ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, επειδή είναι πολύ πιθανό σήμερα να αισθάνεσαι πνευματικά/επικοινωνιακά μπλοκαρισμένος, αν δεν είσαι σίγουρος/η γι’ αυτά που θες να πεις, καλύτερα να μην μιλήσεις παρά να […]

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, επειδή είναι πολύ πιθανό σήμερα να αισθάνεσαι πνευματικά/επικοινωνιακά μπλοκαρισμένος, αν δεν είσαι σίγουρος/η γι’ αυτά που θες να πεις, καλύτερα να μην μιλήσεις παρά να πας να το παίξεις έξυπνος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όταν χαίρεσαι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να είναι δίπλα σου, όμως όταν ξενερώνεις… ε τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να θες δίπλα σου. Είτε γιατί βλέπεις τις εκκρεμότητες στη δουλειά να στοιβάζονται, ενώ θα έπρεπε να ελαττώνονται, είτε γιατί προσμένεις μια συνάντηση που σε αγχώνει, δεν μπορείς να βρεις ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, σίγουρα θα ήθελες σήμερα να είσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, όμως είσαι στη φάση του κύκλου σου που δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται όπως θέλουν οι άλλοι. Ας σε αποδεχτούν κι έτσι αν σ’ αγαπάνε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, επιτρέπεται να καταφύγεις στα πιο επικά/ευρηματικά ψέματα που μπορείς να σκαρφιστείς για να αποφύγεις αναποφάσιστους/ες εραστές/ερωμένες ή τον/την προϊστάμενο σου που έχει κεφάκια για καυγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, καθώς σήμερα η επιμονή και το πείσμα σου θα αγγίξουν ρεκόρ υψηλών τιμών, ο μόνος τρόπος να αποφύγεις συγκρούσεις και τσακωμούς είναι να αποφεύγεις εκείνους/εκείνες που ψάχνονται συνήθως για καυγά. Αν θες να το κάνεις επιδεκτικά κιόλας, κανένα πρόβλημα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απορροφούσες όλους τους συναισθηματικούς σου κραδασμούς και θα σκεφτόσουν και μια πιπεράτη ιστορία για ποιο λόγο εξαφανίστηκες χθες βράδυ από όλους και όλα … Όμως δεν είναι φυσιολογικές οι συνθήκες και η παραδοχή πως έχεις κορεστεί από σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά μάλλον σε κρατάει στη κόψη του ξυραφιού και σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, λένε πως η παράνοια και η ευφυΐα χωρίζονται από μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Σήμερα οι απόψεις των γύρω σου θα σου μοιάζουν τόσο παγιωμένες και αρτηριοσκληρωτικές (λες και χτυπάς πάνω σε τοίχους από μπετόν) που η έκρηξη δεν είναι μακριά. Προστατέψου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, με τις ψυχολογικές σου άμυνες ένα βήμα πριν την παράδοση, δεν λέει να επιτρέπει σε συναδέλφους ή/και συγγενείς να σε επηρεάζουν με την πεσμένη διάθεση τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν μια μέρα περνά στο χώρο εργασίας χωρίς να συμβαίνει τίποτα που να ταράζει τα νερά, δίχως ακραίες συμπεριφορές ή νεύρα, τότε είσαι ευτυχισμένος/ή. Και όταν συμβαίνει αυτό, ανοίγεις την καρδιά σου και ζητάς παρέα, φίλους, κοινωνική εμπλοκή. Ναι, σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου συμβεί. Ο αστρολόγος σου στο εύχεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δεν θα είσαι παρών/παρούσα σε ό,τι συμβαίνει. Θα είσαι κάπου αλλού. Ίσως θα ονειροπολείς, ίσως έχεις κανονίσει το ρεπό σου και θα πιείς ένα καφέ κάπου που το μάτι σου θα βλέπει ορίζοντα ή ακόμη και να βουτήξεις στις αναμνήσεις εποχών που δεν είχες τόσα άγχη στο κεφάλι σου. Είναι υγεία να ξεφεύγει ο νους σου που και που. Μην τον προβληματίσεις πάλι σήμερα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όχι, οι κόντρες στη δουλειά δεν γίνονται αναίτια. Όχι, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι/ες που σε στριμώχνουν. Όχι, δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι η βαλίτσα. Ναι Ιχθύ, έχεις χάσει εδώ και καιρό την αίσθηση πληρότητας από την εργασία που βρίσκεσαι και από την καθημερινότητα που ζεις. Δες την μεγάλη εικόνα. Τα όνειρα σου έχουν μέγεθος εφήβου και η δουλειά σου είναι ρούχο για πεντάχρονο.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET