ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/04/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ίσως ξυπνήσεις με την αίσθηση […]

Neopolis Team

18 Απριλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ίσως ξυπνήσεις με την αίσθηση πως αυτό που ζεις, οι άνθρωποι που έχεις κοντά σου, η δουλειά σου, η πόλη που μένεις, όλα είναι λάθος, λάθος, λάθος. Και όταν ξεκινάς έτσι καλύτερα να μην σε πλησιάσει άνθρωπος..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σήμερα έχεις χρόνο και διάθεση μόνο για τους οικείους σου ή για τον εαυτό σου! Αυτό σημαίνει πως στη δουλειά μάλλον θα είσαι πιο σιωπηλός κι από Ινδό φακίρη σε διαλογισμό και έτοιμος/η να εκραγείς σ’ όποιον/α νομίζει πως είσαι ο/η ψυχολόγος του/της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ας είμαστε ειλικρινείς! Αυτό που σου τι σπάει ακόμη περισσότερο από τα συναισθηματικό χηλό που σιγοβράζει μέσα σου εδώ και εβδομάδες, είναι πως εξαιτίας του δεν μπορούσες τόσο καιρό να ασχοληθείς με θέματα όπως: νέα ενδιαφέροντα, κοινωνική ζωή, αβασάνιστα χαμόγελα, καινούργιες γνωριμίες. Όχι πια! Αλλάζεις ήδη από σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σε βασανίζουν ακόμη οι δαίμονες της υλικής εξασφάλισης και των σωματικών αντοχών σου ενώ ταυτόχρονα παλεύεις να δημιουργήσεις μια σχέση που να είναι λειτουργική και όχι ψυχωτική. Τα αιτήματά σου ποτέ δεν ήταν πιο σωστά. Το λάθος είναι πως προσπαθείς να τα φορέσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που όσο και να θες δεν θα γίνουν ποτέ αυτό που ονειρεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι επόμενες μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας…) ή απλά να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς. Μόνο άσε τα μεγάλα λόγια γιατί δεν σου πάνε! Μίλα με πράξεις.

[scis id=”59″]

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Για να παραμένεις δραστήριος/α και να έχεις ζωντάνια πρέπει να σε διακατέχει μια εσωτερική ηρεμία. Ήδη από σήμερα, αν δεν πνίξεις όλη σου τη μέρα με υποχρεώσεις και δουλειές, θα νιώσεις να σε καταλαμβάνει μια αίσθηση γαλήνη της και πως βρίσκεσαι στο σωστό μονοπάτι, ότι (υπο)σχέσεις κι αν θυσίασες ή απομυθοποιήσες τον τελευταίο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μερικές μέρες, όπως σήμερα, ξυπνάς με αυτή την διάθεση που δεν συναντά εύκολα κανείς σε άλλα ζώδια: θα προξενήσεις με τη συμπεριφορά σου ζήλιες, εντάσεις, αντιμαχίες μόνο και μόνο για να τεστάρεις τον/την σύντροφο σου, να εξερευνήσεις τα όρια του/της και έπειτα να τον/την ηρεμήσεις στο κρεβάτι. Α, και αν είσαι μόνος/η, είναι από τις μέρες που φλερτάρεις χωρίς ακριβώς να ξέρεις αν θες ή δεν θες κάτι. Αχ αυτά τα ένστικτα σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Φρόντισε σήμερα να υιοθετήσεις το γνώριμο και επιτυχημένο στυλ σου “Δες το μάτι μου που γυαλίζει, δεν αστειεύομαι όταν σου λέω πως μου ανάβουν τα λαμπάκια”. Πρακτικά μια χαρά είσαι, απλά για να παραμείνεις έτσι πρέπει να κόψεις από νωρίς το βήχα σε μερικούς/ές στο χώρο εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα έχοντας από πάνω σου το υπαρξιακό άγχος του Πλούτωνα που σε καλύπτει με τη ζοφερή σκιά του. Από την άλλη πλευρά θα ήταν ανόητο να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου και να περιμένεις παγωμένος/η τις εξελίξεις γύρω σου. Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Αιγόκερε. Αυθεντικά. Κοιτώντας μόνο εντός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Με το να έχεις πέσει με το μούτρα στη δουλειά για να εξασφαλίσεις οικονομικά το μέλλον σου (και αυτό θέλει πολύ περισσότερη δουλειά απʼ όση υπολόγιζες αρχικά), η κοινωνική σου ζωή λειτουργεί μάλλον με εξάρσεις κοινωνικότητας και μεγάλα διαστήματα αποχής από παρέες ενδιάμεσα. Αυτό από μόνο του αρκεί να προξενήσει εντάσεις με τους/τις φίλους/ες σου. Μην κακιώνεις όμως, από ενδιαφέρον παραπονιούνται κι αυτοί/ες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όχι άλλο κάρβουνο! Πως περιμένεις νʼ αλλάξει κάτι στα ερωτικά σου αν δεν αποφασίσεις τι θες τελικά; Τρυφερότητα; Περιπέτεια; Εξασφάλιση; Διάρκεια; Έξαψη; Λειτουργική καθημερινότητα; Συγνώμη αλλά η απάντηση «Τα θέλω όλα!» είναι εφηβική αφέλεια και όχι ενήλικη συμπεριφορά.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET