ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/03/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, να δω τα χέρια […]

Neopolis Team

15 Μαρτίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, να δω τα χέρια σου! Ωραία! Μην τα δω να πλησιάζουν σήμερα το πορτοφόλι ή την πιστωτική σου κάρτα! Θα έχεις κακά ξεμπερδέματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, δεν έχει νόημα να επιχειρείς να πείσεις τους γύρω σου με λογικά επιχειρήματα. Αντίθετα μια γκαρίδα θα κάνει την δουλειά αυτή τέλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, αν υπήρχε μετρητής έντασης στον εργασιακό σου χώρο, σήμερα θα χτυπούσε κόκκινο! Πάρε κεφάλια! Μη μασάς και μην υποχωρείς!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, γίνεσαι αφόρητα γοητευτικός/η όταν εκνευρίζεσαι. Μήπως κάποιος/α σήμερα, με το να σε εκνευρίζει, προσπαθεί να σε φλερτάρει, ε; Μήπως;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα με μια παραμένουσα πνευματική κούραση και να καταλήξεις σε μια εγκεφαλική εξάντληση. Ναι, τόσο σημαντικό είναι σήμερα να μην σπαταλιέσαι σε ανούσιες συζητήσεις στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Δεν λέει να φύγει αυτή εσωτερική ανασφάλεια που κουβαλάς τις τελευταίες μέρες σχετικά με το άμεσο επαγγελματικό σου μέλλον. Θες ν’ αλλάξεις τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο χώρο εργασίας, θες να διεκδικήσεις μεγαλύτερο σεβασμό ή ελευθερία κινήσεων… Κι όμως συνεχίζεις να κολλάς και να κολλάς και να κολλάς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πόσο ψέμα είναι πως δεν μπορείς να συγχωρέσεις. Φυσικά και μπορείς! Και θα το κάνεις για εκείνον/η που θα κατέβει από τον εγωιστικό του/της θρόνο και θα παραδεχτεί πως έσφαλε. Θα το κάνεις για τον συγγενή που θα αναγνωρίσει πως έχεις δικαίωμα να μορφώσεις την ιδιωτική σου ζωή όπως θες, κι όχι ακολουθώντας το οικογενειακό μοντέλο. Αλλιώς, θα προχωρήσεις χωρίς ενοχές στο δρόμο που έχεις επιλέξει. Όπως και να έχει, εσύ κερδίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Για κάποιους/ες Τοξότες, αυτές οι μέρες θα παρέχουν άφθονες αφορμές για γνωριμίες με γοητευτικούς ανθρώπους (μια σχέση που ξεκινά αυτές τις μέρες έχει τα εχέγγυα να σου προσφέρει στιγμές ευτυχίας). Για άλλους/ες, ίσως γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια φιλική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα την βιώσουν εσωτερικά και θα νιώσουν πως επουλώνονται από τα πρόσφατα τραύματα του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αυτές τις μέρες σε γραπώνει από το γιακά μια δαιμονισμένη ερωτική διάθεση. Και εκεί που σε πλημμυρίζει και σε παίζει με το μυαλό σου, σκοντάφτει συνεχώς πάνω σε μια υπεραπαιτητική εργασιακή καθημερινότητα. Μπουφ! Προβληματισμοί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Δεν είναι καινούργιο αυτό που θα σου πω: δεν μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους που δεν μπορούν να απολαύσουν το παρόν τους και προσπαθούν να εκβιάσουν εχέγγυα πίστης και παρουσίας σου στη ζωή τους στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, για ποιο λόγο πας και συναντάς/συναναστρέφεσαι/ερωτεύεσαι/συνεργάζεσαι μόνο με τέτοιους, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, ε;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, δεν πρέπει να επιτρέψεις σήμερα σε κανέναν/καμία να παρερμηνεύσει την απαίτηση σου για ηρεμία και αρμονία, σαν αδυναμία. Όχι τίποτα άλλο, εκείνοι/ες θα φάνε το κεφαλάκι τους αν τα βάλλουν μαζί σου. Αλλά γιατί να μην γλιτώσεις εξ αρχής την ένταση; Τρόμαξε τους με το καλημέρα και μετά συνέχισε όπως το σχεδίασες.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET