ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ήπια συμπεριφορά, σοβαρότητα στην επικοινωνία, μετρημένα λόγια. Η μέρα ή θα εξελίσσεται με τον τρόπο και την ταχύτητα που θες εσύ ή δεν θα εξελίσσεται καθόλου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι μια απʼ αυτές τις μέρες που η δουλειά δεν μοιάζει τόσο με κάτεργο αλλά σαν την μόνη διέξοδο ώστε να […]

Neopolis Team

16 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ήπια συμπεριφορά, σοβαρότητα στην επικοινωνία, μετρημένα λόγια. Η μέρα ή θα εξελίσσεται με τον τρόπο και την ταχύτητα που θες εσύ ή δεν θα εξελίσσεται καθόλου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είναι μια απʼ αυτές τις μέρες που η δουλειά δεν μοιάζει τόσο με κάτεργο αλλά σαν την μόνη διέξοδο ώστε να μην βασανίζεσαι από σκέψεις για το μέλλον σου. Κι αυτό είναι σωτήριο μέρες σαν τη σημερινή!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, βάλε και καμιά γκαρίδα στους γονείς σου ή/και σε μερικούς/ες φίλους/ες που προσπαθούν με κάθε αφορμή να σε πανικοβάλλουν για την οικονομική σου ασφάλεια (1ος γύρος επαναφοράς στον γνήσιο εαυτό σου).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Στην πρώτη προσέγγιση θα εμφανίζεσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/η και συγκροτημένος/η στους γύρω σου. Θα μιλάς με προσοχή, θα ακούς με ενδιαφέρον, θα συμμετέχεις σε συζητήσεις. Εσωτερικά όμως κοχλάζει ένας ανάμικτος ζωμός από ανασφάλεια και ανικανοποίητους πόθους που φλογίζεται συνεχώς από αναμνήσεις (ναι, ναι, πάλι αυτές…). Ας ελπίσουμε ότι απλώς θα έχεις ταραγμένο ύπνο και δεν θα σε πάρει εντελώς από κάτω.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, αν στη μάχη μεταξύ διάθεσης και αρνητικών σκέψεων κερδίζουν πάντα οι δεύτερες, τότε εσύ προκοπή δεν θα δεις κι ο αστρολόγος σου θα γίνει γραφικός γράφοντας τα ίδια και τα ίδια! Βγες έξω στον κόσμο με αέρα και μην τα κλωθογυρίζεις στο κεφάλι σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, πόσες φορές πρέπει να επαναλάβουμε πως, όσο περισσότερο πρόθυμος/η δείχνεις να μπαλώνεις τρύπες άλλων, τόσο πιο πολύ θα σ’ εκμεταλλεύονται. Κοίτα τη δουλειά σου κι άσε τους άλλους/τις άλλες να κουρεύονται!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Στις παρούσες συνθήκες, που όλα εκεί έξω σου δείχνουν πως ή θα γίνεις σοβαρός/η και υπεύθυνος/η σε σημείο που να σε μπερδεύουν με Αιγόκερω ή που θα γονατίσεις, μέρες σαν τη σημερινή είναι μια όαση: η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου υπερβαίνει την προσπάθεια όλων να βάλλον τη ζωή σου σε κουτάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, αφού η καλύτερη αντιμετώπιση της ζωή που γνωρίζεις (έχεις Master και PhD μη σου πω) είναι η επίθεση, μην προσπαθείς να το παίξεις συμβιβαστικός/η. Ειδικά σήμερα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
“Μαμά μη με ξυπνάς! Δεν θέλω να πάω σχολείο!”… Εντάξει μπορεί να μην έχεις σχολείο πλέον (εκτός κι αν μας κρύβεις κάτι…) αλλά έχεις ένα εργασιακό χώρο που πρέπει να βρίσκεσαι. Και σήμερα θα προτιμούσες ο χρόνος να κάνει ένα άλμα και να προσπεράσει το οκτάωρο που πρέπει να δουλέψεις. Bad news: Δεν πρόκειται να συμβεί! Όσο πιο γρήγορα το χωνέψεις, τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσει η μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ελπίζω να ξεκαθαρίσεις νωρίς νωρίς σήμερα πως δεν είσαι σε φάση για να σε πιέζουν με υπερβολικές απαιτήσεις στη δουλειά και πως χρειάζεσαι πιο ήπιους τόνους για να λειτουργήσεις. Αν δεν το κάνεις, απλά αισθάνομαι οίκτο για εκείνον/η που θα σε φτάσει στα όρια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Φτου να μην το γρουσουζέψουμε, όμως σήμερα έχεις αρκετή συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητες σου ώστε τουλάχιστον νʼ αντιδράς υγιώς όταν σε κατηγορούν πως δεν δουλεύεις αρκετά ή δεν δίνεις την δέουσα προσοχή στις υποχρεώσεις σου. Βρισιές, κατάρες, μάγια και βουντού επιτρέπονται δίχως δεύτερη σκέψη (κι ας μην πιστεύεις σʼ αυτά)…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Από τη στιγμή που μπήκες τις τελευταίες μέρες στην διάθεση οριστικού κι αμετάκλητου ξεσκαρταρίσματος σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, θέσε σαν κριτήριο διαγραφής κάποιου/ας από την επόμενη μέρα της ζωής σου, όχι το κατά πόσο ταιριάζεις ή όχι μαζί του/της, αλλά κατά πόσον ήταν συνεπής στο πέρασμα από τα λόγια στις πράξεις.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET