Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/08/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ακόμη και οι Κριοί επιθυμούν μερικές φορές να αποσυρθούν από τις καθημερινές τους μάχες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα χωρίς λόγο σήμερα. Απλά σ’ έχει κουράσει η συνεχής τριβή με τα ίδια προβλήματα. Συμβαίνει. Είναι ανθρώπινο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να εξαντλήσεις σήμερα τον εαυτό σου στη δουλειά. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχεις ανασφάλεια σχετικά με την ορθότητα των επιλογών σου – αρπάζεσαι από πάνω τους για ν’ αποδείξεις πως μπορούν να λειτουργήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ανασύνταξη δυνάμεων άμεσα! Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης για το επόμενο διήμερο. Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα ο υπολογιστής που κουβαλάς στο κεφάλι σου μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία και όποιος/α σε πιέσει για παραπάνω θα το μετανιώσει που δεν κάθισε στʼ αυγά του…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Και να θες νʼ αγιάσεις σήμερα, θα φροντίσουν να βρεθούν μερικοί καλοθελητές μέσα στον εργασιακό σου χώρο να σου σπάσουν τα νεύρα. Καιρός να δοκιμάσεις τον νέο τρόπο προσέγγισης/αντιμετώπισης που προσπαθείς να υιοθετήσεις τελευταία: ευγένεια τέλος – τώρα αρχίζει η άμεση επίθεση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Όχι δεν θα σκέφτομαι τον έρωτα! Όχι δεν θα τον σκέφτομαι! Όχι! Όχι!». Δεν είμαστε σε καλό δρόμο Λέοντα αν αρχίσουμε έτσι τη μέρα. Το καταλαβαίνεις έτσι! Βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Από σήμερα το απόγευμα επιτρέπεται να γίνεις: 1) όσο εγωιστής/εγωίστρια σου επιτρέπουν οι περιστάσεις, 2) όσο άμεσος/η έως προκλητικός/η σε αναγκάσουν οι γύρω σου και 3) όσο γοητευτικός/η χρειάζεται για να σφηνωθείς στο μυαλό εκείνου/ης που σε ενδιαφέρει. Νωρίτερα από αυτή την ώρα όμως, μην περιμένεις να έχεις τη διάθεση για ούτε ένα από τα παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, είναι δεδομένο πως αν βγεις έξω θα το κάνεις με σκοπό να ξεχάσεις την πραγματικότητα που έχει εξισώσει τη ζωή σου με τη δουλειά σου ή τον έρωτα που έχει μπει στην εντατική ή οδεύει προς τα εκεί (είτε είσαι σε σχέση, είτε δεν είσαι). Εσύ αποφασίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εξωτερικά το χαμόγελο σου λάμπει, απειλητικό και γοητευτικό όσο ποτέ. Με χάρη και ευκολία εκπληρώνεις όλες σου τις υποχρεώσεις, σαν ένας/μια αθλητής/αθλήτρια του πατινάζ που κάνει πιρουέτες πάνω στον πάγο. Κι όμως κάτω από τον πάγο και πίσω από το χαμόγελο είναι που κρύβεται η αλήθεια. Το νόημα της ρουτίνας που έχει δημιουργήσει για εσένα ξεγλιστρά όλο και μακρύτερα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

1) Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή ευχέρεια των ημερών που ακολουθούν. Γοητεία, σαφήνεια, διάθεση – όλα αυτά μπορείς να τα εκπέμψεις στους γύρω σου. 2) Παραμένει αυτή η αίσθηση μεταβλητότητας στην εργασιακή καθημερινότητα. Από την άλλη όμως και που κυνηγούσες τόσο καιρό την σταθερότητα την πέτυχες και ποτέ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εντάξει μην περιμένεις πως θα διαφέρει πολύ η σημερινή μέρα από τις 3654 που έχουν προηγηθεί στην δουλειά σου. Όμως μπορείς να περιμένεις από σήμερα κιόλας έναν αέρα ανακατατάξεων και διάθεσης αλλαγών στον εργασιακό σου χώρο. Κι οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι όλες τις εξόδους κινδύνου σου ερμητικά κλειστές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ίσως αντί για tip θα έπρεπε να κάνω ένα γκάλοπ ανάμεσα στους/στις Υδροχόους πως θα βιώσουν το επόμενο τριήμερο, ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα. Μερικοί θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά σαν μην υπάρχει αύριο. Άλλοι/ες θα κλειδαμπαρώσουν έναν/μια special one στην κρεβατοκάμαρα και θα κάνουν μέρες να δουν το φως του ήλιου. Μερικοί/ες ίσως και να αρχίσουν τα αλόγιστα έξοδα. Κοινός παρανομαστής ένας: όλα γίνονται με ένταση/πάθος/εμμονή/υπερβολή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα, έχεις μια καλή ευκαιρία να αποτολμήσεις μερικές σημαντικές συζητήσεις που αφορούν στο ξέμπλεγμα της προσωπικής σου ζωής. Πρέπει ήδη να έχεις καταλάβει πως όσο και να περιμένεις, ο χρόνος δεν θα παρουσιάσει μπροστά καμία Σολομώντεια λύση. Κάποιοι/ες πρέπει να κοπούν από τη ζωή σου, ακόμη και αν τους/τις πληγώσεις. Δικαιούνται ειλικρίνεια, δικαιούσαι την ηρεμία σου. Μου ακούγεται σαν καλό deal.

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET