ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/07/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή για μελλοντικά σχέδια με φίλους και συνεργάτες. Όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις, στο τέλος θα τσακωθείς κιόλας. Προστατεύσου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα μέσα στο κεφάλι σου και να σκέφτεσαι ενδεχόμενα και κόντρα ενδεχόμενα σχετικά με την […]

Neopolis Team

15 Ιουλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή για μελλοντικά σχέδια με φίλους και συνεργάτες. Όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις, στο τέλος θα τσακωθείς κιόλας. Προστατεύσου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα μέσα στο κεφάλι σου και να σκέφτεσαι ενδεχόμενα και κόντρα ενδεχόμενα σχετικά με την διαπροσωπική σου ζωή. Ή μπορείς να εκμεταλλευτείς την πνευματική σου υπερδιέγερση και να ξεμπερδέψεις στο μισό χρόνο με όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου φαίνεται καλό σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν η φράση «Στα τσακίδια!» σου φέρνει στο μυαλό κάποιον/α από τον κοινωνικό σου κύκλο, τότε γιατί δεν του/της τα λες στα ίσα μέσα στις επόμενες μέρες; Α και να μην το ξεχάσω: κανείς/καμία εκεί έξω δεν έχει ευγενικές προθέσεις τις επόμενες μέρες – όλοι/ες κάτι θέλουν από εσένα (αγγαρεία, συμβουλή, να σε κατηχήσουν) και θα σε πιέσουν μέχρι να το πάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν για κάθε «Πρόσεχε!», «Μη βιάζεσαι!», «Οργανώσου!» που ακούς τελευταία σου έδιναν και ένα ευρώ, θα είχες γίνει ζάμπλουτος/η. Ακόμη ένα δύο νʼ ακούσεις σήμερα (που θα τʼ ακούσεις να μου το θυμηθείς) θα πάρεις τέτοιες ανάποδες που… Που… Που επιτέλους θʼ αρχίσεις πάλι να συμπεριφέρεσαι σαν Λέοντας! Δηλαδή; Σʼ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε (τραγουδιστά παρακαλώ…)!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, όταν προσπαθείς να μάθεις τα πάντα για το παρασκήνιο στο γραφείο χρονοτριβείς. Κι όταν προσπαθείς να προβλέψεις τις εξελίξεις αυταπατάσαι. Που πήγε η περίφημη υπομονή σου;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ρε δεν πάνε να δουν αν στρίβεις από τη γωνία, που θα σου πουν ότι «Το χρήμα πολύ εμίσησαν, τη δόξα ουδείς». Όποιος/α μισεί το χρήμα παρακαλείται να παρουσιαστεί μπροστά σου πάραυτα και να σου παραδώσει την περιουσία του/της! Κανείς, ε; Εξυπνάκηδες όλοι! Σταδιάλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η αρχή της μέρας σου μοιάζει λες και κάποιος έσβησε τα χρώματα και όλα μοιάζουν μουντά και γκρίζα στο κόσμο. Η συνέχεια όμως σου επιφυλάσσει πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις – συναντιέσαι με φίλους/ες, διαβάζεις/μαθαίνεις ευχάριστα νέα, βουτάς στα σεντόνια με παρέα και περνάς από το καλησπέρα στο καλημέρα της επόμενης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Δεν είναι λύση να βασανίζεσαι με σκέψεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ακόμη και όταν πέφτεις για ύπνο. Όσο κι αν τα σχεδιάσεις/σταθμίσεις/κλωθογυρίσεις στο κεφάλι σου, το ξέρουμε κι οι δύο μας καλά πως στο τέλος η ευκαιρία που θα αρπάξεις από τα μαλλιά καμία σχέση δεν είχε με ότι σκεφτόσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, αν θεωρείς πως είναι πολύ δυσβάσταχτος όρος να πληρώνεσαι αυτή τη στιγμή λιγότερα για αντάλλαγμα ένα επάγγελμα που, παρόλʼ αυτά, σου δίνει μελλοντικές προοπτικές, τότε μπορείς ανά πάσα στιγμή να προχωρήσεις. Αλλιώς μην γκρινιάζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, αν αισθάνεσαι πως σε έχουν καταβάλλει οι υπερβολικές υποχρεώσεις, τα εξαντλητικά ωράρια και η αφόρητη πίεση στη δουλειά, σκέψου το εξής πριν τα παρατήσεις: ποιος/α έδειχνε από τη πρώτη στιγμή πως μπορούν να τον/την φορτώνουν χωρίς να διαμαρτύρεται;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, η τρικλοποδιά που διαχρονικά βάζεις στον εαυτό σου είναι πως πιστεύεις σχεδόν αφελώς στην καλές προθέσεις των συνεργατών/συγγενών/φίλων σου. Σήμερα αν απογοητευτείς ξανά, θα δεις το λάθος σου ή θα κατηγορήσεις πάλι τους πλανήτες;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET