ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/12/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συχνότητα καυγάδων/εντάσεων/παραπόνων ίσως ενταθεί καθώς πλησιάζει το απόγευμα. Αν έχεις καταφέρει να περάσεις ένα πιο ήρεμο πρωί, ίσως σε βοηθήσει να αντέξεις. Αν όχι, μακριά από βάζα, πιάτα και αιχμηρά αντικείμενα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η ένταση της ημέρας έχει να κάνει με υποχρεώσεις και project στη δουλειά που έχουν […]

Neopolis Team

13 Δεκεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συχνότητα καυγάδων/εντάσεων/παραπόνων ίσως ενταθεί καθώς πλησιάζει το απόγευμα. Αν έχεις καταφέρει να περάσεις ένα πιο ήρεμο πρωί, ίσως σε βοηθήσει να αντέξεις. Αν όχι, μακριά από βάζα, πιάτα και αιχμηρά αντικείμενα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η ένταση της ημέρας έχει να κάνει με υποχρεώσεις και project στη δουλειά που έχουν μείνει πίσω, με το άγχος για το οικονομικό σου μέλλον ή με ένα/μια συνάδελφο που άνετα θα του/της χιμούσες αν δεν σε κράταγε η αξιοπρέπεια σου. Ο πανικός δεν θα σε βοηθήσει πάντως άρα γύρνα το σε σοβαρότητα κι ότι βγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, εργασία και χαρά υφίστανται μόνο στη περίπτωση που εξασφαλίσεις πως δεν θα φλυαρούν όλοι/ες ακατάπαυστα πάνω απʼ το κεφάλι σου όταν δουλεύεις. Και πως το εξασφαλίζουμε αυτό είπαμε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν νιώθεις ευάλωτος/η, παραπονεμένος/η ή έστω ζαλισμένος/η από την ένταση της καθημερινότητας τότε δεν είναι χαζό να πεις «Ναι.» σε προτάσεις για εξόδους ή να κάνεις υπερωρίες; Η λέξη ΗΡΕΜΙΑ σου λέει τίποτα; Αυτό είναι που χρειάζεσαι σήμερα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, ο εγκεφαλικός κινητήρας κινείται με τη ρεζέρβα σήμερα όποτε μην ζορίζεσαι να τα προλάβεις όλα στους συνηθισμένους σου χρόνους! Το μόνο που κάνεις είναι καις πιο γρήγορα όση βενζίνη έχει μείνει στο ντεπόζιτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το έξτρα χρήμα μοιάζει τον τελευταίο καιρό με το Τέρας του Λόχνες. Πολλοί γύρω σου διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους πως υπάρχει αλλά εσύ δεν έχεις δει ούτε την άκρη της ουράς του. Και όλο ψάχνεις και ψάχνεις… Πάντως σήμερα είναι καλή μέρα για κυνήγι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Βήμα 1ο: Άνοιξε την ατζέντα σου. Βήμα 2ο: Δες τι ραντεβού/υποχρεώσεις/δουλειές έχεις. Βήμα 3ο: Άρχισες να μεταθέτεις και να διαγράφεις. Σήμερα πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε βόλτες, κάνε ψώνια, πρόσεξε το σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, αφού είναι αδύνατο σήμερα να κλείσεις το συναισθηματικό σου ραντάρ, τουλάχιστον γίνε επιλεκτικός/η σε ποιους/ες επιτρέπεις να σʼ απασχολούν. Μην φτάσουμε και στα όρια του πονοκεφάλου, ΟΚ?

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

You got to fight, for your right, to party! Θυμάσαι αυτό το τραγούδι – ύμνο των Beastie Boys; Ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου σήμερα. Όχι, όταν λέω πάρτι δεν εννοώ να πάρεις σβάρνα κλαμπ και μπαρ και να γίνει σκνίπα. Εννοώ να ζήσεις το 24ώρο σου σαν έφηβος: τσαμπουκάς στη δουλειά, καλή παρέα και χαμόγελο το βραδάκι. Κουνήσου λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, η επικοινωνία με τους/τις ανωτέρους και τους/τις συναδέλφους σου έχουν γνωρίσει και πιο θερμές μέρες. Αφού όλοι/ες είναι έτοιμοι/ες να αρπαχτούν με το παραμικρό, δεν θα ήταν ανόητο να δώσεις εσύ την αφορμή;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, η διάθεση να εξομαλυνθούν μερικές επαγγελματικές ή/και οικογενειακές σχέσεις επανέρχεται. Πρόσεξε όμως, μια εκεχειρία δεν σημαίνει και ειρήνη απαραίτητα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, καταφέρνεις επιτέλους να εστιάσεις λίγο περισσότερο στα φωτεινά χρώματα της συναισθηματικής σου παλέτας και όχι στο γκρίζο των ανασφαλειών. Ποιος/α φταίει που σου άλλαξε έτσι η διάθεση;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET