχεις αποκτήσει μια αίσθηση που βρίσκονται τα προσωπικά σου όρια και από πού και πέρα ξεκινά η κοινή σου ζωή με τον/την άλλο/η (φίλο/η, σύντροφο, συνεργάτη). Όμως ο αγώνας δεν σταματά ποτέ και ίσως τις επόμενες μέρες, αρχίσεις να θυμάσαι λάθη, εμπειρίες, στραπατσαρίσματα. Μην τα αποκλείεις από τη σκέψη σου. Τα λάθη σου είναι οι θησαυροί για τις επόμενες σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να νιώσεις την ενέργεια του σώματος σου να πέφτει ή συνδυαστικά με την κυκλοθυμία σου να έχεις και σωματικές αντιδράσεις. Εγώ θα πρότεινα πάντως να μιλήσεις ευθέως γιʼ αυτά που σε βασανίζουν. Πίστεψε με, θα βρεις πρόθυμα αυτιά αυτή τη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Λες και υπάρχει μια συμπαντική συνομωσία που λέει πως μέρες σαν τη σημερινή, όσο και να αντιστέκεσαι, αναγκάζεσαι να σπάσεις σε 100 κομμάτια για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να μείνουν όλοι γύρω σου (συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς) ικανοποιημένοι. Καταραμένο σύμπαν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν είναι μυστικό πως χρειάζεσαι ένα ειλικρινές μπράβο και ένα ζεστό χαμόγελο από τον/την προϊστάμενο σου ή τους δικούς σου ανθρώπους κάθε φορά που κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Πόσο μάλλον τώρα που νιώθεις την εμπιστοσύνη που είχες στον εαυτό σου νʼ απομακρύνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Επειδή πολύ αέρα μοιάζουν να έχουν πάρει μερικοί/ες συνάδελφοι σου και σε νομίζουν για το εύκολο θύμα για να φορτώσουν τις γκάφες τους, ο αστρολόγος σου συστήνει σήμερα επίθεση, ξεμπρόστιασμα και ξεκαθάρισμα των ορίων σου. Α και αν η ένταση παραμείνει ως το βράδυ, καλύτερη συνταγή ηρεμίας είναι το σεξ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτές τις ημέρες ακούς με προσοχή τις απόψεις, τις θέσεις ή τα παράπονα των γύρω σου. Δεν είναι ότι γιατί θες να γίνεις αρεστός/η, αλλά αποκωδικοποιείς τι συμβαίνει στο μυαλό και τη ζωή τους και μπορείς με ευκολία στη συνέχεια να απορρίψεις μερικούς/ες από αυτούς/ες. Αφού είσαι σε φάση που ξεφορτώνεσαι ανούσιες σχέσεις, τουλάχιστον ας έχεις και τα πειστήρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι πιθανόν να ζεις μια εξαντλητική ρουτίνα εδώ και καιρό, η οποία περιλαμβάνει να τρέχεις για την επιβίωση σου, για τη δουλειά σου, για την οικογένειά σου – για όλους γενικά εκτός από τον εαυτό σου. Οι μέρες αυτές λοιπόν είναι και οι πιο επικίνδυνες για να κάνεις μπαμ! Ελπίζω μετά το ξέσπασμα νεύρων να ακολουθήσει μια περίοδος που θα θέσεις νέες προτεραιότητες. Αλλιώς το σώμα σου θα αναλάβει να ξεσπάσει για εσένα – και δεν το θες αυτό…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναπροσαρμογής προτεραιοτήτων, σχεδιασμού του επαγγελματικού μέλλοντος ή ανοίγματος σε νέο κύκλο γνωριμιών που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά, η λογική αντιμετώπιση είναι να αισθάνεσαι ανακούφιση από την απουσία ενός/μιας συντρόφου (αν είσαι σε σχέση και συμβαίνει αυτό, δεν το σχολιάζω περαιτέρω). Όμως να ξενερώνεις με όλα εξαιτίας μιας απουσίας, ε αυτό ναι είναι παράλογο!

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET