ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 16/10/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν και η μέρα ξεκινά με μουδιασμένη διάθεση και η μετάβαση στην δουλειά μοιάζει με την πορεία στο Γολγοθά, δεν θα σου πάρει περισσότερο από μερικές ώρες να ξαναβρείς την χαμένη ενέργεια σου. Και ποιος/α να κρατήσει το στόμα σου κλειστό από ʽκει και πέρα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μπορείς να […]

Neopolis Team

16 Οκτωβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν και η μέρα ξεκινά με μουδιασμένη διάθεση και η μετάβαση στην δουλειά μοιάζει με την πορεία στο Γολγοθά, δεν θα σου πάρει περισσότερο από μερικές ώρες να ξαναβρείς την χαμένη ενέργεια σου. Και ποιος/α να κρατήσει το στόμα σου κλειστό από ʽκει και πέρα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα μέσα στο κεφάλι σου και να σκέφτεσαι ενδεχόμενα και κόντρα ενδεχόμενα σχετικά με την διαπροσωπική σου ζωή. Ή μπορείς να εκμεταλλευτείς την πνευματική σου υπερδιέγερση και να ξεμπερδέψεις στο μισό χρόνο με όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου φαίνεται καλό σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν η φράση «Στα τσακίδια!» σου φέρνει στο μυαλό κάποιον/α από τον κοινωνικό σου κύκλο, τότε γιατί δεν του/της τα λες στα ίσα μέσα στις επόμενες μέρες; Α και να μην το ξεχάσω: κανείς/καμία εκεί έξω δεν έχει ευγενικές προθέσεις τις επόμενες μέρες – όλοι/ες κάτι θέλουν από εσένα (αγγαρεία, συμβουλή, να σε κατηχήσουν) και θα σε πιέσουν μέχρι να το πάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν για κάθε «Πρόσεχε!», «Μη βιάζεσαι!», «Οργανώσου!» που ακούς τελευταία σου έδιναν και ένα ευρώ, θα είχες γίνει ζάμπλουτος/η. Ακόμη ένα δύο νʼ ακούσεις σήμερα (που θα τʼ ακούσεις να μου το θυμηθείς) θα πάρεις τέτοιες ανάποδες που… Που… Που επιτέλους θʼ αρχίσεις πάλι να συμπεριφέρεσαι σαν Λέοντας! Δηλαδή; Σʼ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε (τραγουδιστά παρακαλώ…)!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, όταν προσπαθείς να μάθεις τα πάντα για το παρασκήνιο στο γραφείο χρονοτριβείς. Κι όταν προσπαθείς να προβλέψεις τις εξελίξεις αυταπατάσαι. Που πήγε η περίφημη υπομονή σου;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ρε δεν πάνε να δουν αν στρίβεις από τη γωνία, που θα σου πουν ότι «Το χρήμα πολύ εμίσησαν, τη δόξα ουδείς». Όποιος/α μισεί το χρήμα παρακαλείται να παρουσιαστεί μπροστά σου πάραυτα και να σου παραδώσει την περιουσία του/της! Κανείς, ε; Εξυπνάκηδες όλοι! Σταδιάλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μωρέ εσύ το ξέρεις πως 9 στις 10 διενέξεις έχεις δίκιο, αφού ότι βγαίνει από το στόμα σου το έχεις επεξεργαστεί εκατοντάδες ώρες μέσα στο μυαλό σου. Το θέμα είναι η περηφάνια και το πείσμα των γύρω σου που δεν τους επιτρέπει να υποχωρήσουν. Και κάπου εκεί τα παίρνεις στο κρανίο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η εργασιακή καθημερινότητα βελτιώνεται, οι σχέσεις στο γραφείο αναθερμαίνονται, η προοπτική για δραστηριότητες/εξόδους μέσα στην εβδομάδα υπάρχει… Όμως κάτι λείπει ρε γαμώτο! Και δεν είναι τόσο η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις (εύκολο), είναι ότι δεν βρίσκεται κάποιος/α εκεί έξω που νʼ αξίζει τον κόπο. Α ναι ξέχασα, μπορεί να είσαι και στην κατηγορία που έχεις βρει τον/την αξιόλογο/η και δεν είναι διαθέσιμος/η. Κουράγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είναι εκνευριστικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους, που δεν είναι δέσμιοι οικογενειακών υποχρεώσεων (και εδώ δεν εννοώ παντρεμένοι/ες ντε και καλά!), να παίρνουν οικονομικά ρίσκα και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να επηρεάζει την αποδοτικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Πολλοί/ες Υδροχόοι ανακαλύπτουν πως το πλεονέκτημα του να ξέρεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις είναι πως μπορείς να πάρεις τρελά ρίσκα. Αν έχεις ξεκινήσει από την καριέρα σου, μια συμβουλή: μην την πατήσεις πιστεύοντας πως αρκεί μόνο η θέληση για επιτυχία. Χρειάζονται θυσίες στην προσωπική σου ζωή. Αντέχεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τις επόμενες μέρες καλείσαι να πάρεις μερικές αποφάσεις τόσο σχετικά με το ποιοι άνθρωποι του κοινωνικού σου κύκλο θα έχουν προτεραιότητα και ποιοι/ες θα πρέπει να συνηθίσουν σε λιγότερη επαφή μαζί σου. Αντίστοιχα κάποιοι/ες Ιχθύες πρέπει να κάνουν μια επιλογή σχετικά με επαγγελματικές συνεργασίες που υπάρχουν και άλλες που ανοίγονται. Σε θέλω συγκεντρωμένο/η τώρα!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET