ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, είναι πράγματι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως κρατάς τελευταία το στόμα σου κλειστό σε πείσμα όλων των προκλήσεων. Όμως αν επιμένουν να σε προκαλούν έχεις το ελεύθερο να ορμήσεις… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Χρειάζεσαι πλέον ανθρώπους που είναι 100% σίγουροι πως θέλουν να είναι δίπλα σου, χωρίς να σκέφτονται αλλά […]

Neopolis Team

17 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, είναι πράγματι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως κρατάς τελευταία το στόμα σου κλειστό σε πείσμα όλων των προκλήσεων. Όμως αν επιμένουν να σε προκαλούν έχεις το ελεύθερο να ορμήσεις…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Χρειάζεσαι πλέον ανθρώπους που είναι 100% σίγουροι πως θέλουν να είναι δίπλα σου, χωρίς να σκέφτονται αλλά ενδεχόμενα ή να προβληματίζονται. Πρέπει να καταλάβεις όμως και εσύ πως δεν έχει σημασία αν θα είναι για μια μέρα ή για μια ζωή. Αρκεί, για όσο είναι δίπλα σου, να θέλουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είναι σχεδόν βέβαιο αυτές τις μέρες πως κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη αισθάνεσαι αρκετά γοητευτικός/η. Όμως για κάποιο καταραμένο λόγο (γκαντεμιά να το πω;) καθόλου ενδιαφέρον δεν έχουν οι άνθρωποι τριγύρω σου. Δώρο άδωρο η σαγήνη αυτές τις μέρες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αγάπης αγώνας άγονος; Όχι, δεν νομίζω! Όσο ξέρεις πως η καρδιά σου μπορεί ακόμη να βροντάει σαν ταμπούρλο των Ζουλού για κάποιον/α, ούτε η απόσταση, ούτε η απώλεια μπορεί να σου στερήσει το πώς ένιωσες και νιώθεις. Για μια φορά νιώσε τι ευλογία είναι που έζησες κάποιες στιγμές αντί να καταριέσαι που δεν κράτησαν!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μέλλον! Αυτή είναι η λέξη κλειδί! Κοίταξε μπροστά στους επόμενους στόχους (προσωπικούς και επαγγελματικούς) που σε περιμένουν. Είναι εκεί. Σου κλείνουν το μάτι κάθε δευτερόλεπτο. Κυνήγησε τους με πάθος, ανεξάρτητα του τι μπορεί να σου συνέβη τις άλλες φορές που προσπάθησες. Τώρα δεν θα σου αντισταθούν, γιατί τώρα τους θες κολασμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Υποσχέσου στον εαυτό σου πως από εδώ και στο εξής θα κυνηγάς μόνο τους στόχους και τις φιλοδοξίες που ξέρεις πως θα σε κάνουν να φουσκώνεις σαν παγόνι από την υπερηφάνεια αν τους πετύχεις στο τέλος. Ποτέ ξανά πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια στα όνειρα κάποιων άλλων που γίνονται ασφυκτικά καλούπια για την ψυχή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, φυσικά και έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Φυσικά και θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις από το πρωί σε συναδέλφους και συγγενείς πως δεν σε αφορούν για τις επόμενες 24ώρες τα προβλήματα τους και οι φοβίες τους! Κοίτα να δεις που ο Κρόνος σου πάει μερικές φορές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Προσπάθησε να αποκλείσεις από το μυαλό σου τις λέξεις χρήμα, αμοιβή, ποσοστά, φόρος, λογαριασμοί για το επόμενο διήμερο… Ναι, επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα για να το πετύχεις: από το να εκδράμεις σε μια παραλία/δάσος/λαγκάδι στη μέση του πουθενά, μέχρι να εξαντλήσεις σωματικά τον/την σύντροφο σου με μαραθώνιο σεξ μέχρι να ζητήσει έλεος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη πάμε ντουέτο: I just want to feel real love, feel the home that I live in. ʽCause I got too much life, running through my veins, going to waste. Ναι, το έχεις ανάγκη να συμβεί ρε γαμώτο επιτέλους! (Κι αν ανήκεις σʼ αυτούς/ες που τους συνέβη, ξέρεις που πρέπει να βρίσκεσαι απόψε…)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, επειδή ούτε πολλές δυνάμεις έχεις για να τις σπαταλάς σε άσκοπες διενέξεις, ούτε και χρόνο να σπαταλάς, όποιος/α στη δουλειά έχει νευράκια να σταλεί πακέτο στον ψυχαναλυτή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, αν χθες ήσουν υπερβολικά επιθετικός/η σʼ όποιον προσπαθούσε να χαλάσει τη διάθεση σου ή να ωραιοποιήσει τη ζωή σου, σήμερα η στάση σου είναι πολύ πιο παγωμένη κι αποστασιοποιημένη. Άσε τους/τις να σκούζουν λέμε! Γίνονται σχεδόν διασκεδαστικοί/ες στο τέλος…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, σήμερα έχεις ανάγκη μόνο από τον εαυτό σου. Ιδανικά θα έμενες σπίτι σου, θα αφιέρωνες χρόνο για να χαλαρώσεις το σώμα σου και το μυαλό σου και θα άφηνες έξω από την πόρτα όλα τα προβλήματα των διαπροσωπικών/οικογενειακών σχέσεων. Αφού αυτό θες γιατί δεν το κάνεις μετά τη δουλειά;

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET