ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/03/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η συνταγή της ημέρας είναι: εργασία με συνέπεια και ρεαλιστική επικοινωνία, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ανασφαλής σχετικά με το αποτέλεσμα της εργασίας σου ή με το αν […]

Neopolis Team

14 Μαρτίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η συνταγή της ημέρας είναι: εργασία με συνέπεια και ρεαλιστική επικοινωνία, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ανασφαλής σχετικά με το αποτέλεσμα της εργασίας σου ή με το αν ο/η άλλος/η που θες να του/της μιλήσεις ενδιαφέρεται για εσένα ή απλά περνά το χρόνο του/της.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

«Ναι, ρε φίλε/ρε κοπελιά! Σήμερα θέλω όταν μιλάω να με ακούς και να σκέφτεσαι λίγο τα λόγια που περνάν απʼ τʼ αυτάκι σου!». Με απλά λόγια, αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις/θέσεις/στάσεις σου στους άλλους (είτε λέγονται συνάδελφοι, είτε οικογένεια, είτε προϊστάμενος/η) το κάνεις σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Φοβίες πάντα θα υπάρχουν στις σχέσεις σου – κανείς/καμιά Καρκίνος δεν μπορεί να τις αποφύγει ακόμη κι αν τις συγκαλύπτει με το ταλέντο Σαιξπηρικού ηθοποιού. Όμως μέρες σαν τη σημερινή έχεις την δυνατότητα να συζητήσεις ανοιχτά γιʼ αυτές με τον/την σύντροφο σου ή τους οικείους σου και νʼ αλαφρώσεις την καρδιά σου. Μη φοβού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σαν λέοντας έχεις ανάγκη από αλληλεπίδραση με κόσμο. Χρειάζεσαι να ακούς φασαρία και γέλια, να βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα, να ψυχαγωγείσαι αλλά και να προσφέρεις απλόχερα χαρά. Και τι στιγμή που συμβαίνουν αυτά είναι συνήθως που εισβάλει ο ρεαλισμός στη ζωή σου να σε προσγειώσει. Ναι, το γνωστό πρόβλημα με τα χρήματα που δεν σʼ αφήνει να χαρείς όσο θες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να σε απασχολεί η καριέρα σου ακόμη και αν δεν δουλεύεις!, 2) Να επισκεφθείς εκείνο το μαγαζί/εστιατόριο/γκαλερί που εδώ και καιρό επιθυμείς, 3) Να κλείσεις το κινητό κατάμουτρα στη μάνα σου μετά την 5η κλήση ανά ώρα. Και απαγορεύεται: Να συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, μην διανοηθείς να επιτρέψεις σε φίλους και συγγενείς να σου δημιουργήσουν σήμερα ενοχές επειδή έχεις καλή διάθεση και θες να περάσεις περισσότερες ώρες διασκεδάζοντας, παρά δουλεύοντας ή κάνοντας τον ψυχαναλυτή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η εβδομάδα ξεκινά με μια τρελή ιδέα να σου έχει καρφωθεί: αν ζεις έντονα, ακούγοντας το ένστικτο σου και χωρίς να σκέφτεσαι εξαντλητικά, ό,τι και να συμβεί στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή εσύ θα επιβιώσεις διάολε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όταν η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στους/στις λίγους/ες που αποκαλείς φίλους/ες και να μην σκορπίζεσαι αριστερά και δεξιά σε τυχαίες εξόδους και παρέες, τότε δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι πλήρης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις στα κρυφά όταν οι άλλοι κοιμούνται το μεσημέρι δουλειά για το γραφείο, 2) Να βάλεις σε τάξη όλο το νοικοκυριό σου (ή απλά τον ιδιωτικό σου χώρο) που το έχεις παραμελήσει, 3) να αντισταθείς στα νεύρα με καλό σεξ ή με ξεσκάσματα σε γαλήνιους προορισμούς. Και απαγορεύεται: Να αρχίσεις να βρίζεις ή να τιμωρείς τον εαυτό σου που δεν προλαβαίνει να είναι τέλειος σε όλα. Κανείς δεν είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να συμπεριφέρεσαι σαν τίγκα στην ορμόνη έφηβος/η με όλους, ακόμη και τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, 2) Να μην θες ούτε να σκεφτείς την προοπτική των δουλειών στο σπίτι, 3) Αν είσαι ερωτευμένος/η να το λες, να το δείχνεις, να ουρλιάζεις. Και απαγορεύονται: Ξενέρωτες φοβίες, ανούσιες διαμάχες, υποχωρήσεις που καταστρέφουν τη διάθεση σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα η προσωπική σου ηρεμία είναι απείρως σημαντικότερη από την παρουσία του έρωτα ή την επικοινωνία με τους οικείους σου. Εσύ σήμερα είσαι σημαντικότερος/η για εσένα από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Μην μπλέκεις λοιπόν σε συζητήσεις και προβλήματα άλλων. Σήμερα κράτα χρόνο για το εσένα και μόνο.
Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET