ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/04/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μην δυσανασχετείς αν έχεις ακόμη τόση δουλειά και εκκρεμούν υποχρεώσεις που θα γέμιζαν 100φυλλο τετράδιο. Έχεις τόσο δυνατή εκκίνηση σήμερα που μέχρι να φτάσει τʼ απόγευμα θα έχεις ξεμπερδέψει με τα περισσότερα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι γνωστό Ταυρίσιο ελάττωμα να μην πιστεύεις στην γοητεία σου και το μαγνητισμό σου – […]

Neopolis Team

17 Απριλίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μην δυσανασχετείς αν έχεις ακόμη τόση δουλειά και εκκρεμούν υποχρεώσεις που θα γέμιζαν 100φυλλο τετράδιο. Έχεις τόσο δυνατή εκκίνηση σήμερα που μέχρι να φτάσει τʼ απόγευμα θα έχεις ξεμπερδέψει με τα περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι γνωστό Ταυρίσιο ελάττωμα να μην πιστεύεις στην γοητεία σου και το μαγνητισμό σου – μην ξεχνάς πως εσύ εμπιστεύεσαι ότι φαίνεται, αγγίζεται, λέγεται ενώ ο θαυμασμός, ειδικά από το άλλο φύλο, είναι συχνά σιωπηλός και μυστικοπαθής. Μην γκρινιάζεις λοιπόν και παίξε το παιχνίδι των σκιών της γοητείας αυτή την εβδομάδα. Το ‘χεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, το να υποστηρίζεις τόσο φανατικά πως οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι το μόνο που σε απασχολεί αυτή την εποχή, δε φαίνεται να σε βοηθά να κατευνάσεις το άγχος που σου προξενούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Μην εκτίθεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, ας είμαστε ειλικρινείς: σε έχει βοηθήσει έστω στο ελάχιστο τους τελευταίους μήνες αυτή η συνεχής προσπάθεια εκλογίκευσης του ερωτικού ανικανοποίητου; Τότε γιατί το συνεχίζεις και δεν αποδέχεσαι ότι, μέχρι νεοτέρας, η επικοινωνία μυαλού – καρδιάς παραμένει βραχυκυκλωμένη;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που το να έχεις μια ήρεμη προσωπική ζωή και ταυτόχρονα να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την επαγγελματική σου ρουτίνα μοιάζει άπιαστο όνειρο. Ή η μια, ή η άλλη θα σου τσακίζει το νευρικό σύστημα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Έχεις ανάγκη από αέρα, ανανέωση, περιπέτεια. Αυτό σημαίνει πως σήμερα μπορείς: να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για το άμεσο μέλλον (όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά), να βγεις σε μαγαζιά με έθνικ αποχρώσεις και ακούσματα, να φλερτάρεις με την αθωότητα ενός εφήβου και τις προθέσεις ενός δολοφόνου. Δεκτοί και όλοι οι συνδυασμοί των παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ιδανικά η μέρα θα έπρεπε να ξεκινήσει με σεξ, μετά τη δουλειά να ακολουθήσει σεξ και η βραδιά να κλείσει με σεξ. Αν δεν υπάρχει υποψήφιος/α συνοδοιπόρος για ταξίδια πάθους στα αμαρτωλά σεντόνια σου έχασες! Ίσως προλαβαίνεις βέβαια να καλύψει τα χαμένα επεισόδια μέχρι το βράδυ. Οπότε που καταλήγουμε; Δεν μένουμε μέσα σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα ίσως αποδειχτεί η πιο ευχάριστη/ήρεμη/χαλαρή που έχεις περάσει εδώ και πολύ καιρό. Κι αυτό γιατί σήμερα ξυπνάς με ανανεωμένο το Σκορπίσιο σου χάρισμα να περνάς εκστατικά με τους ανθρώπους που έχεις κοντά στην καρδιά σου (σύντροφο ή φίλους) και να αδιαφορείς παγερά για τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη Γη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα μην μπλέξεις σε καυγάδες με συναδέλφους. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν/καμιά τις σκέψεις σου. Μην χασομεράς στο ασανσέρ ή στο δρόμο φλερτάροντας άσκοπα. Μην καταφύγεις σε φαστφούντ αν πεινάς. Μην πιείς περισσότερο αλκοόλ από όσο αντέχεις. Με άλλα λόγια, μην παρεκτρέπεσαι σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Επειδή τελευταία έχω την αίσθηση πως προσπαθείς να πλάσεις τον εαυτό σου σαν ζυμάρι για να παραμένει λειτουργική η σχέση σου (αν είσαι σε μια) ή για να προσελκύσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, σε ρωτάω ευθέως: Έχεις χάσει το μυαλό σου; Αν υπάρχει μια πιθανότητα να είσαι ευτυχισμένος/η με τον έρωτα είναι να μην αναγκάζεσαι να παίρνεις ότι σχήμα και μορφή διατάζει ο/η άλλος/η. Σύμφωνοι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η αλήθεια είναι πως στα περισσότερα ζητήματα της ζωής σου είσαι αρκετά λογικός/η και απόλυτα προσγειωμένος/η. Σε όλα εκτός από τις προσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα επανέρχεται το γνωστό δίλλημα: το μυαλό σου σού λέει πως πρέπει να δώσεις ακόμη μια ευκαιρία για μια σημαντική (ερωτική ή φιλική) σχέση, όμως η καρδιά σου λέει ένα στοιχειωμένο: «Προχώρα! Προχώρα!»

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET