Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/07/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινές εκρήξεις σου θα είναι ευθέως ανάλογες με το μέγεθος του αισθήματος καταπίεσης που βιώνεις μέσα σε μια σχέση ή από την καθημερινότητα σου. Όσο μεγαλύτερη η καταπίεση, τόσο πιο εμφατική η έκρηξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να πιέσεις τον εαυτό σου να μπει με το ζόρι σε διάθεση για εξόδους. Αν σου προκύψει έχει καλώς, αν όμως ξεκινήσεις από το σπίτι σου με τη σκέψη «Πάμε και βλέπουμε…», άστο καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, κάθε φορά που έχεις ελεύθερο χρόνο αγχώνεσαι γιατί θες να προλάβεις να κάνεις τα πάντα και να ικανοποιήσεις και τους πάντες. Αφού δεν μπορείς ακόμη να κλωνοποιηθείς εξασκήσου πάνω στην άγνωστη σε εσένα τεχνική του «Θέτω προτεραιότητες.»! Οι πιο αγαπημένοι άνθρωποι έρχονται πάντα πρώτοι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, συνέχισε την προσπάθεια που κάνεις να βάλεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις αδιέξοδες ερωτικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών. Ναι, πάλι σε βλέπω να γυρνάς σπίτι σου μόνο για να κοιμηθείς λίγες ώρες… Τι; Κουράστηκες; Έλα! Δεν θέλω τέτοια τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, σήμερα έχεις περίσσεια ενέργειας, όμως αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί αν δεν σε τραβήξει έξω από το σπίτι θα προσπαθήσεις να την εκτονώσεις στη καθαριότητα του σπιτιού ή την προσπάθεια να λύσει πάλι εσύ ολομόναχος/η όλα τα προβλήματα της οικογένεια σου. Δεν βαρέθηκες ακόμη;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, είναι γνωστό πως νιώθεις σαν τρέχεις σε μαραθώνιο με ρυθμούς σπρίντερ και το μόνο που θες σήμερα είναι να χαλαρώσεις με καλή παρέα, χωρίς σκοτούρες και αν σου φέρει κι ένας άνθρωπος τον καφέ στο κρεβάτι μπορεί να κλάψεις από τη συγκίνηση. Με όλες μου τις ευχές…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι ευτυχές πως στη δουλειά σου έχουν αρχίσει να ανοίγουν νέοι δρόμοι (ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, συνεχίζεις με διάθεση να αναζητάς). Όμως το σημαντικό της ημέρας δεν είναι αυτό. Είναι η εσωτερική σου ηρεμία που κερδίζει έδαφος! Είναι πως επιτέλους αποδίδει καρπούς μέσα στις σχέσεις σου, η τακτική της επιθετικής γαλήνης που έχεις υιοθετήσει. Είναι πως χαμογελάς παρότι οι κυνόδοντες σου παραμένουν απειλητικοί για όποιον/α σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν’ ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, υπάρχουν δύο λάθη που δεν σου συγχωρούνται σήμερα: 1) Να προτιμήσεις τους φίλους σου από χρόνο με τον/την σύντροφό σου ή εκείνον/η που σε ελκύει αυτή την περίοδο. 2) Στην περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει κανείς/καμία ερωτικά να ασχοληθείς αποκλειστικά με τη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, επειδή δεν είσαι από τα παιδιά που αντέχουν εύκολα τις κυκλοθυμίες από τον/την σύντροφο τους και τους/τις φίλους/ες τους, αντί να τσακωθείς χωρίς λόγο προτίμησε να φύγεις μακριά. Αν σκαλίσεις λίγο και το κινητό σου όλο και κάποια νορμάλ εναλλακτική παρέα θα βρεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν σήμερα δεν είχες καμία συμβατική υποχρέωση, αν δεν έπρεπε να βρεθείς ξανά στην εργασία σου και να επιτελέσεις τις ίδιες μηχανικές κινήσεις, θα έμενες με μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας. Οι σειρήνες που ηχούν δυνατά Ιχθύ ακούγονται από την καρδιά σου που χτυπά τόσο δυνατά από λαχτάρα για γαλήνη. Τόσο που καλύπτει όλους τους ήχους της καθημερινότητας…

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET